2023-08-19 12 瀏覽
☞ 將軍澳 戀上台式料理 ☜———————————————將軍澳海旁帶狗好去處🥳———————————————◊ 台式紅燒牛肉刀削麵 ◊刀削麵煙煙韌韌,湯底好濃,有少少藥材味,唔會太油。而牛肉有幾個唔同部位,有軟淋啲嘅牛展同比較有咬口嘅牛腩😋美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5◊ 小碗手工魯肉飯配溏心蛋 ◊滷肉滷得好入味,又唔會太肥,仲有隻半熟溏心蛋😍美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5◊ 牛肉拼盤 ◊拼盤包含牛小排、牛胸腹、牛肩胛、薄切牛舌。啲牛只有用鹽同胡椒調味,所以牛味都好出。當中最鍾意嘅係牛舌,話係薄切,但一啲都唔薄,食落又煙靭又爽口🤤美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5◊ 芋圓仙草豆腐花 ◊芋圓食落煙煙韌韌,仙草食落比較似涼粉但,豆腐花都幾香豆味,整體黎講消暑一流🤫美味程度: ㊣㊣㊣㊣/5◊ Pinku Pinku ◊平時見到粉紅色嘅嘢飲都會覺得好吸引,呢杯嘢飲落去甜但好重玫瑰同荔枝味,再加上順滑嘅cream同沙冰嘅口感,真係好飲又好驚喜😚美味程度: ㊣㊣㊣㊣㊣.5/5———————————————📍:戀上台式料理將軍澳唐俊街21號翩匯坊地下G26號舖#為食豬在將軍澳 #為食豬與狗 #將軍澳美食#f
☞ 將軍澳 戀上台式料理 ☜
將軍澳海旁帶狗好去處🥳

◊ 台式紅燒牛肉刀削麵 ◊

◊ 小碗手工魯肉飯配溏心蛋 ◊
滷肉滷得好入味,又唔會太肥,仲有隻半熟溏心蛋😍

◊ 牛肉拼盤 ◊

◊ 芋圓仙草豆腐花 ◊

美味程度: ㊣㊣㊣㊣/5

◊ Pinku Pinku ◊

美味程度: ㊣㊣㊣㊣㊣.5/5
📍:
戀上台式料理

#為食豬在將軍澳 #為食豬與狗 #將軍澳美食
#foodblog #烤肉 #牛肉麵 #芋圓 #豆腐花 #滷肉飯 #香港美食 #香港餐廳
2023-08-17
  • 牛肉拼盤
  • Pinku Pinku
2023-08-19 13 瀏覽
戀上台式料理是將軍澳海傍寵物友善餐廳,餐廳設有室內和室外座位,提供台式飲品、食品同爐端燒。鹽酥大大雞扒陽春麵:雞扒剛剛炸好,熱辣辣香噴噴,大大塊已經切好方便進食,外層非常酥脆,肉質鮮嫩有肉汁。陽春麵彈牙,湯底味濃郁,有少許藥材味。鹽酥排骨陽春,排骨炸到金金黃黃,外層脆口,肉質有口感但唔鞋口。士林鹽酥雞,外脆肉嫩,無骨啖啖,送酒一流!台式烤香腸,台式香腸遠近馳名,香腸甜潤扎實、多汁卻不油膩的味道實在令人回味。椰汁菠蘿沙冰,菠蘿味比較重,味道香甜。芒果沙冰唔會太甜,沙冰綿滑,入口即化,消暑解渴。窩夫配草莓三重,即叫做,窩夫上放上草莓醬、藍莓,旁邊亦放有士多啤梨、忌廉和雲呢拿雪糕。士多啤梨醬令整個甜品又香又甜又好味!

士林鹽酥雞,外脆肉嫩,無骨啖啖,送酒一流!

椰汁菠蘿沙冰,菠蘿味比較重,味道香甜。
芒果沙冰唔會太甜,沙冰綿滑,入口即化,消暑解渴。

2023-08-19 15 瀏覽
對正將軍澳海濱長廊,有室外座位,可以嚟放狗兼食嘢,想食燒肉怕出邊會熱嘅,可以選擇室內特選燒肉拼盤 ($258)一個拼盤有牛有豬:鹽燒五花腩肉、西班牙黑毛豬、厚切牛舌配蔥蒜油、鹽燒特級牛小排,牛小排重牛味,牛舌較靭,黑毛豬肉質鬆軟台式紅燒牛肉麵(古早牛肉湯) ($88)湯底好夠熱,黨參等藥材味濃,牛肉份量多好食,最鍾意佢嘅陽春面,口感彈牙有咬口~戀上生煎包四件 ($58)大小適中,餡料尚算豐富松茸燉雞 ($38)想滋潤啲仲有燉湯,松茸味突出,雞味則一般

特選燒肉拼盤 ($258)

台式紅燒牛肉麵(古早牛肉湯) ($88)

戀上生煎包四件 ($58)
大小適中,餡料尚算豐富

松茸燉雞 ($38)
想滋潤啲仲有燉湯,松茸味突出,雞味則一般

歡迎寵物光臨的將軍澳友善台灣餐廳不倒Mon熊本熊,宮崎犬檸檬仔及土雞仔,小突兔,藍毛毛,還有浣熊濛仔,今次一行6位小朋友出發到將軍澳一間好多狗狗很喜歡的台灣餐廳,決定大吃一餐,由於牠們都是小動物所以受到餐廳的熱烈歡迎~沒想到意外地好吃,也叫了太多台灣美食,太幸福啦~小碗手工魯肉飯配前菜 $38魯肉飯都算大大碗,肥瘦均勻,甘香又不油膩;前菜有花生,木耳和青瓜~台式鹵水拼盤 $88有大量的豬耳條,兩隻雞翼同鹵水豆腐,鹵水煮得幾濃,幾好味~脆香大大雞扒配刀削麵 $88  雞扒等了15分鐘才有,即叫即炸~外皮幾薄身脆卜卜,好大塊,肉質嫩滑~刀削麵就口感剛好不會太軟身,藥膳湯底就幾清,食完會好飽~戀上生煎包 $38相對普通的小吃,有飯又有麵的前提下,生煎包就會顯得太多太飽~戀上三杯雞 $88台灣菜中最喜歡的小菜就是三杯雞,竟然每一塊都沒有骨,實在惹味又窩心~窩夫配草莓三重奏 $68兩小片窩夫配上士多啤梨及雲呢拿雪糕,淋上士多啤梨醬,做甜品好幸福~芋圓仙草豆花 $38滑嘟嘟的豆腐花同仙草,加上有咬口的芋圓,十分台式的甜品,支持!紫戀葡萄 $35少甜又少冰的葡萄奶蓋,夏天飲消暑又解渴,一流!戀上台式
歡迎寵物光臨的將軍澳友善台灣餐廳

小碗手工魯肉飯配前菜 $38

台式鹵水拼盤 $88
有大量的豬耳條,兩隻雞翼同鹵水豆腐,鹵水煮得幾濃,幾好味~

脆香大大雞扒配刀削麵 $88

戀上生煎包 $38

戀上三杯雞 $88

窩夫配草莓三重奏 $68

芋圓仙草豆花 $38

紫戀葡萄 $35
少甜又少冰的葡萄奶蓋,夏天飲消暑又解渴,一流!

戀上台式料理
將軍澳唐俊街21號翩匯坊地下G26號舖

#戀上台式料理 #將軍澳 #唐俊街 #豆花 #窩夫 #芋圓 #仙草 #浣熊 #檸檬仔 #突兔 #宮崎犬 #香港 #三杯雞 #鹵水拼盤 #魯肉飯 #台灣菜 #寵物餐廳 #奶蓋 #刀削麵 #濛仔 #藍毛毛 #熊本熊 #Kumamon
2023-08-16
15 分鐘 (堂食)
2023-08-16 19 瀏覽
熟我嘅朋友都知我好鍾意佢海邊搵食😂,因為夠晒chill😎同埋戶外位可以帶埋我隻狗仔🥰不過今次去嘅時候遇着落雨,所以我哋坐室內🙈🔥秘制酸菜魚套餐~$148~秘制酸菜魚~涼拌木耳~魯肉飯~鹵水牛𦟌(3件)追加$15小食 ~戀上水果茶(追加埋牛𦟌都只係$148 ⋯非常抵食👍🏻,份量十足,配搭埋水果茶呢個午餐真係完美)🔥鹽燒美國特板牛小排~$213~汁燒牛胸腹伴京蔥絲~珍珠米飯~菠蘿~追加$20.0~鹽燒五花腩 ~$78.0~紫戀葡萄 (中午嘅燒肉餐係必定推介😎,因為實在非常非常抵食又好味,追加菠蘿同埋嫌少五花腩,都係200頭😆😆必食牛小排,五花腩記得要燒耐啲先會夠香夠脆😆😆)🔥蒜泥白肉(同出邊嘅蒜泥白肉有少少唔同,就係廚房師傅加咗少少醋,酸酸辣辣好開胃)
不過今次去嘅時候遇着落雨,所以我哋坐室內🙈

🔥秘制酸菜魚套餐~$148

~紫戀葡萄

🔥蒜泥白肉

• 燒肉午餐
2023-08-15 13 瀏覽
放假約fd到將軍澳散步,經過海旁發現咗間台式小店,除咗有常見嘅滷肉飯、牛肉麵、雞扒之外,呢度仲有好多台灣小菜、夜市小食同特色甜品同飲品,唔講唔知以為去咗轉台灣旅行呀✈️好鍾意呢度嘅menu,因為提供嘅夜市小食款式超級豐富,雞扒同排骨都要咗鹽酥口味,全部都好大塊,肥瘦適中,啖啖肉,前者嫩滑又juicy,後者肉質紮實唔嚡口~ 肉類外皮炸至脆身,而且味道適中,唔會過鹹,食完都唔覺得口乾,幾有驚喜!鹽酥雞同樣出色,比起前兩款更加酥脆,好邪惡但會忍唔住一啖接一啖咁食🥺台式滷水拼盤又係必點,樣樣有少少適合選擇困難症人士~ 呢度有豬耳、雞翼同豆腐,個人最推豆腐,偏硬身但豆味好出,滷得夠入味、豬耳爽口、雞翼好肥,感覺滿足😌 食完肉就到菜,分別有魯肉配時菜同蒜香田園,魯肉勁多,配飯一流,蔬菜新鮮,五顏六色,健康又好味,最緊要唔油呀!主食當然唔少得滷肉飯同刀削麵,滷肉汁濃郁,滷肉肥瘦適中,感覺唔膩、刀削麵好粗身,軟硬度啱啱好,食落爽彈同時帶點煙煙韌韌嘅口感,湯底散發住淡淡嘅香氣,唔錯👍🏻 甜點有窩夫配雪糕,冰火交替,配埋草莓醬酸酸地好開胃~ 飲品有菊花蜜、古早冬瓜茶、桂圓紅棗茶、椰汁芒果沙冰同黑糖仙草鮮奶,

甜點有窩夫配雪糕,冰火交替,配埋草莓醬酸酸地好開胃~ 飲品有菊花蜜、古早冬瓜茶、桂圓紅棗茶、椰汁芒果沙冰同黑糖仙草鮮奶,鮮奶勁香濃,特別推介,沙冰夠凍,芒果味都出,其他就正常發揮!

2023-08-12 77 瀏覽
前排同朋友去將軍澳海旁遛狗,行到有啲肚餓嘅時候咁啱經過呢間台式料理,所以就入去試下~*燒肉推介👍🏻牛肉拼盤 $288牛肉拼盤有牛小排、牛胸腹、牛肩胛、薄切牛舌🐮牛肉嘅油脂分佈得好平均,雪花紋理好靚,所以食落牛肉味好香好濃,肉質鮮嫩柔軟,油而不膩😍個人最鍾意牛舌,配上餐廳自己調嘅醬汁好惹味!*台式蚵仔麵 $68我地揀咗蕃茄湯底+刀削麵🍅🍜入面嘅蚵仔超多,應該有10隻以上,隻隻肉質都好肥美,完全唔腥!蕃茄湯底濃郁,刀削麵口感有韌性,好食😋*我的最愛 $40呢杯係菠蘿百香果梳打🍍~顏色超夢幻,黃藍漸變色~飲落好清爽,好濃郁嘅菠蘿同百香果味,配上有汽嘅梳打水,超級醒神✨*Pinku Pinku $45呢杯係奶蓋玫瑰荔枝綠茶冰🌹賣相非常符合佢個名,好少女心嘅粉紅色💓荔枝味好突出,配埋沙冰質感,好清涼🥰

*燒肉推介👍🏻牛肉拼盤 $288

*台式蚵仔麵 $68

*我的最愛 $40
Pinku  Pinku&我的最愛

*Pinku Pinku $45

Pinku  Pinku&我的最愛
2023-08-08 23 瀏覽
朋友相約在將軍澳海傍聊聊天,散散步,之後一起吃晚餐。突然諗起去台灣玩嘅開心回憶,所以揀左戀上台式料理,一齊回味下!餐廳位處係海傍邊,地點都幾方便,仲有得揀戶外定室內用膳!如果秋冬天氣,戶外食嘢應該幾有感覺,不過今晚都有啲熱,我地決定坐入面嘆吓冷氣🤩戀上台式料理有台式燒肉、烤魚、小菜、飯麵同小食,真係包羅萬有,總有一款岩心意。最驚喜都係飲品選項多,奶茶、咖啡、特飲、清茶、珍珠、仙草,任君選取,唔錯!🌟台式紅燒牛肉麵 $88 牛肉麵麵底採用陽春麵,牛肉份量都多,一啖牛肉一啖麵,配上濃郁湯底,都幾滋味。🌟蒜香麻辣豬耳 $68豬耳份量甚多,如果一班朋友黎食,叫一碟豬耳,都可以食到滿足。豬耳麻辣味夠,而且係煮到好稔,同平時食果啲爽口嘅有分別,有興趣可以試下。🌟雪崩珍珠朱古力 $50 (+$5仙草)見到好多推介,我都試吓。果然無令人失望,成杯都好岩打卡,而且仲飲得,朱古力夠濃,奶蓋有少少芝士嘅鹹香味,加上珍珠同仙草,味道都好配合,都幾驚喜。除左以上推介外,我哋仲叫左:🌟 溏心蛋厚燒鰻魚飯 $98🌟 口水雞三小拼盤 $68🌟 戀戀蚵仔煎 $88食物嘅擺盤都幾靚,岩晒鍾意美食,又鍾意打卡嘅朋友🍱😋😋行

🌟台式紅燒牛肉麵 $88

🌟蒜香麻辣豬耳 $68

🌟雪崩珍珠朱古力 $50 (+$5仙草)

除左以上推介外,我哋仲叫左:
🌟 溏心蛋厚燒鰻魚飯 $98
🌟 口水雞三小拼盤 $68
🌟 戀戀蚵仔煎 $88

食物嘅擺盤都幾靚,岩晒鍾意美食,又鍾意打卡嘅朋友🍱😋😋

行下海傍再食戀上台式料理,或者食完再行下海傍,都係一個幾舒服嘅活動推介☺️
2023-08-08 23 瀏覽
⭐️ 今日響將軍澳翩滙坊搵地方食lunch, 「戀上台灣料理」假日經過好多人,因為呢間餐廳有outdoor區,好多街坊帶狗狗嚟食嘢。======= ======= ======= =======🍲酸菜魚$108無骨魚可以放心放落口,肉質鮮嫩甜美,BB辣,啱晒我唔係好食得辣嘅人,又唔會太酸,酸辣到剛剛好,非常開胃。🐔口水雞三小拼 $88有糖心蛋、口水雞同滷水豆腐,全部都好入味,食到台灣嘅味道👅🥣燉湯$18養生首選,好好味😋☕️最後飲番杯香濃齋啡減少油脂感。總括嚟講,餐廳裡面環境好靚

🍲酸菜魚$108

🐔口水雞三小拼 $88
有糖心蛋、口水雞同滷水豆腐,全部都好入味,食到台灣嘅味道👅

🥣燉湯$18
養生首選,好好味😋

☕️最後飲番杯香濃齋啡減少油脂感。

總括嚟講,餐廳裡面環境好靚
2023-08-06 17 瀏覽
將軍澳🌊海旁 台灣料理 ⭐️打卡 ⭐️慶祝同朋友🎉生日嚟食飯 見到有台灣嘢 又有燒肉🐷🐮 先叫左個蚵仔🦪鵝肝🦢滷肉飯 呢個組合好特別🤩 我地決田撈勻晒佢黎食 成件事幾有驚喜👍👍 每粒蚵仔都幾大粒 鵝肝大件 滷肉飯都好食燒肉拼盤有🐷豬腩肉🐮牛腹 肩隻 牛舌心 額外要多份A4和牛 燒肉拼盤選擇多 呢度嘅價錢比較實惠 肉質正常發揮 牛舌心厚切特別好食🤤台灣必要三杯雞 上枱時熱辣辣🔥 出晒煙 雞肉都幾熟口 份量多 醬汁香濃 好想撈碗白飯🤣飲品叫咗杯髒髒🍫朱古力 ⭐️賣相+打卡 甜度適中 🍫味都幾濃郁 朋友叫咗杯士多啤梨🍓沙冰嘅雪糕🍦 賣相真係好靚 加埋佢個背景有啲粉紅色嘅花😍
將軍澳🌊海旁 台灣料理 ⭐️打卡 ⭐️慶祝

同朋友🎉生日嚟食飯 見到有台灣嘢 又有燒肉🐷🐮

再次嚟到將軍澳海旁食晚飯啦,已經嚟過呢間台式餐廳幾次啦,佢哋有台式雞煲同燒肉,好吸引!雞煲同燒肉都食過,今次食返台式小菜🤍餐廳對正個海,夜晚嚟食飯都幾有feel!•台式紅燒牛肉麵($88)有得自選麵底同湯底,我揀咗陽春麵配古早牛肉湯湯底🍜牛肉煮得好淋身,仲食到啲筋位好煙韌!•戀上蚵仔魯肉飯($88)蚵仔有得揀酥炸蚵仔或者煮蚵仔🦪想食脆口啲嘅緊係要揀酥炸蚵仔,份量都超多!見到menu嘅小食、小菜同甜品嘅選擇都超多,額外加咗個炒菜•戀上蒜香田園($88),幾款蔬菜炒埋一齊,好濃蒜香味!另外•松茸燉雞湯($38)都超推薦,入面落咗紅蘿蔔,所以個湯好甜🤍•黑糖珍珠鮮奶&黑糖珍珠奶茶($38/1)

•台式紅燒牛肉麵($88)

•戀上蚵仔魯肉飯($88)

•黑糖珍珠鮮奶&黑糖珍珠奶茶($38/1)
2023-08-04 42 瀏覽
胡椒蝦,完全無味,根本就係白灼加啲唔知咩,生煎飽根本就係垃圾,未見過咁都夠膽拎出泥賣,份口水鷄,無味鷄加啲老乾媽,真係食到佢呀媽,三杯鷄……唉都唔想講,鍱皮蛋豆腐真係心照,果劈汗,都唔知係咩,講食物就垃圾一樣,飲品以為好啲,點知就係無茶味奶水一杯,失望中嘰失望,最激氣係曬左我食飯時間
垃圾
🇭🇰✨南將軍澳海濱pet friendly台式餐廳🌊🦮今晚媽咪OT,同Daddy撐枱腳,去咗南將軍澳附近覓食😝搵到間海邊嘅台式餐廳🌊有户外用餐空間,日頭望住個海食飯應該好正,可惜我哋去嘅時候係夜晚,就咩都見唔到喇🙈而且餐廳係pet friendly,見到唔少食客都會帶狗狗去😆🦮① 戀上三杯雞 🐔 $88🔹三杯雞醃得入味② 小碗手工魯肉飯配溏心蛋 🍚 $38🔹呢個好抵食!👍🏻本身以為細碗係mini size碗,食幾啖嘗鮮,點知係正常size碗,唔算大食嘅女仔食一定夠飽!魯肉甜甜地夠入味,溏心蛋流心程度剛好,飯用上珍珠米,米粒分明。③ 鹽酥大大雞扒麵 🍗 $88🔹炸雞扒不過不失,沾沙律醬一齊食更加分④ 台式牛筋牛肚麵 🐮 $98🔹湯底可以揀牛肉湯/川辣湯/鮮茄湯,麵食可以揀刀削麵或者陽春麵,可以自由搭配👍🏻🔹牛筋牛肚份量足,刀削麵煙煙韌韌,紅蘿蔔炆得好軟腍⑤ 蒜香麻辣豬耳 🐷🌶 $68🔹個人幾鍾意呢道小食,如其名,夠哂蒜香麻辣,非常香辣惹味🧄🌶⑥ 窩夫配草莓三重奏 🍓 $68🔹 窩夫行實在路線,配上士多啤梨同藍莓🫐配以cream同雲呢拿雪糕,淋上士多啤梨醬📍 戀上台式料理 (將軍澳)將軍澳
🇭🇰
✨南將軍澳海濱pet friendly台式餐廳🌊🦮

① 戀上三杯雞 🐔 $88
🔹三杯雞醃得入味
戀上三杯雞

② 小碗手工魯肉飯配溏心蛋 🍚 $38
小碗手工魯肉飯配溏心蛋

③ 鹽酥大大雞扒麵 🍗 $88
🔹炸雞扒不過不失,沾沙律醬一齊食更加分
鹽酥大大雞扒麵

④ 台式牛筋牛肚麵 🐮 $98
台式牛筋牛肚麵

🔹牛筋牛肚份量足,刀削麵煙煙韌韌,紅蘿蔔炆得好軟腍

⑤ 蒜香麻辣豬耳 🐷🌶 $68
蒜香麻辣豬耳

⑥ 窩夫配草莓三重奏 🍓 $68
窩夫配草莓三重奏

📍 戀上台式料理 (將軍澳)
  • 魯肉飯
💪🏻 日本A4和牛燒肉 ($168 lunch set)呢個燒肉跟餐跟左碗白飯,珍珠米好香同煙靭,送燒肉一流!日本A4和牛肉質好淋,而且脂肪分佈平均,賣相吸引,油香味突出!💪🏻 豬梅花腩($78)豬肉肉質淋身,亦有豬味!脂肪分佈平均,唔會太油,用黎送飯都好好味!💪🏻 台式紅燒牛肉麵($68 lunch set)牛肉麵濃底濃郁,一上枱已經聞到好香濃嘅藥材味!而麵都有分陽春麵同刀削麵!牛肉份量都非常充足,有牛𦟌亦有牛腩!牛肉肉質都淋!💪🏻 戀戀柯仔煎($88)柯仔煎整得好煙韌,而且柯仔鮮味,份量十足。柯仔煎嘅醬汁亦麵甜甜酸酸,好有台灣風味!💪🏻 黑松露黃金花枝丸($58)花枝丸炸得金黃,而且彈牙!黑松露香味突出,同花枝丸幾夾!💪🏻 飲品揀左戀上水果茶及朱古力鮮奶。水果茶有百香果、橙、蘋果等,果香十足。朱古力鮮奶奶香突出,十分幼滑。味道:8/10性價比:7/10食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5

💪🏻 日本A4和牛燒肉 ($168 lunch set)

💪🏻 豬梅花腩($78)

💪🏻 台式紅燒牛肉麵($68 lunch set)

💪🏻 戀戀柯仔煎($88)

💪🏻 黑松露黃金花枝丸($58)
花枝丸炸得金黃,而且彈牙!黑松露香味突出,同花枝丸幾夾!

💪🏻 飲品

日本A4和牛
豬梅花腩
戀戀柯仔煎
2023-08-01 29 瀏覽
家人想食台灣野,於是我就提議到#戀上台式料理 開餐,因有我想食嘅燒肉,一舉兩得😊。松茸燉雞湯,啱晒我哋冇湯水嘅人士,入口清甜滋潤,湯料都比我地食埋🤣。小食要了戀上生煎包,佢個包質地好煙韌,餡料肉汁豐富。家人叫了台式柯仔配陽春麵,附送前菜3款,柯仔都有好多粒,雖然細粒但都脹嘟嘟的,食落新鮮,而麵質都爽口好味😋。日本A4和牛,好在個爐不會過猛,故牛可以慢慢燒熟而又不會烤焦,牛雪花分佈得平均,肉質有彈性,不用點燒汁已很好食。叫左碗手工鲁肉飯配糖心蛋,亦是附送前菜,$38呢個價錢好抵,將半肥瘦的魯肉、糖心蛋,拌勻飯一拼食,惹味啊!我哋點左2支台灣啤酒🍻,夠晒冰凍🥶🎉。
家人想食台灣野,於是我就提議到
#戀上台式料理 開餐,因有我想食嘅燒肉,一舉兩得😊。

小食要了戀上生煎包,佢個包質地好煙韌,餡料肉汁豐富。

我哋點左2支台灣啤酒🍻,夠晒冰凍🥶🎉。
2023-07-31