2017-10-23 430 瀏覽
已經係食第二第三次, 今次入到去老闆態度好差, 完全唔識做生意, 食什麼點什麼醬料 都要串我們同畀面色我們看, 而且最近那次我們叫了幾個小食也沒有,佢立即敲打40蚊那張紙作為最低消費, 簡直貼錢買難受。根本唔值得花時間為佢寫200字,而比他差劣評

根本唔值得花時間為佢寫200字,而比他差劣評
  • 完全沒有
2017-08-17 478 瀏覽
食物普通,店內好多明星相入座時全店得一枱,不忙但老闆娘態度奇差食到1/3已經後悔入左黎貼錢買難受留心一睇牆上好多不同種類標語訓話食客我們二人都好客氣好正常無任何落單額外要求咁唔想做人生意?衛生情況亦差,手腳好污穢地處理食物亦區內算貴以後不會來,食譚仔好好多🤦🏻‍♀️
食物普通,店內好多明星相
入座時全店得一枱,不忙
但老闆娘態度奇差
食到1/3已經後悔入左黎貼錢買難受
留心一睇牆上好多不同種類標語訓話食客
我們二人都好客氣好正常
無任何落單額外要求
咁唔想做人生意?

衛生情況亦差,手腳好污穢地處理食物
亦區內算貴
以後不會來,食譚仔好好多🤦🏻‍♀️
2017-04-14 834 瀏覽
見識少,真心未見過有豬膶粉腸嘅肉骨肉。恕我唔識食!小店風味,但肥媽老闆好凶,全店充滿顅客手則,請勿自取,請勿踢到乜乜,不凖自攜飲料(每樽收$10),嘩,以為去咗軍營!