冬天除左火鍋,特別想食串燒😍呢間位於太子的日式串燒店好企理乾淨,開放式廚房,全程喺客人面前燒,是晚我們order了:1. 紫蘇無骨雞中翼超推介,有焦香味,熱辣辣,有紫蘇特別香氣2. 洋蔥五花腩肉串中意食肉既朋友不可錯過呢款😍😍五花腩好有彈性,油脂燒出黎後混合洋蔥食,好香口3. 免治雞肉串配日本蛋又係超推介啊!免治雞肉入面混合雞軟骨,增添口感,蘸上日本蛋,三重口感,好食😄另外我地還嗌了秋葵,多春魚,肥牛金菇卷,豬勁肉串,香菇串,每一樣都係新鮮燒出黎,肉都夠嫩,不會燒到乾增增,喺寒風中食住熱辣辣既串燒,真係別有一番風味,好正😋

1. 紫蘇無骨雞中翼
超推介,有焦香味,熱辣辣,有紫蘇特別香氣

2. 洋蔥五花腩肉串

3. 免治雞肉串配日本蛋

2022-12-30
2022-12-26 17 瀏覽
經過聞到好香,忍唔住買幾串外賣返屋企食!一路望住廚師煮,勁香勁肚餓,返到屋企雖然凍咗少少,但一樣勁好食,如果趁熱即刻喺嗰度食嘅話應該更加好味😍最推介以下嘅款式,好想快啲再食🥰🐥風箏燒雞皮 $15雞皮整到風箏形狀,燒到超脆身,好似食緊薯片咁,又有雞嘅油脂香味🐥雞全翼串 $18醬汁甜甜地,入面仲好多肉汁好Juicy,一隻真係唔夠喉呀🍗司華力腸 $28啖啖肉,有埋蜜糖醬汁好好食,一條可以兩個人share啱啱好🧀芝士竹崙魚蛋 $18芝士仲係拉絲㗎,魚蛋好彈牙🥬蒜蓉牛油燒金菇 $28呢個有驚喜,蒜蓉牛油好惹味,金菇燒到啱啱好唔會過韌🌽牛油燒粟米 $15粟米好甜呀,食完咁多肉食返啲菜就啱啱好啦

🐥風箏燒雞皮 $15

🐥雞全翼串 $18
醬汁甜甜地,入面仲好多肉汁好Juicy,一隻真係唔夠喉呀

🍗司華力腸 $28
啖啖肉,有埋蜜糖醬汁好好食,一條可以兩個人share啱啱好

🧀芝士竹崙魚蛋 $18
芝士仲係拉絲㗎,魚蛋好彈牙

🥬蒜蓉牛油燒金菇 $28
呢個有驚喜,蒜蓉牛油好惹味,金菇燒到啱啱好唔會過韌

🌽牛油燒粟米 $15
粟米好甜呀,食完咁多肉食返啲菜就啱啱好啦
我喺太子食糖水,每次經過轉角位都覺得串燒店「焼き鳥。来」裝修得好靚✨。呢晚預咗睇波,所以食完甜品再買宵夜返屋企。串燒店老闆儀式感十足,當我落完單之後,佢行咗入去戴返頂帽出嚟燒烤👨🏻‍🍳,似模似樣,氣勢十足。師傅非常用心燒烤🔥👍,每串反覆拎起睇吓燒成點,塗啲醬汁又再燒過。即使係外賣,不過啲串燒賣相都好靚仔🍢,每串燒至黃金色,好多醬汁,唔會乾噌噌。食辣嘅話,則可自行落辣粉🌶。風箏燒雞皮($15),燒雞皮好多地方都有得食,但撐成風箏咁嘅形式真係第一次見🪁,非常過癮呢。雞皮攤開晒,成塊燒至脆卜卜,好鬼正,我認為直頭脆過薯片添😋。赤魚一夜干($58),🐟一夜干味道唔錯,白身魚燒完都仲好嫩滑,魚肉結實,而且一啲都唔腥,又唔會太多骨。第一碟嘅款式(由左至右)包括紫蘇無骨雞中翼($25)、雞胸脆骨($28)同埋多春魚($15)。🍗雞翼去骨,大大啖肉之餘,入面仲釀咗紫蘇葉,有浸好獨特嘅香氣🌿。雞胸脆骨都好食,爽脆。多春魚就一般,原來一串得一條,唔抵食。第二碟嘅款式(由左至右)包括墨魚丸($12)、牛肉串($28)同埋洋蔥五花腩肉串($23)。🐮牛肉肉味幾濃,肉質難得唔嚡,並附黑椒香。🐷五花腩串將油脂位燒
風箏燒雞皮
赤魚一夜干
紫蘇無骨雞中翼
第二碟嘅款式(由左至右)包括墨魚丸($12)、牛肉串($28)同埋洋蔥五花腩肉串($23)。🐮牛肉肉味幾濃,肉質難得唔嚡,並附黑椒香。🐷五花腩串將油脂位燒香,食落唔覺太膩,而且搭配洋蔥變得更香口。🦑墨魚丸原來劏半粒,亦無乜特別。
總括嚟講,呢間串燒店充滿日式街頭風情🎌,每串串燒都係經師傅花心機燒成,所以味道確係比好重味粉嗰啲出色😜。
10 分鐘 (外賣自取)
$70 (宵夜)
風箏燒雞皮
赤魚一夜干
紫蘇無骨雞中翼
2022-12-25 14 瀏覽
太子有好多串燒店,堂食又有外賣又有,比較多係內地新彊孜然風味,今次食呢間日式外賣店,外表乾淨企理,以我最喜愛既雞做主打。日式串燒同內地串燒既味道完全唔同,以甜味同醬油味為主,唔會咁辣同咁濃味,可以食多幾串都唔會膩。見到師傅自己一人燒晒咁多串燒,唔怕由其他人燒火侯唔同,入師傅手燒前好似有個小爐慢燒煮熟,確保串燒內部熟得黎又唔會乾同外表過燶。我叫左洋蔥五花腩,大蔥雞肉,雞全翼,紫蘇無骨雞翼,金針肥牛,燒菠蘿甜品等等。。。全部都燒得岩岩好,一d都無燶,外面既醬油味好香好甜。食完飯買黎宵夜睇波完全係一級享受!下次買黎做晚餐既餸都係一個唔錯既選擇。

2022-12-25 44 瀏覽
見到太子有間新開串燒店有賣雞尾串就好想去食,近期終於試到啦👻🐤日本雞尾串($18):一打開盒真係呆左,比想像中細粒太多,根本營養不良咁,雖然冇羶味但係偏鹹,而且size太迷你根本食唔出任何口感,好失望🐤日本雞腎串($18):肉質爽口,但味道無咩特別🤎日本雞心串($18):肉味較濃,帶啲咬口,幾好食🐤雞軟骨串($15):燒得好香脆,每一粒都帶有燒烤香,不過份量偏少🐤日本雞皮串($13):外側香脆內裡彈牙,份量算比較多,但係就冇咩味🍍焦糖燒菠蘿($18):有6大粒菠蘿,睇落好抵食。頭幾粒超甜超多汁,非常好味,但係後面幾粒係又硬又酸,應該係太近菠蘿芯位置,食完之後條脷感覺好鞋非常唔舒服,唯有當自己唔好彩食到芯位以好食程度嚟講係雞心>雞軟骨>菠蘿>雞腎>雞皮>雞尾,但整體嚟講份量偏少,特別係雞尾真係細粒到懷疑人生🤦🏻‍♀️,雖然價錢尚算親民,但係質素麻麻,兼期望越大失望越大,所以除非真係好想過下口癮,否則再去既機會都幾微了😔

🐤日本雞腎串($18):肉質爽口,但味道無咩特別
🤎日本雞心串($18):肉味較濃,帶啲咬口,幾好食

2022-12-03
10 分鐘 (堂食)
2022-12-19 16 瀏覽
遠處已經聞到串燒嘅香味係咁凍係日子 食串燒都係一個好好嘅選擇未去到日本 頂住癮先🤘🏻Order 左幾款食物💛京蔥雞肉串 $15一舊雞肉一口京蔥梅花間竹咁串起黎京蔥嘅香味係口腔徘徊雞肉亦燒得外脆內軟💛紫蘇無骨雞中翼 $2我個人好鍾意呢串原來雞肉同紫蘇係可以咁match紫蘇係一種有特異芳香嘅植物佢獨特嘅香味真係會令人沉迷老闆好有心思地將雞翼去骨再mixed埋雞肉同紫蘇變成一味心機之作💜雞全翼串 $18食燒物永遠都唔可以唔叫雞全翼外皮香脆 但肉質仲係好juicy一d都唔乾👍🏻♥️免治雞肉串配日本蛋 $38呢個係我近期最愛同必點嘅雞肉串食落去口感豐富蛋汁同雞肉串係無比地配💚焦糖燒菠蘿 $18好好味好好味好好味要講3次😝菠蘿真係要燒完先會特別甜無得頂🤎風箏燒雞皮 $15雞皮一定要多薄先會燒得好食坊間好多都係穿得密密麻麻,就算燒完中間啲位都係會好韌但係呢個雞皮一定要讚呢個穿法令到個雞皮燒得好均勻 好脆🫶🏻總括嚟講呢間傳銷店個性價比好高呢個價錢食到呢一個質素真係無話可說推 x 100👍🏻👍🏻👍🏻
遠處已經聞到串燒嘅香味

菠蘿真係要燒完先會特別甜
無得頂

🤎風箏燒雞皮 $15
雞皮一定要多薄先會燒得好食
坊間好多都係穿得密密麻麻,就算燒完中間啲位都係會好韌
但係呢個雞皮一定要讚
呢個穿法令到個雞皮燒得好均勻 好脆🫶🏻

總括嚟講呢間傳銷店個性價比好高
呢個價錢食到呢一個質素
真係無話可說
推 x 100👍🏻👍🏻👍🏻
2022-12-16
15 分鐘 (外賣自取)
  • 風箏燒雞皮
2022-12-17 16 瀏覽
每次食串燒嘅時候,最擔心嘅都係串燒要燒好耐,搞到勁耐先食到,我甚至好多時要等成30分鐘先至嚟齊晒所有嘢但今次去呢一間太子嘅燒鳥來串燒店,我居然淨係等左5-10分鐘就已經有齊晒所有我需要嘅串燒,即燒都有呢一個速度,我覺得非常之好算係我食過,最快有得食嘅串燒店而且味道都ok而且佢亦都有唔少特色嘅嘢食,例如有得點煮蛋漿食嘅雞肉串 (免治雞肉串配日本蛋 $38而我個人都幾推薦佢嘅紫蘚無骨雞中翼 ($25),粟米($15),京蔥雞肉串 ($15)另外我都幾鍾意佢嘅赤魚一夜干,鹹鹹地幾好食,不過要注意返佢會有少少細骨另外要注意返翻,基本上店內基本無位食,所以建議大家要外賣😆
算係我食過,最快有得食嘅串燒店
而且味道都ok

另外要注意返翻,基本上店內基本無位食,所以建議大家要外賣😆
2022-12-17 32 瀏覽
冬天凍冰冰💨💨見到街邊串燒就覺得好吸引最近喺太子發現咗一間好高質嘅日式串燒店銀色嘅門面遠遠就望到好鍾意佢開放式廚房嘅設計客人可以望住師傅燒串燒香噴噴嘅串燒味散發喺空氣中滿足晒視覺、嗅覺嘅享受❤️我就點咗以下呢啲串燒特別推介呢兩款🥰🍢紫蘇無骨雞中翼:去骨雞翼真係好方便,而且中間有紫蘇葉嘅香味,咬落去好似有兩個層次感🍢日本雞心串:雞心有咬口,煙煙韌韌🍢日本雞腎串:估唔到比較硬身嘅雞腎都燒得好入味🍢雞全翼串:外皮燒到金黃色,又唔會過火,肉質仍然滑身🍢牛肉串:加咗黑椒嘅牛肉串食落去好香口🍢金菇肥牛卷串:呢個應該係女生們嘅最愛,肥牛卷同燒汁非常夾,肥瘦適中,唔會太膩🍢豬頸肉串:豬頸肉都幾煙韌🍢墨魚丸:燒完嘅墨魚丸,仲有彈牙嘅感覺
冬天凍冰冰💨💨
見到街邊串燒就覺得好吸引
最近喺太子發現咗一間好高質嘅日式串燒店
銀色嘅門面遠遠就望到
好鍾意佢開放式廚房嘅設計
客人可以望住師傅燒串燒
香噴噴嘅串燒味散發喺空氣中
滿足晒視覺、嗅覺嘅享受❤️

我就點咗以下呢啲串燒

特別推介呢兩款🥰
🍢日本雞心串:雞心有咬口,煙煙韌韌

🍢日本雞腎串:估唔到比較硬身嘅雞腎都燒得好入味
🍢雞全翼串:外皮燒到金黃色,又唔會過火,肉質仍然滑身
🍢牛肉串:加咗黑椒嘅牛肉串食落去好香口
🍢豬頸肉串:豬頸肉都幾煙韌
🍢墨魚丸:燒完嘅墨魚丸,仲有彈牙嘅感覺
2022-12-14
15 分鐘 (堂食)
2022-12-15 19 瀏覽
🏠近日行開太子一帶,見開左唔少型格又有特色嘅小店,而係大南街度就俾我發現左一間主打日式串燒嘅外賣店。舖頭雖然唔大,但銀色嘅裝修同開放式廚房嘅設計,相當型格,仲可以望住師傅係度幫你處理食材,即叫即整,非常吸睛👀外賣選擇嘅款色都幾多,仲可以電話或whatsApp落單,啱哂又要快又要正嘅香港人。我同朋友仔order左幾款人氣串燒:1️⃣京蔥雞肉串2️⃣日本雞心串3️⃣日本雞腎串4️⃣日本雞皮串5️⃣風筝燒雞皮6️⃣免治雞肉串配日本蛋7️⃣A4和牛串8️⃣洋蔥五花腩肉總括而言,我同朋友仔叫左8款人氣串燒,款款都幾有特色同幾好味,行開附近嘅朋友仔值得黎試下同支持下👍🏻

我同朋友仔order左幾款人氣串燒:

7️⃣A4和牛串

8️⃣洋蔥五花腩肉

• 京蔥雞肉串
  • 風筝燒雞皮
太子新開左呢間日式串燒店 見到佢好乾淨 就買左幾串外賣試下 呢到點餐除左寫紙仔之外 仲可以用點餐機自助點餐 方便快捷 唔想等 whatsapp 落單又可以睇睇個餐牌 除左主打既串燒 仲有便當揀 呢到比較多雞肉類既串燒 而且出面比較少有 岩晒唔牛既朋友 我都叫左京蔥雞肉串 雞肉好嫩日本雞腎串 食落都爽口 日本雞心串 出面好少有 同雞腎有少少似 食落都有少少爽口雞胸脆骨 食落脆卜卜 紫蘇無骨雞中翼 岩晒唔鐘意有骨既人食落啖啖肉 勁滿足 雞全翼串 我自己食串燒一定會叫因為食晒 雞翼尖 雞翼 同 雞鎚又食啖啖肉 另外佢會跟辣椒粉 加少少係串燒上面 個味道又會唔同左而且都幾辣 好惹味五花腩都係必試既洋蔥五花腩肉串 五花腩既邊燒到有脆邊 食落都好juicy芝士竹輪魚蛋 岩晒cheese lover 韭菜 燒得岩岩好 夠濕潤唔會乾最後叫埋焦糖燒菠蘿做甜品 菠蘿本新都好清甜 加左焦糖令個甜品更有層次呢到既串燒都好高質 一定會再encore
太子新開左呢間日式串燒店

• 焦糖燒菠蘿
  • 京蔥雞肉串
  • 雞心
  • 雞胸脆骨
即叫即燒😍真係好香路經聞到都超級肚餓可以買嚟當下午茶小食都得🥰同埋可以網上落單就唔使去到等啦🫣因為即叫即燒真係需要多啲時間去等我都等咗15分鐘所以可以網上落單跟住直接去拎得喇😋😋每樣叫咗一件, 紫蘇無骨雞中翼真係完全無骨啱曬啲好似我咁既懶人!佢出面嗰層燒得啱啱好香脆得黎入面雞肉嫩夠juicy店員話呢個係主打所以一定要試下!跟住又叫咗免治雞肉串配日本蛋好好味雞肉好嫩好滑外層好香仲叫左牛肉串同豬頸肉串外層好香脆一啲都唔會覺得咬落好硬!整體來講今次叫既呢幾樣都好好食加上燒汁更香口入味😋肉質嫩滑外層香脆!
即叫即燒😍真係好香路經聞到都超級肚餓
2022-11-23 156 瀏覽
放工路經太子,近大南街傳來陣陣燒烤香氣,原來是位於近十字路口的燒鳥來日式串燒, 抵不了引誘便買回家自肥一番。眼見主廚細心地一點一滴用心煮理,令我非常欣賞。由於都是即點即做,因此等待了約半小時才到手。再經過一輪車程回到家中,串燒仍暖暖的,可能是因為其包裝得宜,所以能夠保持質素。紫蘇無骨雞中翼,雞肉細滑,燒汁香濃。由於已除去了骨,一口吃下非常滿足。免治雞肉串配日本蛋,可以說是非常驚喜,全因免治雞肉中夾雜著雞軟小粒,令口感培增,加上外沾生蛋汁,口腔會是滿滿蛋香,很推介大家品嚐一下。蒜蓉牛油金菇,夠香口,蒜蓉牛油滲透金菇其中,份量亦算可以。焦糖燒菠蘿,焦糖略略不足,而菠蘿帶有微酸。值得可取的是用上了新鮮菠蘿,凸顯誠意。牛肉串肉質有口感,相信主要是主廚掌握火喉恰到好處,外脆內軟質感,讓人垂涎三尺。金菇肥牛串亦是火喉十足,外帶焦香肥牛,包裹著吸收了肥牛肉香的金菇足香脆可口,真的後悔只買了一串。多春魚相對比較一般,正正常常的燒魚而已。還有不能不說的洋蔥五花腩肉串,吃的時間一定要夾上洋蔥,與五花腩一起咀嚼,洋蔥的香甜夾上彈牙五花腩實在是絕配。整體都非常高質,而且其包裝都非常細緻,調味辣粉和鮮蛋都以獨立

蒜蓉牛油金菇,夠香口,蒜蓉牛油滲透金菇其中,份量亦算可以。

多春魚相對比較一般,正正常常的燒魚而已。

整體都非常高質,而且其包裝都非常細緻,調味辣粉和鮮蛋都以獨立包裝,即使大家不順路也可利用外賣平台下單速遞,非常方便。
2022-11-22 17 瀏覽
上星期行過比陣燒烤味吸引住,望落乾淨企理,忍唔住食返串▪️紫蘇無骨雞中翼掃街唔想食到咁論盡,冇骨嘅雞翼啱晒我。獨特嘅紫蘇香味,仲要啖啖肉,食落嫩口多汁▪️牛肉串肉質比較軟腍,唔硬▪️免治雞肉串配日本蛋雞蛋另外有個盒裝起,方便外賣撈雞蛋汁。免治雞肉串外皮燒到香脆,肉汁多!///太子一向有好多地道嘅嘢食,而呢間新開串燒店,除咗即叫即燒,仲主打外賣。睇住世界盃飲啤酒食串燒,好fit ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰💓回頭指數: 4 / 5 (5分滿分)📍店名: 焼き鳥。来🧭地址: 太子大南街57號地舖#串燒#Foodie#HKfood#HongKong#foodblog#燒肉#Cafe#美食推薦#美食日記#美食攝影#香港美食地圖
上星期行過比陣燒烤味吸引住,望落乾淨企理,忍唔住食返串

▪️紫蘇無骨雞中翼

▪️牛肉串
肉質比較軟腍,唔硬

▪️免治雞肉串配日本蛋

➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
💓回頭指數: 4 / 5 (5分滿分)
📍店名: 焼き鳥。来
🧭地址: 太子大南街57號地舖

• 紫蘇無骨雞中翼
餐廳外觀以銀色為主, 型格裝修, 日式風格, 新淨企理, 好整潔✨有個大燒烤爐喺cashier隔離, 師傅即叫即燒, 可以俾食客睇到整個燒烤過程, 香氣四溢, 忍唔住買咗幾串試下🤤一邊播放日本音樂, 幻想緊自己喺日本掃緊街🍴風箏燒雞皮$15每次去到串燒店都會叫燒雞皮, 今次都唔例外, 叫左個架勢D嘅風箏燒雞皮, 兩枝竹籤交疊形成風箏形狀, 薄薄雞皮面上撒上海鹽再燒到佢乾身, 透薄脆口超讚好味!🍴紫蘇無骨雞中翼$25好貼心去埋骨, 食落似雞髀肉, 啖啖肉好嫩滑, 紫蘇味道清香配搭特色醬料, 配搭新鮮, 甜甜地好入味, 真心有驚喜🍴洋蔥五花腩肉串$23半肥瘦五花腩, 咬落去充滿油脂香, 配上爽口的洋蔥, 去除油膩感🍴免治雞肉串配日本蛋$38雞肉棒有軟骨嘅口感, 加上雞蛋, 口感順滑, 層次完美🍴金菇肥牛卷串$23金茹同肥牛不嬲都係絕配醬汁好惹味,  金菇爽口多汁 perfect match🍴牛油燒粟米$15好香牛油味, 超甜粟米, 大愛🍴墨魚丸$12切半燒, 配上醬汁, 可以令到墨魚丸更均勻入味🍴司華力腸$28夠曬脆皮, 味道岩岩好, 唔會好咸🍴燒翠肉瓜$13 呢個都係每次去串燒店都會必叫
一邊播放日本音樂, 幻想緊自己喺日本掃緊街

🍴風箏燒雞皮$15

🍴紫蘇無骨雞中翼$25
🍴洋蔥五花腩肉串$23

🍴免治雞肉串配日本蛋$38
雞肉棒有軟骨嘅口感, 加上雞蛋, 口感順滑, 層次完美

🍴金菇肥牛卷串$23
金茹同肥牛不嬲都係絕配
醬汁好惹味,  金菇爽口多汁 perfect match

🍴牛油燒粟米$15
好香牛油味, 超甜粟米, 大愛
🍴墨魚丸$12
切半燒, 配上醬汁, 可以令到墨魚丸更均勻入味
🍴司華力腸$28
夠曬脆皮, 味道岩岩好, 唔會好咸

🍴燒翠肉瓜$13
呢個都係每次去串燒店都會必叫, 解解油膩, 好鍾意佢個醬汁, 搽咗上去再燒, 燒到岩岩好, 唔會燒到乾曬, 保留番瓜本身嘅水份, 正!

🍴焦糖燒菠蘿$18
超抵食焦糖燒菠蘿
薄薄焦糖面, 果肉香甜多汁

整體:
以最簡單調味料燒烤 (鹽, 胡椒粉, 燒汁)
醬汁唔會太濃,保留到食物鮮味
師傅控制火候恰到好處, 感受到師傅嘅用心同耐性
價錢合理, 服務態度又好
會再encore!!!
2022-11-14
  • 焦糖燒菠蘿
  • 風箏燒雞皮
  • 牛油燒粟米
  • 燒翠肉瓜
2022-11-18 311 瀏覽
太子大南街近日開了間新的日式串燒外賣店,價錢不太貴,性價比高,而且亦好有日本街頭串燒的感覺!開放式廚房可以看到師傅即叫即燒,只是望住燒都已經流口水了!外賣店主要賣雞類串燒,亦有少量牛、豬、蔬菜可以揀!京蔥雞肉串,最經典的日式串燒,當然要食京蔥雞肉串!雞肉嫩滑juicy,加上甜甜的燒汁,十分惹味!雞軟骨串,雞軟骨是炸過的,食落脆身之餘又爽口!日本雞腎串,雞腎口感爽身,但是又不會好韌,不錯呀!日本雞心串,雞心味道甜甜的,食落軟身!日本雞肝串,雞肝味道惹味,口感腍腍的,醬汁更能提起鮮味!日本雞尾串,雞尾不會只有肥膏,而且仲有少少雞肉,口感更豐富!雞胸脆骨,雞軟骨爽口脆身,口感好正,非常惹味!風箏燒雞皮,雞皮弄到像風箏一樣,燒到非常脆卜卜,口感就像薯片那樣,而且調味剛剛好!紫蘇無骨雞中翼,這款雞中翼已經去骨,入面夾有紫蘇葉,食落啖啖肉,雞肉嫩滑又juicy,非常惹味!牛油燒粟米,粟米有半條的份量,爽口清甜,再加上燒汁,味道更美味!焦糖燒菠蘿,菠蘿鮮甜多汁,有稍稍燒過,味道不錯!多春魚,多春魚燒到魚皮脆身,上面塗上燒汁,味道甜甜的,十分正!
外賣店主要賣雞類串燒,亦有少量牛、豬、蔬菜可以揀!
雞軟骨串,雞軟骨是炸過的,食落脆身之餘又爽口!
日本雞腎串,雞腎口感爽身,但是又不會好韌,不錯呀!
日本雞心串,雞心味道甜甜的,食落軟身!
日本雞肝串,雞肝味道惹味,口感腍腍的,醬汁更能提起鮮味!
雞胸脆骨,雞軟骨爽口脆身,口感好正,非常惹味!
焦糖燒菠蘿,菠蘿鮮甜多汁,有稍稍燒過,味道不錯!
2022-11-15