2010-09-04
小食拼盤 (洋蔥圈+薯條+蝴蝶蝦+芝士條)因朋友仔之前食過,極之推介芝士條,但搵勻成個menu都唔見有(得某信用卡套餐先至出現),後來問侍應先知單價$65蝴蝶蝦:熱辣辣,但都只是細細雪藏蝦,無味薯條、芝士條:擺了一段時間,微暖,薯條已處於半稔狀態,而芝士條更令朋友仔感到失望洋蔥圈:雖然都係半凍,但出奇地香口惹味兼脆身,係拼盤中最好味的! 挪威三文魚凱撒沙律$55一個salad,不祈求大份,但,菜至少也要新鮮! 可惜的是,我吃了半碟已經見到至少3.4塊菜已有黑邊另外炸麵包粒已經半稔,唔再香口,差! 加勒比風情芝心普通批任何變成芝心批既薄餅於我而言,都是好味的!只係呢個話就話有菠蘿,但食落真係唔多覺有菠蘿果種酸酸甜甜既味道其實芝心批邊咁好食咁多粉絲,點解pizza hut唔賣內含芝心批芝士既麵包???應該好賣得!!服務很好!甫進店,女店員即主動幫我將雨傘套入雨傘袋經過之處,每位店員都笑容親戚的有眼神接觸地講歡迎光臨,絕對係五星級既享受店員更會不時主動斟水
蝴蝶蝦:熱辣辣,但都只是細細雪藏蝦,無味
挪威三文魚凱撒沙律
$55一個salad,不祈求大份,但,菜至少也要新鮮!
可惜的是,我吃了半碟已經見到至少3.4塊菜已有黑邊
另外炸麵包粒已經半稔,唔再香口,差!
加勒比風情芝心普通批
任何變成芝心批既薄餅於我而言,都是好味的!
服務很好!
甫進店,女店員即主動幫我將雨傘套入雨傘袋
店員更會不時主動斟水