(非會員)
2006-02-02 17 瀏覽
你錯啦我在這裹吃個一次早餐\就以後都不會再,這裹侍應生又冇品又烏租仲要大大聲問你要D乜之後成隻手指放入會米粉到仲要冇旦冇方包都收成+幾二+蚊
(非會員)
2006-02-01 31 瀏覽
呢間茶餐廳近太子一d, 年初一去亞嫲屋企拜年, 到下午茶時間, 樓下呢間"新發"照常迎業, 就落去買外賣: 奶茶、咖啡、麵包、紙包蛋糕&一些批點, 全部都幾好喎~ 值得再試~~~
2006-01-06 14 瀏覽
同D friend行完街食tea, 佢D tea雖然有十款八款選擇,但大多配搭"騎尼",好似喱個西多士配墨魚丸,真係其他茶餐廳見都未見過,可能我孤陋寡聞,墨魚丸正正就係街市o個D,炸完上檯,成粒都係粉,唔掂,西多士一般,只係暖暖地,炸定咁.整體水準一般.