2006-03-06
星期六特登同男朋友仔嚟呢間嘢度食, 兩點幾去到唔算多人, 啱啱坐低, 姐姐已經同我地講今日特餐係:, 快到我都聽唔到, 但其實一心嚟試鍋燒麵, 所以都唔問佢頭先講咩.兩個人叫咗: 鹽酥雞柳鍋燒麵配奇異果特飲- 咁樣整法都仲有d汁喺度, 好好味鹽酥豬排鍋燒麵配珍珠奶茶- 豬排非常鬆化, 唔會變咗豬肉乾, 好味鹽酥尤魚- 估唔到$18竟然會俾咁多, 出乎意料之外, 又係好好味奇異果特飲- 唔會太酸, 幾好味珍珠奶茶- 好有奶茶香味, 不過咗甜少少其實當我個雞柳鍋燒麵嚟咗嗰陣時, 男朋友仔第一個反應就係: , 所以大食嘅人要有d心理準備價錢嚟講算係ok, 特別係尤魚, 可以講係勁平服務都算ok, 但係d姐姐可唔可以唔好企喺我張枱前面睇住我食嘢呢, 咁樣好冇禮貌架台灣嘢嚟講佢算係比較特別, 可以一試, 不過位置較偏僻, 所以唔會特登再去, 叫做試過啦
兩個人叫咗:
奇異果特飲- 唔會太酸, 幾好味
珍珠奶茶- 好有奶茶香味, 不過咗甜少少
其實當我個雞柳鍋燒麵嚟咗嗰陣時, 男朋友仔第一個反應就係: [嘩! 咁細嘅], 所以大食嘅人要有d心理準備
價錢嚟講算係ok, 特別係尤魚, 可以講係勁平