2016-11-07 1665 瀏覽
昨日有同事生日,夜晚就同班同事出o黎食放題慶祝。今次我o地就book o左漁之部屋。點解揀呢間?其實book之前我都睇o左好多食評,見呢間有長腳蟹食,而壽星又係長腳蟹迷,於是我o地就決定book呢間試下。去到等o左一陣就入得,o黎到當然要點刺身先。呢度D刺身有好多選擇,除o左有三文魚、八爪魚、希靈魚、鮑片等等一般o既刺身之外,最特別o既有松葉蟹腳、玻璃蝦同牡丹蝦。蟹腳質素唔差,肉質鮮甜。另外一級帶子真係超正,又鮮甜又厚肉,唔似其他放題咁未解凍完有陣雪味同會「痴」住D冰。另外,呢度o既燒物都做得唔錯。成班同事一致讚好芝士焗蠔!出面有D放題係一早做好o左,攤到凍o左先送上o黎,呢度送上枱o個陣仲係熱辣辣o既,值得一讚。講返芝士焗蠔本身,蠔肉唔會太細隻,醬汁惹味開胃,推介推介!另外仲有河豚肉乾,非常香口,送酒一流。我o地幾個女仔就最鍾意食燒日本紫心蕃薯仔,細細粒,一啖就可以放入口,好甜好好食。最後當然要食甜品。呢度D甜品勁多款,有木糠布甸、日式焦糖燉蛋、北海道牛乳布甸、楊枝甘露等等,花多眼亂。由於大家都有選擇困難症,一於樣樣都點D試下,好食就再encore。D甜品賣相好精緻,木糠布甸同焦糖燉
昨日有同事生日,夜晚就同班同事出o黎食放題慶祝。

今次我o地就book o左漁之部屋。
點解揀呢間?

刺身
芝士焗蠔
燒物
最後當然要食甜品
甜品
呢度D甜品勁多款,有木糠布甸、日式焦糖燉蛋、北海道牛乳布甸、楊枝甘露等等,花多眼亂。由於大家都有選擇困難症,一於樣樣都點D試下,好食就再encore。D甜品賣相好精緻,木糠布甸同焦糖燉蛋就不過不失。牛乳布甸入口香滑,有好濃o既牛奶味。正!另外仲點o左「似水流年」,一上枱就聞到好香o既榴槤味,o岩晒鍾意食榴槤o既朋友。
2016-11-06
刺身
芝士焗蠔
燒物
甜品
2016-11-01 971 瀏覽
很少去將軍澳這地方,除了遠之外,又覺得空氣質量不好,今次跟朋友去也是本著試試看吧。地方不是很大,而是一般的食店裝潢。坐下就各人送上藍色的特飲至於食品都以為好一般,竟然又ok喎而且選擇又多,值得一試天婦羅鰻魚不是每間放題都有,而這裡就可以品嚐魚生亦新鮮好味道。最近甜品有Haagen dazs門口不是美觀華麗,有點茶餐㕔感覺,可以從落地窗看到店內情況,透明度高小吃不過不失海鮮沙拉都幾好吃觀感幾好,食落也鮮甜這個一般啦,不太驚喜sushi都保持水準難軟骨好味天婦羅竟然有鰻魚、南瓜亦很甜羊都好入味,幾好三文魚粒放在餅乾上,有趣又幾夾喎焗蠔就一般了,蠔肉太少
地方不是很大,而是一般的食店裝潢。坐下就各人送上藍色的特飲

至於食品都以為好一般,竟然又ok喎而且選擇又多,值得一試

天婦羅鰻魚不是每間放題都有,而這裡就可以品嚐
魚生亦新鮮好味道。最近甜品有Haagen dazs
小吃不過不失
海鮮沙拉都幾好吃
觀感幾好,食落也鮮甜
這個一般啦,不太驚喜
sushi都保持水準
難軟骨好味
天婦羅竟然有鰻魚、南瓜亦很甜
羊都好入味,幾好
三文魚粒放在餅乾上,有趣又幾夾喎
焗蠔就一般了,蠔肉太少
  • 鰻魚天婦羅
  • 雞軟骨
  • 燒羊架
數數手指,對上一次放題都3/4個月前啦,本身生嘢麻麻哋,不過難得gathering都冇乜所謂,為咗就個friend所以入到將軍澳食放題,原來新開無耐,都幾受歡迎。刺身有好多款,除咗三文魚,仲有拖羅,蝦等等,樣樣都好新鮮,好有魚味同鮮味,不過我本身生嘢麻麻哋,所以都係專攻熱食同熟食。推介:八爪魚/味付螺肉: 好耐冇食過啦金菇牛肉卷: 牛肉卷係我至愛,細細件容易食,而且金菇超多,大愛!! 牛仔骨唔差嘅,唔un~燒菠蘿: 唔係度度放題有得食,一見到有真係勁開針,好juicy唔酸。燒開邊蝦: 生蝦我就麻麻啦,唯有專攻熟蝦啦,用咗開邊方法燒,一夾起舊肉就食得啖啖肉,唔怕整污糟手,超鐘意。再貪心啲,如果蝦size再大啲就好啦,嗚呀。唔知點解今日好似特別開胃,最後仲同fd share咗碗冷烏冬,呢碗烏冬好特別,本身夠爽夠滑,仲加左碎冰響入面,撈埋啲醬好清新。呢度甜品都係主打,款式多之餘整得都有心思,拍得住正式嘅甜品舖,樣樣都想試,佢哋最正係迷你size,咁可以試多一兩款都得,木槺布丁同焦糖蛋都好正下。呢間放題喺地鐵站對面商場,都唔算難搵,有機會再入開將軍澳,都可以再encore返~

推介:

八爪魚/味付螺肉: 好耐冇食過啦
將軍澳食肆唔係話選擇少,之不過間間都連鎖店,好快食厭,但最近開咗間日式放題,放題喺區內真係好少見,今次食完之後真係值得bookmark呢間舖呀!呢間放題喺天晉匯,都幾近我,食物選擇超多已經冇乜點輸,dry睇刺身menu,都有16款!!! 超多!!! 質素高,三文魚同拖羅幾肥美,玻璃蝦冇得輸,係超甜的,從來未試過咁正嘅蝦!! 識叫就一定叫赤貝,超爽甜。之後嚟左碟咁嘅嘢,原來係個fd叫嘅什錦刺身沙律,幾小清新,個醬都開胃~熟嘢都唔hea,火灸壽司都 good,呢度有牛肉同帶子,相當惹味。食到呢度已經飽左一半,不過仲有幾樣必試: 1. 芝士焗生蠔 (即叫即焗,我覺得沙律味重,反而少芝士味,但原隻上,派頭都正,值得encore多幾次)2. 金菇牛肉卷 (金菇估唔到咁嫩口,好易咬好,唔會痴牙,而燒汁味更係較得剛剛好)3. 燒物 (燒物有極多揀,推介: 燒魷魚,大蝦,牛舌,河豚魚乾,菠蘿,有個好鐘意食菠蘿嘅fd一個人ko近一打菠蘿 lol)
將軍澳食肆唔係話選擇少,之不過間間都連鎖店,好快食厭,但最近開咗間日式放題放題喺區內真係好少見,今次食完之後真係值得bookmark呢間舖呀!

刺身(有16款)
之後嚟左碟咁嘅嘢
,原來係個fd叫嘅什錦刺身沙律,幾小清新,個醬都開胃~
什錦刺身沙律
火灸壽司
焗蠔
牛肉卷
2016-10-05
生日
刺身(有16款)
什錦刺身沙律
火灸壽司
焗蠔
牛肉卷
2016-10-25 1030 瀏覽
我平常不常吃到放題,主要跟朋友去不同國家菜的餐廳吃晚飯,所以這次也真的是主要陪人家去吃放題。雖說我胃口是不小,不過以前總覺得放題的東西又不夠專,真的會好吃嗎?這次人家拉著我來到這家店,硬說要請我吃放題,那我就好好的試一試嘛,反正又不用我自己花錢(笑)。不過,吃完這一次我真的有比較好接受放題這類的餐廳了。記得這裡要自己點餐,就是桌上有放餐單嘛,然後自己看想要吃什麼,就在單上寫上數量,然後把紙交給店員,很快餐就會送來,還算很方便,送餐速度還可以。我很餓,所以就先點了冷烏冬跟拉麵,很快就給朋友給說了一下下,說什麼剛開始不應該點這種很容易飽的東西,哈哈,可是我就是餓啊……算了,反正最後我也是點了,我要先吃一點點東西才行啦!不過,味道還不錯耶。冷烏冬份量不算多,可是芝麻醬很足,所以很好吃;拉麵就因為點了地獄,所以真的有點辣,味道還不錯,就我而言是烏冬勝出。我知道我朋友猛點了很多刺身,可是我自己比較喜歡吃sushi,所以禁不住就點了,哈哈!我點了幾款火炙的,還有海膽、三文魚、玻璃蝦啊,還有櫻花魷魚軍艦,oh,超好吃的!哈哈,我還吃得挺爽的,而且個人覺得sushi的表現比刺身更好啊!再來,我還叫了很

再來,我還叫了很多不同的小菜類的, 太多,我都忘了。當中有一盤清酒煮蜆還不錯,最起碼是基本表現,有有沙石。還有芝士焗什麼的,好像是蠔也不錯吃!惹味又creamy!很棒!
甜品的話我不是很愛,所以就沒點了,但也叫了一份燒菠蘿來吃,當作甜點。Oh!那個也很好吃,甜甜的又多汁,我剛開始點了一件試試,最後又再叫了好幾件,good!
2016-10-22
10 分鐘 (堂食)
入將軍澳搵野食,發現天晉匯呢邊開左唔少食店,咪是但搵間望落好似幾好既放題食下囉,因為太多裝修緊,都唔知食邊間好。坐得就唔係話好舒服架啦,同其他放題店差唔多,不過食物d款好似唔算少,,又有好多唔同既甜品揀,so far都算ok既!去得食放題,就緊係要睇睇碟刺身咩環境架啦,似乎表現都算係咁啦!種賣話多唔多,話少唔少,不過三文魚同埋蝦就幾新鮮啦!可以再叫,但其他就好一般……btw手卷就算了吧,都真係幾一口,專攻刺身算啦……啊,蟹都ok,可以一試啊大家…..話說呢到d炸物都幾好,有款叫咩鰻魚天婦羅,口感都幾得意,仲有炸雞翼啊,好食!但其他個d就麻麻地啦…..可能個人口味問題啦…..最緊要最緊要雪糕!正,有咩北海道homemade雪糕杯,有3隻口味,真係點都要食返杯啦…出面都未見….我今次揀左柴薯味,um,口感都ok既,味道就甜左少少,但入面真係有少少薯肉食下架啵,都ok啦!

2016-10-16
2016-10-12 517 瀏覽
三文魚魚生,鮑片頭一輪新鮮,第二轉order冇魚味,羊串有穌味不過好咸,雞翼天婦羅ok合格,壽司無驚喜,酒煮蜆冇酒味,辣蜆味道唔錯但兩款蜆都有沙,整體冇特別唔好食,又冇野特別突出,最最要彈係坐位,迫死了,隔離枱位小姐的汽水都倒瀉在我手機上,激死了
2016-10-12
2016-10-09 432 瀏覽
新開japanese 食肆,同事讚口不絕,咁就黎食下。Lunch set 好吸引,叫左呢個$68set,有多種火炙壽司,每一款都唔錯,當中覺得蛋壽司最特別,蛋面有脆脆的焦糖。手打烏冬好彈,配粟米海帶,唔會太飽。見到其他set layout更盛大,好想試!不得不提加$10就有All you can eat 三文魚sushi!份量比正常size細小小,但係絕對物有所值。
2016-09-29 2233 瀏覽
呢間放題係新開既,印象中好似係成個將軍澳第二間放題,見佢門面唔錯,好光猛,乾淨,食放題要乾淨,呢個好重要!今次飯局席間有幾位長輩係唔識生野既,所以除左魚生之外,我地其實食左唔少熟食,比平時食放題試的野食多左唔少,普遍質素都相當唔錯,可以為大家介紹下!其實細心留意,呢度的魚生其實幾有心思,一般大家熟悉的剌身以外,仲有拖羅同蟹腳選擇,蝦都有幾種,破璃蝦,甜蝦同牡丹蝦!做得較出色的是甜蝦同牡丹蝦,甜蝦相當鮮甜,牡丹蝦的蝦味較弱,但勝在大隻,入口滿覺相當滿足跟手叫左d 火炙壽司,一黎滿足下幾個唔太食生野的朋友,二黎暖下個胃,增強戰鬥力。火炙三文魚壽司同火炙左口魚壽司都相當唔錯呀!火炙三文魚壽司燒得半熟,剛剛好地把三文魚的魚油逼了出來,讓人食到三文魚的鮮味;火炙左口魚壽司的魚油更利害,一口吃下去左口魚的魚油直沖口腔每一個角落,火炙左口魚壽司建議大家一件起兩件止就足夠了,多吃就會太膩。特別要跟大家推介爐端燒,河豚魚乾和紫心蕃薯都是超讚的。河豚魚乾佐酒一流,紫心蕃薯則相當清甜,一試難忘。必吃的還有那個芝士焗蠔,醫汁做得很出色,跟蠔本身的味道相當配合,是必定要 encore 呀!甜品都是十分精緻的,最
甜品都是十分精緻的,最愛右手邊的「似水流年」,其實它是榴槤雪米糍,榴槤味勁濃,各位榴槤控萬勿錯過!!
2016-09-25
2016-09-21 523 瀏覽
入到將軍澳探朋友,順便提早慶中秋,下晏響朋友屋企玩完board game,之後有人就提議食放題。玩到餓晒,食放題就啱晒啦。估唔到呢個新商場入面有間日式放題店,其他舖好多都未開,所以呢間店都相當人多熱鬧。價錢係268加一,好少少肉赤不過物有所值,都回到本。->清酒鮑魚: 一入座冇耐即刻送上每人一隻鮑魚,估唔到喎,咁重本,雖然唔係好大隻,但作前菜都唔錯-> 刺身 最回本: 赤貝/拖羅/生蝦,赤貝非常爽口,鮮味十足,拖羅罕見,不過都係三文魚最正,夠滑夠肥。->手卷: 海膽手卷,海膽份量勁夠,而且唔腥,一口手卷,細細件容易食。->其他: 辣炒蜆/清酒煮蜆/焗蠔/蝦天婦羅炒蜆細細隻但隻隻都有肉唔會得殼,焗蠔係超正,熱辣辣味道剛好,其他料理都正! 天婦羅爆漿鬆化,唔會食到好油,水準以上。->甜品 有好多甜品揀,除左原先任食嘅甜點,仲有一張雪糕甜品紙係每人限叫一款,movenpick雪糕或milk top雪糕,仲補幾款口味,好似出面都賣得貴,所以最後勁飽都要食埋先講。幾正。呢間放題質素係幾正! 不過市區無分店,略嫌遠左少少,如果入開嚟玩都ok。
,食放題就啱晒啦。

鮑魚

->其他: 辣炒蜆/清酒煮蜆/焗蠔/蝦天婦羅
清酒煮蜆
milk top雪糕
2016-09-11
15 分鐘 (堂食)
鮑魚
清酒煮蜆
milk top雪糕
  • milktop雪糕
2016-09-19 2965 瀏覽
朋友仔話將軍澳多左間放題,睇間鋪幾吸引,所以一齊去試下,睇下水準如何。入去之前,先睇左餐牌,都好多款食物,同銅鑼灣區放題差不多,價錢也不錯。前菜食沙律,相比其他放題鋪,尼度都多d款,而且幾有特色,唔淨只有一般既蟹子沙律,更有胡麻蕃茄沙律,同好爽甜既水蜜桃什果沙律,夏天食沙律係最適合既時間。尼間野都有幾款日本涼食,中華沙律、海蜇,可以加埋入沙律,感覺有d奇怪,但食落都可以。尼度我最鐘意食刺身,因為佢有新鮮野,有放題少見既蟹腳,味道清甜,不錯。另外,有一級帶子、牡丹蝦,原肉又爽口,食左幾輪,填滿了肚。一級帶子真係唔錯,我本身都好鐘意食帶子,而尼度既帶子實在岩晒我口味。哎,掛住食刺身,左影相太少。朋友好鐘意食辛辣食物,食左芥末八爪魚壽司同辛辣挪威三文魚軍艦,兩款壽司口感都唔錯,最起碼飯唔散,而辛辣味夠刺激。不過我食左三件就飽,留肚食燒物同炸物,因為真系好多吸引既燒物。好多燒物同天婦羅,食唔到咁多,但少食多款。其間都飲左好多杯野飲,最愛巨峰果酒同冷日本梅酒,我並非酒鬼,但都試飲左,因其他放題店好少見有咁多款酒。初次嘗試,感覺尼間野好好,開左無幾耐,希望間鋪保持水準,下次再食過。不過真係要慳下錢

爽甜沙律
好多燒物同天婦羅,食唔到咁多,但少食多款。

不過真係要慳下錢先可以再食過啦,因為係有d貴
2016-09-16
2 分鐘 (堂食)
2016-09-18 451 瀏覽
星期六晚上在popcorn行街突然想吃刺身 便往popwalk分店因為之前在寶林分店吃過三次 食物質素唔錯即使之前有報導話食物中毒 我都無有怕 一於試下新店!預約了九點半 等到九點八 九點九先可以入座 一坐低已經立即tick左刺身十點三才有第一盤刺身 隔離枱遲過我地落單食物比我地早到 真不解是因為我地只有兩人 人地有十人 而且同店員相熟 就可以待慢我們嗎?算~ 刺身除了青口有點不新鮮 其他都一如以往水準高藍色送的飲品不錯 幾特別吃完刺身又等等等 才有一碟壽司吃完又等等等 催左兩三次才有炸物各樣飲品到我埋單才拎黎埋單等了三四個字 最後我自己行到收銀問佢收銀才處理我張單 太失望 侍應是有禮貌有笑容的但漏單及上菜情況太慢 令我不想再去此店以後都係去返寶林店
星期六晚上在popcorn行街
突然想吃刺身 便往popwalk分店
因為之前在寶林分店吃過三次 食物質素唔錯
即使之前有報導話食物中毒 我都無有怕 一於試下新店!

預約了九點半 等到九點八 九點九先可以入座
一坐低已經立即tick左刺身
十點三才有第一盤刺身 隔離枱遲過我地落單
食物比我地早到 真不解
是因為我地只有兩人
人地有十人 而且同店員相熟 就可以待慢我們嗎?

算~ 刺身除了青口有點不新鮮 其他都一如以往水準高

但漏單及上菜情況太慢 令我不想再去此店
以後都係去返寶林店
2016-09-17
2016-09-14 2248 瀏覽
將軍澳天晉開左呵係好耐,都有幾間唔同的餐廳進駐,行過見到呢間放題的門面最光猛,就入去試左佢先啦!係人都知食放題係分時段定價錢既,呢度都係,但最平同最貴的時段,都係差40蚊港紙,大家黎食既話真係唔洗再為左慳錢而食六點半或者9點半!呢度d剌身選擇都幾多,點餐紙唔寫吞拿魚寫左拖羅當然係一大亮點!隔離位的牡丹蝦都好大隻,又係一大亮點呀!真係無令人失望呀!拖羅好肥美,入口有魚油香,但絕無肥膩的感覺。牡丹蝦同隔離位一樣咁大隻,肉身通透,味道鮮甜,無雪味,水準相當唔錯!大路之選三文魚剌身同樣係正野,剌身有光澤,魚肉同脂肪的間隔分明,師父切得比較厚,令入口的感覺更加豐富!壽司方面叫左款,火炙三文魚和和牛,三文魚正常啦,半生熟壯態從來都好吸引人,只要唔好燒得太乾就ok,佢係做到既!和牛壽司都唔錯,入口有牛香,但係師父好似燒耐左少少,太乾身,如果下次食唔係燒咁耐就好更好!飲品紙上面有一樣好少出現係放題的飲品,叫泡沫咖啡,一場黎到就試下啦,話哂都食左咁多魚生,叫杯熱野暖下個胃係好d既。佢既味道當然唔係咖啡店的水準啦,但係又唔會差到入唔到口既,只係比平時我地飲開既淡味少少,可能真係一下子食左好多野,我覺得中和
飲品紙上面有一樣好少出現係放題的飲品,叫泡沫咖啡,一場黎到就試下啦,話哂都食左咁多魚生,叫杯熱野暖下個胃係好d既。佢既味道當然唔係咖啡店的水準啦,但係又唔會差到入唔到口既,只係比平時我地飲開既淡味少少,可能真係一下子食左好多野,我覺得中和返,係ok既!
最後食返少少熱食,幾樣野的水準都ok,特別推介燒蠔,好juicy,好好食,叫一隻,點到即止,岩岩好!
2016-09-06
5 分鐘 (堂食)
2016-09-12 569 瀏覽
將軍澳好多食肆都係連鎖店,終於有日式小店嚟啦,朋友話早前見到呢度開間放題,就book左嚟試試,佢話落咗9點,諗住8點半去搏吓有冇位早入早食,點知,嘩,人~全部都係人~全部都係人~最後都等到9點3先有位。一入到嚟即刻送左杯藍色嘢飲嚟,係送嘅,甜甜哋果汁咁,唔識講。只限一杯。店員提我哋話可以先交左刺身啲紙先,以免唔夠位。刺身超多款揀,三文魚正,仲有拖羅,赤貝,牡丹蝦,松葉蟹,青口等等。不過首先送嚟咗2隻鮑魚,原來係送㗎。當然唔係好大隻但送嘅都冇咩要求啦。我覺得拖羅正,仲好過三文魚,蝦我食完會敏感,所以冇食,朋友就話好大隻超好味,唔知啦,不過青口同花螺就......壽司都值得攻,海膽三文魚子正正,海膽唔腥又滑,一排壽司排得超靚,算唔錯。一口手卷細細件,幾有特色。花之戀壽司都好抵食。天婦羅都值得推介,蟹棒天婦羅同蝦天婦羅啖啖肉。ps呢間舖個位都好入,唔易搵,沿平台行到最入就係啦。以將軍澳呢個美食沙漠終於有間食得落嘅放題啦,而且都幾多人等位!

我覺得拖羅正
三文魚,拖羅
海膽三文魚子
天婦羅都值得推介,蟹棒天婦羅同蝦天婦羅啖啖肉。
蟹棒天婦羅
20 分鐘 (堂食)
三文魚,拖羅
海膽三文魚子
蟹棒天婦羅
  • 拖羅刺身
2016-09-07 599 瀏覽
已經好耐無食放題,難得男朋友今日提議,我當然即刻答應啦!朋友之前推介將軍澳呢間新開的餐廳,話用料靚,份量足,於是收工就來試一試(順便過呢頭捉下精靈),希望可以讓我大飽口福啦!一入去坐低,我覺得環境ok,D檯都大張,唔會有好逼的感覺。侍應的服務態度也很細心,她先會自我介紹,再建議我地先叫刺身落單,因為可以較快出單,食住先,之後再慢慢order其他食物。真係俾到我好窩心既感覺 呀!其實D食物都來得很快,款式很多,每款食物味道都,真係超級滿足。以下推介幾款食物,大家去到一定要試1. 刺身食放題當然少不了,呢度既刺身好新鮮,而且都是厚切,唔會孤寒。牡丹蟹大隻鮮甜,我已經唔記得自己食佐幾多隻了。還有我最愛既赤貝,我梗係要食過夠本啦!鮑魚望落去個樣麻麻,仲以為會唔好食或者好腥,點知完全相反,應該係用佐特製醬汁去製造,所以味道好濃得嚟又唔會無佐鮑魚的鮮味,仲一d都唔腥添。2. 火灸壽司必定要試呀,真係好好味!我都知食放題食太多壽司會好快飽,咁會好蝕,但我都係忍唔住order佐兩次。我唯一唔中意既就是左口魚,可能我唔食得腥,但男朋友就覺得無問題,好好味。3.什錦刺身沙律沙律入面加佐wasabi,加埋沙
其實D食物都來得很快,款式很多,每款食物味道都
,真係超級滿足。以下推介幾款食物,大家去到一定要試

1. 刺身

2. 火灸壽司

3.什錦刺身沙律
沙律入面加佐wasabi,加埋沙律醬一齊食,味道一流。可能我中意食wasabi啦,我食到停唔到口,差唔多成份都係我食曬,男朋友只是食了一兩啖
佢仲有個水蜜桃什果沙律,我都好想試,但已經太飽啦,所以無叫到。

4. 日式餅卷 & 花之戀壽司
見好似幾特別叫佐來試下,味道就一般啦,試下無壞。

5. 似水流年
女人食到幾飽都好,仲係會有另一個甜品胃,所以我每款甜品都叫佐來試
。最正既係呢款似水流年,糯米糍內全是榴槤,好足料。榴槤既香甜同軟硬適中既糯米糍簡直是絕配,口感一流!必食!

整體來說,環境服務味道都唔錯,只係地點在將軍澳有點不便,但若去將軍澳探親朋戚友或住附近既朋友,都推介大家去一試。
2016-09-02