2001-06-26 25 瀏覽
細個o個陣都覺得See's 甜到'拿' 喉, 都係三角朱古力好D; 依家都係咁話.... 如果人地送禮俾我, 我就揀半島個隻果仁朱古力, 日本人好鍾意o個隻呢!
2001-06-25 27 瀏覽
講真,你真係覺得see's咁好咩?無錯,佢好明顯係好過Godlivad甜到不知所謂chocolate, 但係see's好多chocolate都非常甜,食兩粒已經覺得好"cok"喉。佢隻長盒裝既硬咖啡粒就好d, 不過講真,我覺得金沙好食好多,雀巢crunch都好過佢地囉!
2001-06-24 16 瀏覽
自從我九歲0個年阿媽俾粒SEE'S 0既TRUFFLE我食之後,我就成為SEE'S 0既死硬派FANS.SEE'S胜在夠實際,又好味(Dark chocolate bar 有>70% cocao butter,夠晒濃),好過懶係勁0既Godiva 多多聲.