2023-03-27
👩👩👧👧一班朋友約出來聚會,☃️天氣凍搵地方打邊爐,🏠我地班朋友都住係附近,👀咁岩搵到一間食火鍋放題,夜晚時間去都好多人,🤙🏻我地照等位入面環境都好舒服,👱🏻♀️職員帶位坐好,服務相當周到,💡呢度既燈好特別,♨️冷氣都好夠,💯行到入去已經陣陣香味,未開始食就令我更加肚餓🌛💐手搖海鮮袋我地擇海鮮大餐,呢度海鮮好豐富,好多蜆肉,仲有龍蝦,龍蝦啲肉好新鮮,滿滿既龍蝦味,佢個大扇貝裡面既肉都好肥美,係唔差,我地都係出面拎左勁多野食,當中都有好多熟食可以選擇💐皮蛋芫茜鍋呢個鍋真係好食,清清地得來好有皮蛋同芫茜既香味,愈食愈好食,店員服務好細心,主動前來加湯💐安格斯牛頸一向安格斯牛都出名好食,佢既牛都好嫩肉,滿滿既牛味💐羊肉羊肉夠嫩滑,唔會有過多既蘇味,羊肉味好新鮮,顏色方面都好靚💐安格斯牛板腱每一塊牛都咁好食,我地比較鐘意食牛,所以每款都要食下,滾一陣,入口即溶,好重牛味,質地都軟腍💐黑豚肉黑豚肉好大塊,好足料,脂肪比例剛好,質地好滑,個個食得好滋味💐安格斯肥牛肥牛好出色,有好重既牛味,食極都唔會厭
一向安格斯牛都出名好食,佢既牛都好嫩肉,滿滿既牛味
💐羊肉
羊肉夠嫩滑,唔會有過多既蘇味,羊肉味好新鮮,顏色方面都好靚
💐安格斯牛板腱
💐黑豚肉
💐安格斯肥牛
肥牛好出色,有好重既牛味,食極都唔會厭