2022-03-16 578 瀏覽
無晚市堂食,有買1送1,如果唔係應該唔會試既價錢😂😂😂,但比想像中好食,甜品勁好味。叫左Set C,先上一輪牛肉拼盤,牛肉雖然偏靭,但牛肉味濃,特別係牛舌十分驚喜,真正厚切,食左3輪,正但豬肉類就好好好一般,肉味唔濃,切得好簿海鮮都唔錯,款式足夠,廣島蠔夠甘香小食,菇菜類都唔錯更更更驚喜既係甜品,雖然款式好普通,但味道好正,個人覺得係酒店級。芭菲既水果勁足料,而且新鮮😍😍😍😍員工有禮貌,好耐無試過有間鋪同幾個員工講「唔該」係會有回應👍

但豬肉類就好好好一般,肉味唔濃,切得好簿
海鮮都唔錯,款式足夠,廣島蠔夠甘香
小食,菇菜類都唔錯

2022-03-13 481 瀏覽
屯門新開嘅燒肉店最近做緊優惠,堂食放題指定套餐買一送一,但身為外賣foodie🤣梗係要講下外賣燒肉套餐($399),分量足夠兩至三個人食,啲牛肉全部都好濃味且唔會太肥,雪花分布平均~仲有蔬菜拼盤、海鮮同埋燒雞翼,種類多多全部都好新鮮!特別鍾意和牛肉眼蓋,有成八片咁多,入口帶油脂香。隨餐仲可以揀烏冬同飯添。 .This yakiniku shop in tuen mun has a special 50% off recently on their all you can eat menu, but as a takeaway foodie, I tried their takeaway set ($399) enough for 2-3 people. The Wagyu ribeye cap was my favorite, the set also include seafood, veggie and udon or rice.
外賣自取
2022-03-09 478 瀏覽
屯門 - 《燒肉男》📍 屯門鄉事會路88號The Parkville1樓12B號舖好耐冇食過日式燒肉~係ig見到呢間燒肉放題做緊買一送一優惠,即刻book咗枱食記得星期一至四6點前先係優惠時段,其他日子要加幾十蚊不等🤣🤣尚 Set C (💰458/人)仼食25款牛,6款雞,5款豬,7款海鮮,蔬菜小食甜品飲品,好多選擇其中最鍾意係日式和牛肉眼同埋M6和牛肩胛肉眼😛😛雞皮都唔錯,豬類反而有啲失望,尤其是係豬頸肉鍾意食牛嘅朋友淨係食牛都應該夠♪(´ε` )蔬菜方面我覺得南瓜同蜜糖烤番薯🍠好正小食推介炸生蠔🦪~炸得好香脆一定要留肚食甜品🍮❤️有而家好興嘅即叫即整牛角包窩夫🥐有tiramisu同matcha味選擇~有幾款movenpick雪糕🍦配搭😚燒肉中規中矩,不過staff態度好好,主動幫忙會周圍走睇吓你有啲咩需要👍🏻甜品放題食左好多轉😂好彩有冷泡茶消下濟
屯門 - 《燒肉男》

好耐冇食過日式燒肉~
係ig見到呢間燒肉放題做緊買一送一優惠,即刻book咗枱食

尚 Set C (💰458/人)
其中最鍾意係日式和牛肉眼同埋M6和牛肩胛肉眼😛😛
雞皮都唔錯,豬類反而有啲失望,尤其是係豬頸肉
鍾意食牛嘅朋友淨係食牛都應該夠♪(´ε` )
蔬菜方面我覺得南瓜同蜜糖烤番薯🍠好正
小食推介炸生蠔🦪~炸得好香脆
一定要留肚食甜品🍮❤️
有而家好興嘅即叫即整牛角包窩夫🥐
有tiramisu同matcha味選擇~
有幾款movenpick雪糕🍦配搭😚

燒肉中規中矩,不過staff態度好好,主動幫忙
會周圍走睇吓你有啲咩需要👍🏻
甜品放題食左好多轉😂好彩有冷泡茶消下濟
專程入屯門,就是為了去這家新開不久的燒肉男🐂可以說是很高質的一家燒肉放題🥩店舖非常闊落乾淨,以木作為主調,亦提供各式放題set,其中和牛放題真心吸引🤎-尊 set D $628為最貴級別的套餐🥰可以任食和牛!🐮剛入座會有一個和牛拼盤,包括有封門柳,牛胸腩,M6和牛肩胛肉眼,澳洲M7和牛三角小排,牛肋條,澳洲M7和牛牛腹肉心,及和牛肉眼蓋,牛味濃郁!另外更會有一大塊的和牛西冷,油花分佈均勻而且入口即溶🥳.海鮮方面,有蠔🦪,海蝦🦐,帆立貝,鯖魚,墨魚仔等。海鮮真的也是必叫之一!每款都食得出來貨極新鮮。.蔬菜有生菜,牛油金菇,牛油粟米,番薯,翠玉瓜,日本青椒仔,大啡菇等等。.除此之外,豚肉、雞肉、串燒及各款小食等。串燒方面,雞皮雞腎雞軟骨都是必點的👈🏻看照片就知道超級讚了😆.最後的甜品也讓我非常驚喜,有多款口味movenpick雪糕,還有大熱的croffle,有tiramisu和抹茶兩種口味,竟然比外面的還要好味🤣👍🏻

尊 set D $628
為最貴級別的套餐🥰可以任食和牛!🐮
另外更會有一大塊的和牛西冷,油花分佈均勻而且入口即溶🥳

除此之外,豚肉、雞肉、串燒及各款小食等。

2022-02-14 5262 瀏覽
依間嘢開喺屯門V city對面一段時間,但一直價錢都實在太貴所以無試,今日情人節又做一送一就即管去試下,今次一試覺得質素都唔係出面講太差嘅,當然我都會係覺得今次e個價錢3百幾一個人,食物方面都仲有好大進步空間嘅,上菜速度都有少少慢,食物同點餐數量會少啲,另外服務態度都幾好,有位侍應哥哥每次送餐同收碟會鞠躬好有禮貌,有少少美中不足呢就係唔會主動幫你換網,整體來講呢個價錢OK,但係如果要正價食可以有更好選擇。
2022-02-14
慶祝紀念
情人節
用餐優惠
優惠券
2022-02-07 380 瀏覽
“尊Set D燒肉放題”($628/位)屯門站附近新開咗間燒肉放題店燒肉男😍燒肉放題有分4個價位趁住新年食豪啲叫咗最貴嘅尊Set D🤤呢個Set有107款食物,包括和牛肉/豚/雞/海鮮仲有小食,蔬菜,甜品,飲品☺️放題任食120分鐘,真係超級滿足😆入座後先送上和牛拼盤同Set D會送嘅和牛西冷🤤西冷雪花油脂豐盈,口感柔軟😋牛肉總共有成31款🐮當中必叫嘅一定係M7和牛三角小排同和牛腹肉心😍好食到encore咗幾次🤤其他肉類好似雞肉同豬肉都好唔錯雞皮,雞腎,雞軟骨都超級正🐔食到咁上下就要留定肚食甜品🥰因為呢道嘅甜品係意想唔到咁正😍竟然有最近大熱嘅Croffle😚有抹茶同Tiramisu 2隻味🤤除此之外都有Movenpick雪糕🍦有6款口味咁多😚仲要讚一讚呢道完全冇漏單,上菜又快真真正正食足2個鐘好滿足☺️
“尊Set D燒肉放題”($628/位)

屯門站附近新開咗間燒肉放題店燒肉男😍
燒肉放題有分4個價位
趁住新年食豪啲叫咗最貴嘅尊Set D🤤
呢個Set有107款食物,包括和牛肉/豚/雞/海鮮
仲有小食,蔬菜,甜品,飲品☺️
放題任食120分鐘,真係超級滿足😆
入座後先送上和牛拼盤同Set D會送嘅和牛西冷🤤
西冷雪花油脂豐盈,口感柔軟😋
牛肉總共有成31款🐮
當中必叫嘅一定係M7和牛三角小排同和牛腹肉心😍
好食到encore咗幾次🤤
其他肉類好似雞肉同豬肉都好唔錯
雞皮,雞腎,雞軟骨都超級正🐔
食到咁上下就要留定肚食甜品🥰
因為呢道嘅甜品係意想唔到咁正😍
竟然有最近大熱嘅Croffle😚
有抹茶同Tiramisu 2隻味🤤
除此之外都有Movenpick雪糕🍦有6款口味咁多😚
仲要讚一讚呢道完全冇漏單,上菜又快
真真正正食足2個鐘好滿足☺️
1K
前排去屯門探朋友,佢話想食燒肉,於是黎到呢間新開既日式燒肉店~~餐廳環境好靚,空間感十足,仲好乾淨添❤️❤️🍱尚Set C $478✨先來一個拼盤,包括有牛小排、封門柳、牛胸腩、澳洲M6和牛板腱、牛舌、澳洲M7和牛牛腹肉心、牛肋條、一口和牛、牛頸脊~~可以一次過試哂唔同種類既牛牛😍😍全部質素都唔錯!當中最推薦牛肋條、牛舌🐮,牛味好濃,而且肉質好嫩滑😋😋🍱尊Set D $628✨呢款係最高級別既set!拼盤種類就更加豐富🤩🤩包括有M6和牛肩胛肉眼、澳洲M7和牛三角小排、和牛肉眼蓋、澳洲M7和牛牛腹肉心等,質素會比起Set C更好👍🏻👍🏻下層都有好多海鮮,有海蝦、帆立貝、鯖魚同墨魚仔~~當中最鍾意海蝦🦐,肉質彈牙,而且好鮮甜🤤🤤另外推薦和牛西冷!油脂感滿滿,完全係入口即溶既感覺❤️❤️店內除左有大大個飲品櫃,甜品選擇都好多~~餐廳安排左廚師即叫即整牛角包窩夫🥐,有抹茶同提拉米蘇兩款口味~~賣相同味道都好好!我最鍾意抹茶味,茶味濃郁得黎唔會好甜🍵🍵唔夠喉仲有Movenpick雪糕任食,感覺好抵🍨🍨基本上120分鐘用餐時間已經好夠~~職員態度友善,上菜收碟都好快!而且食物選擇多,質素都唔錯👍🏻👍🏻下次
餐廳環境好靚,空間感十足,仲好乾淨添❤️❤️

🍱尚Set C $478✨
可以一次過試哂唔同種類既牛牛😍😍

🍱尊Set D $628✨
呢款係最高級別既set!拼盤種類就更加豐富🤩🤩

下層都有好多海鮮,有海蝦、帆立貝、鯖魚同墨魚仔~~
當中最鍾意海蝦🦐,肉質彈牙,而且好鮮甜🤤🤤

另外推薦和牛西冷!油脂感滿滿,完全係入口即溶既感覺❤️❤️

店內除左有大大個飲品櫃,甜品選擇都好多~~

賣相同味道都好好!我最鍾意抹茶味,茶味濃郁得黎唔會好甜🍵🍵

唔夠喉仲有Movenpick雪糕任食,感覺好抵🍨🍨

基本上120分鐘用餐時間已經好夠~~
下次黎屯門都想再食多次😋😋
2022-01-30 288 瀏覽
屯門新開日式和牛燒肉放題店🐮餐廳分咗四款放題Set價錢,最平$258起就可以任食120分鐘+飲品吧同甜品吧!最近仲做緊新年優惠3️⃣人同行1️⃣人免費😍,除咗放題仲有午市定食Set$78起包埋飲品同甜品~⇛ ▫️尊 SetD 優惠時段 18:00前/21:00後 星期一至四$588 五至日 $628有優惠同正價時段,叫好餐好快送上和牛燒肉同海鮮拼盤🐟嗌Set D先送獨有和牛西冷🐂西冷佈滿雪花油脂充足,口感柔軟。記得第一轉就唔好落太多肉類住,可以試清楚拼盤鐘意邊款先再喪叫🤣!⇛ ▪️肉類食物用Qr Code自助落單 🔎牛肉款式總共31款,必推回本M6和牛板腱、M6和牛肩胛肉眼、M7和牛三角小排、M7和牛腹肉心!雞類有6款🐔雞翼、雞髀肉、雞軟骨、雞皮、雞柳、雞腎⋯豬類有5款🐷豬腩肉、豬頸肉、日本香腸、豬柳、梅花肉⋯海鮮有7款🦐牛油廣島蠔、海蝦、清酒煮蜆、墨魚仔、帆立貝、鯖魚、多春魚⋯⇛ ▪️日式小食小食類都有24款,尤其炸物類好出色🤤炸生蠔🦪吉列外皮夠晒脆,炸雞、七味燒雞翼熱辣辣。冷盤前菜帶子裙邊、螺肉、麻醬豆腐,怕唔飽仲有關東煮🍥、鳥冬、明太子薯仔沙律~⇛ ▪️甜品+飲品呢到甜品夠晒特別喺出面會有個「即
屯門新開日式和牛燒肉放題店🐮

▫️尊 SetD
優惠時段 18:00前/21:00後
星期一至四$588
五至日 $628

有優惠同正價時段,叫好餐好快送上和牛燒肉同海鮮拼盤🐟
嗌Set D先送獨有和牛西冷🐂

▪️肉類
食物用Qr Code自助落單 🔎

雞類有6款🐔雞翼、雞髀肉、雞軟骨、雞皮、雞柳、雞腎⋯
豬類有5款🐷豬腩肉、豬頸肉、日本香腸、豬柳、梅花肉⋯

▪️日式小食

▪️甜品+飲品
呢到甜品夠晒特別喺出面會有個「即點即製甜品吧」
即叫即整牛角包窩夫🧇分別有抹茶🍵、Tiramisu兩款味道,味道都唔錯有平時喺Cafe食嘅質素!
另外會有香蕉新地🍌用上Mövenpick雪糕而且有六款口味,就咁拎雪糕球都會加埋生果比你砌得靚靚仔仔非常有誠意🍓

飲品就會有飲品區域🧃大路汽水、熱茶之外都有自家樽裝冷泡鳥龍,燒肉配鳥龍解油膩感絕配啊~
2022-01-17 428 瀏覽
見平日人少少,去試吓新店入到門口冇職員,之後嘟咗(安心出行)行入去就被職員呼喝 😨😨 另外門口溫度嘅也是沒有反應入到座位後職員話會Double check溫度,之後都冇check過⋯叫咗一個燒肉男套餐,牛肉質素一般有蘇味和靭口😓裝修確實不錯,但可惜職員態度奇差⋯呼喝及黑面,冇下次了 😑以疫情來講,生意難做新開店更應珍惜客人回頭率,打開門做生意,咁嘅態度好似客人欠左你咁我情願食個貴少少(牛角)都好過食了一肚氣,冇質素的午餐 🙏🏼
見平日人少少,去試吓新店
叫咗一個燒肉男套餐,牛肉質素一般有蘇味和靭口😓
裝修確實不錯,但可惜職員態度奇差⋯呼喝及黑面,冇下次了 😑
以疫情來講,生意難做
2022-01-09 325 瀏覽
係咩驅使我騎牛牛入屯門食野🐮係可以任食和牛呀😍燒肉男以柔和木色為主調 環境夠大夠舒服😌場內仲有過百款配料任食: 肉類, 海鮮, 蔬菜, 小食, 甜品, 飲品 一定包你捧住個肚走🤩.📌尊Set D $628放題有四款級別選擇 今次就試左個最貴嘅 有齊澳洲M6 M7和牛😎一嚟到就有個打卡拼盤 上層嘅牛肉由右至左有: 封門柳, 牛胸腩, M6和牛肩胛肉眼, 澳洲M7和牛三角小排, 牛肋條, 澳洲M7和牛牛腹肉心, 和牛肉眼蓋😝最推介係和牛西冷‼️和牛佈滿大理石油花 口感嫩滑 入口即融 牛味仲好濃郁🤤下層嘅海鮮就有: 海蝦, 帆立貝, 鯖魚, 墨魚仔🦑.除左拼盤嘅肉 自助餐牌仲有超多野食❤️‍🔥牛肉類有: 牛小排, 一口牛柳粒, 牛板腱, 日式胸腹肉, 牛頸脊, 牛舌, M6和牛板腱🥩豚肉類: 豬腩肉, 梅花肉, 豬頸肉, 豬肋骨, 豬柳, 日本香腸🐷雞肉類: 雞柳, 雞翼, 雞髀肉, 雞腎, 燒雞翼(醬油/柚子/七味), 串燒雞軟骨/雞皮🐔海鮮類: 牛油廣島蠔, 海蝦, 帆立貝, 清酒煮蜆, 鯖魚, 多春魚, 墨魚仔, 炸生蠔🦪蔬菜類: 生菜, 牛油金菇, 牛油粟米, 番薯, 翠玉瓜, 日本青椒

📌尊Set D $628
和牛西冷

除左拼盤嘅肉 自助餐牌仲有超多野食❤️‍🔥
蔬菜類: 生菜, 牛油金菇, 牛油粟米, 番薯, 翠玉瓜, 日本青椒仔, 蘆筍, 冬菇, 南瓜, 大啡菇🥬
其他小食主食: 白飯, 藜麥白飯, 海帶烏冬, 日式海藻/海螺漬物, 日式帶子裙邊, 泡菜, 麻醬豆腐/秋葵, 枝豆, 關東煮, 醬油漬溏心蛋, 蜆肉味噌湯, 日式野菜沙律, 明太子薯仔沙律, 和風叉燒, 南蠻炸雞, 燒芝士年糕, 日式餃子🥟

食完肉 最緊要係咩 係甜品💕甜品吧每日供應多達10款以上 嘅甜品🍮仲有即點即製嘅人氣牛角包窩夫 有抹茶同提拉米蘇口味🧇🥐仲未滿足 仲可以揀香蕉新地🍌六款唔同嘅Mövenpick雪糕 任君選擇🍦去食燒肉既時候真係會好漏🤢呢到除左有大大個飲品櫃 仲有蜜桃茶同黎冷泡烏龍☕️解油解膩 幫左消化 咁就可以食多幾舊肉🔥
即叫即製甜品

和牛西冷
即叫即製甜品
2022-01-04 284 瀏覽
試業試過一次最貴果set😎專登再番來食,正式開業,亦都是食最貴果set😌今次有多份肉扒送,前半部份冇wifi落單🤔幸好好快又可以用code下單,總括來說:試業同正式一樣好食😋下次一定會再返來食過👍👍👍
2022-01-02 236 瀏覽
1) 啲牛肉有牛味, 個人中意食片裝 ; 粒裝還好只係有啲肥 ; 件裝燒落會好硬&有啲難咬.2) 豬肉因為一定要熟, 所以就容易燒到乾身3) 海鮮類同蔬果類係最令人滿足鯖魚同帶子抽風系統唔錯! 燒肉時唔會大煙&唔會熱4) 手機落單後送餐快.5) 窩夫即叫即整好味.
2) 豬肉因為一定要熟, 所以就容易燒到乾身
3) 海鮮類同蔬果類係最令人滿足
鯖魚同帶子

抽風系統唔錯! 燒肉時唔會大煙&唔會熱
4) 手機落單後送餐快.

5) 窩夫即叫即整好味.
2021-12-30 315 瀏覽
今次揀左set C 燒肉放題,我地平日去唔算多人,坐位同環境非常唔錯,食材的確非常高質,牛肉解凍適中唔會好冰好硬,encore嘅牛質素都一樣好好,唔會話第2第3 round開始hea,我地叫咗牛小排幾次都一樣好正,海鮮都出乎意料之外地好,特別係蝦真係好大隻都好好食,甜品區亦都好吸引,有個師傅喺度幫你整靚杯雪糕唔使自助,不過今次太飽只係食到雪糕,我地都另外加咗任飲生啤加sake,呢個價錢任飲算係好抵,酒類野食上菜速度都好快,QR code個system會自動計時夠90分鐘就唔可以再落單,可能因為唔算多人,今日我地幾好彩店員冇趕我地走,仲夠時間燒晒最後order嘅野食,而且店員態度都好好,總括嚟講食物環境都大讚,90分鐘如果真係要離場相信會有d趕,如果時間長返少少就perfect 👍🏻

2021-12-22
2021-12-29 197 瀏覽
早幾日同屋企人經過屯門,小朋友最開心就係食燒肉,見到呢間個樣幾靚仔,即管上去試吓,好彩不負眾望!可能因為新開,環境舒適而且十分衛生,帶住小朋友去食乾淨真係好緊要!坐低叫咗Set C尚,肉類整體好新鮮.. 牛柳粒、牛頸脊、大蝦不斷encore,小朋友食咗好多嘢,炸雞烏冬都唔放過,仲喝咗幾杯熱朱古力^_^(係幾好喝嘅),食過好多間唔同嘅燒肉店,呢間飲品方面嘅配套確實高質素👍🏼!本身大部份肉類都係冇醃過,但枱上調味料十分足夠,服務員上牛肉時介紹我哋試吓佢哋自製嘅肉汁同蒜片都係好味嘅!最後食埋個甜品真係大滿足!甜品bar個哥哥十分熱情而且有禮貌!整咗個好好味嘅雪糕甜品比我哋食… 我自己本身極少食放題嘅甜品,除咗杯裝雪糕=.=!呢間雖然冇杯裝雪糕,但係甜品質素確實能媲美好多酒店自助餐 !埋單走人見到有人食緊高一級個餐,塊和牛睇落唔錯,下次一定會去試!

最後食埋個甜品真係大滿足!甜品bar個哥哥十分熱情而且有禮貌!整咗個好好味嘅雪糕甜品比我哋食… 我自己本身極少食放題甜品,除咗杯裝雪糕=.=!呢間雖然冇杯裝雪糕,但係甜品質素確實能媲美好多酒店自助餐 !埋單走人見到有人食緊高一級個餐,塊和牛睇落唔錯,下次一定會去試
2021-12-22
慶祝紀念
聖誕節
用餐優惠
優惠券
2021-12-24 380 瀏覽
第一次食到最好食的日式燒肉放題,環境高級地方闊落,一級食材,價錢合理。服務員親切友善,並推介牛小排,牛肉多汁嫩滑入口即溶,大蝦新鮮而且肉質鮮甜彈牙,多種小食選擇,還有五星級酒店的甜品,在加上即點即做的香蕉新地和泡芙。今日點了C套餐,大滿足,時間1.5小時,但過程中服務員不但沒有催促我們進食和點餐,並且很有耐性介紹食物和怎樣配搭食材。下次一定會再來。100分。
下次一定會再來。100分。
日式燒肉
日式燒肉