2019-08-07
點樣坐摩天輪先至叫浪漫⁉️等我話你知啦😚 就梗係一路食住雪糕一路坐摩天輪啦💕 喺中環摩天輪附近開左間雪糕店HAPPY COW🍦 HAPPY COW非常貼心😊 佢係一間純素無奶冰凍甜點,不含奶 ,蛋,大豆,麩質同膽固醇🤗 就算食物敏感既你,都唔使怕食食下肚仔唔舒服啦😂✌·HAPPY COW最近推出全新口味金枕頭榴槤, 採用100%泰國金枕頭榴槤,未食已經聞到陣陣榴槤香,口感軟滑幼綿,仲食到絲絲榴槤果肉,榴槤簡直霸佔哂整個口腔,令人一吃便愛上💕·仲有其他全新口味都非常吸引🤤🤩士多啤梨🍓 菠蘿椰子🍍🥥 香蕉焦糖🍌粉紅色既士多啤梨永遠都係大人細路既至愛,果肉多成倍咁多,令味道層次更加提升😋 菠蘿椰子一直都係最佳拍檔🤝 清新既菠蘿同香濃既椰子永遠都係最夾嘅!香蕉與焦糖絕對係一個新衝擊☄令甜味更加昇華🤤·可能你會問,“咦… 點解隻隻雪糕都好似一樣顏色嘅?” 其實係因為雪糕絕無添加食用色素、人造味精及防腐劑,只使用椰漿及椰糖混製,再加入水果及果醬而成,保證食很健康又放心👍👍·📍HAPPY COW中環民光街33號香港摩天輪地下3號舖Opening hours:Mon to Thur 11am - 9
仲有其他全新口味都非常吸引🤤🤩
士多啤梨🍓 菠蘿椰子🍍🥥 香蕉焦糖🍌
📍HAPPY COW
中環民光街33號香港摩天輪地下3號舖
Opening hours:
Mon to Thur 11am - 9pm
Fri to Sun & Public Holiday 11am -10pm
單球HKD$38 / 雙球HKD$58 / 三球HKD$78