2018-03-21
今日一行6人去打邊爐,聽人講就講得多,買點開24小時,服務一流,仲有3層咁多,終於輪到我地黎食啦,一入黎已經有賓至如歸既感覺啦,電梯到未上到,電梯口已經有人等住你坐底啦醬料區有超過二十款比你選擇我地點左個椰子雞同麻辣湯底,個椰子雞湯底好清甜,一陣椰香味,我地每人‘筆’左一碗飲。叫左一堆野食,芝士牛丸,牛肉,鴨血,響鈴,蝦滑,魚皮餃,炸魚皮,午餐肉等等,可以叫半份,可以每樣試少少。雖然今日位置有點迫,6人又係坐呢到,2人都係坐呢到⋯⋯⋯但不得不讚服務員態度超好,超細心,不停幫我地添飲,清湯底d泡同油,換碟咁⋯⋯⋯仲話要幫我地碌食野又問有咩可以幫手,超讚超讚有得睇師傅拉面,即叫即整,仲有表演睇,吸精聽說有變面睇,表演者都要係小鮮肉,可惜今日冇添。如果有咩慶祝例如生日咁,仲可以包房玩,細房房價160蚊,坐到8人,夠晒私人,有人幫手怖置房間添。總結今日有種貴賓既感覺,服務一流冇得彈呀,食物不錯,叫半份每樣試少少,仲有表演睇
醬料區有超過二十款比你選擇
有得睇師傅拉面,即叫即整,仲有表演睇,吸精
聽說有變面睇,表演者都要係小鮮肉,可惜今日冇添。