2006-08-08
星期六十分難得可以同傻鬼食飯, 我地好想試pizza hut新出既三文魚pizza..加上有中銀卡所以我地決定叫左個$188套餐..嘩..個餐真係包好多野..2個人每人一個龍蝦湯- 好漏不過幾多所謂既龍蝦肉每人一杯盧會冰- 味道一般唔太甜.煙三文魚沙津- 煙三文魚一般貨式(不過都唔可以expect咁多架啦); d沙津都算唔錯自己一個食曬..因為有人怕沙津醬正一怪人小食拚盤- 薯角一般; 蝦多士好油, 炸墨魚/蝦角夠彈牙, 炸魷魚圈一般..不過整體成個拚盤都好正..唔錯好啦..個主角pizza出場...失望..所謂既cream cheese又無咩味道, d材料只係食得出有菠蘿其他都唔好味..個餅底又好似食包咁...總之成個pizza都唔多得, 反而d配角仲出色.最後送上2客cream puff..好正入面有雪凍左既雪糕唔係成個都係cream咁.
嘩..個餐真係包好多野..2個人
每人一個龍蝦湯- 好漏不過幾多所謂既龍蝦肉
每人一杯盧會冰- 味道一般唔太甜.