2010-08-13 15 瀏覽
同屋企人飲茶...有個好抵既4-5人餐!!有燒味拼盤, 自選4個點心, 自選一個炒粉麵, $138!!!!!!嘩嘩好平~~~個拼盤係好大碟好多的!!!!!!!!!!!炒飯又好大碟!!!!!!同埋好好味!! 我地食生炒福建炒飯**點心都係點心咁啦,,冇話特別好唔好味既HAHAHHAHA~3個人呢個餐其實有點過多和爆肚hahahha~~
同屋企人飲茶...
有個好抵既4-5人餐!!

嘩嘩好平~~~
個拼盤係好大碟好多的!!!!!!!!!!!
點心都係點心咁啦,,冇話特別好唔好味既HAHAHHAHA~

3個人呢個餐其實有點過多和爆肚hahahha~~
2010-08-13
2010-07-26 10 瀏覽
我果日去過打邊爐...@@我覺得佢d野食..真係好新鮮...係我食甘多間酒樓裡面...佢算係好新鮮果個.....@@同埋我大碟= =""我好鍾意食蝦...佢d蝦又新鮮又大隻..我好好好滿意....@@之前去其他酒樓食d蝦...又細隻..仲要係霉左的....=.=""價錢又貴...不過佢的侍應真係好似見唔到人..哈哈
我果日去過打邊爐...@@
我覺得佢d野食..
真係好新鮮...
係我食甘多間酒樓裡面...
佢算係好新鮮果個.....@@
同埋我大碟= =""
我好鍾意食蝦...
佢d蝦又新鮮又大隻..
我好好好滿意....@@
之前去其他酒樓食d蝦...
又細隻..
仲要係霉左的....=.=""
價錢又貴...
不過佢的侍應真係好似見唔到人..哈哈
2010-07-22
2010-04-27 11 瀏覽
朋友生日黎打邊爐.係門口搞左陣因為唔知去富林好定呢個..但價錢就呢間吸引d.. $88 有埋氣水任食...野食放哂係出面採用自助式!自己想食咩要幾多就自己夾.我覺得咁都幾好! 自己就返食幾夠又唔洗浪費d點食物紙.雖然野食就唔新鮮嫁啦..但我覺得款式都多.有燒賣tim肥牛同炸魚皮都任食!除左d材料,仲有d熟食.炸雞wing, 蟹柳呀.碗仔翅栗米羹咁..我見到夜d9點幾到仲有蛋tat 仍.. 但太飽食唔落.我覺得好味ga有肥牛啦, 蟹籽丸同埋水餃! ;)其實我覺得呢個價錢都ok呀咁多野食.但你要係唔好咁yim jim囉..如果唔係你會覺得環境又唔好食物又唔太新鮮..
朋友生日黎打邊爐.
係門口搞左陣因為唔知去富林好定呢個..
但價錢就呢間吸引d.. $88 有埋氣水任食...

野食放哂係出面採用自助式!
自己想食咩要幾多就自己夾.
我覺得咁都幾好! 自己就返食幾夠又唔洗浪費d點食物紙.
雖然野食就唔新鮮嫁啦..
但我覺得款式都多.
有燒賣tim

肥牛同炸魚皮都任食!

我見到夜d9點幾到仲有蛋tat 仍.. 但太飽食唔落.

我覺得好味ga有肥牛啦, 蟹籽丸同埋水餃! ;)

其實我覺得呢個價錢都ok呀咁多野食.
但你要係唔好咁yim jim囉..
如果唔係你會覺得環境又唔好食物又唔太新鮮..
2010-02-24 7 瀏覽
由同事帶路,第一次來食,唸住以$88仕包價呢個價錢,又任飲又任食,都唔會好多選擇。點知去到食物檯範圍,見到火鍋料外,仲有汽水啤酒豆漿五花茶任飲,又有熟食炸物如雞翼、茄子、蝦片,兼有糖水(綠豆、紅豆、麥米、喳咋)同湯(碗仔翅、魚肚湯),真係多到眼都花食物質素火鍋--材料普通但選擇算多,魚類新鮮,芋頭夠粉,肥牛較肥,每檯有一碟生猛海蝦送,會由侍應送來,都好新鮮。熟食--一入坐極之肚餓時既最佳填肚美食,因為6pm就來食,剛好蜜糖炸雞翼剛剛炸好,熱辣辣食,超好味。佢既炸漿做得好,薄薄脆脆又唔油膩。熱湯羹以碗仔翅最正,夠料,有竹笙、冬菇絲、肉絲、仿翅、木耳,好食過街邊賣$10一碗0個d多多聲,食佢既熱食會不知不覺食過籠,要時刻提示自己食少d,唔係就無胃口打邊爐飲品--大路百事、橙汁、7喜、啤酒,假期有豆漿同五花茶,選擇算多糖水--正正常常,係邊爐完既下火物總括來講.以$88全包價2hrs,有呢個質素,都算唔話得,來過一次,我必定會推薦朋友來呢度食,捧下場

食物質素
火鍋--材料普通但選擇算多,魚類新鮮
,芋頭夠粉
,肥牛較肥
,每檯有一碟生猛海蝦送,會由侍應送來,都好新鮮。

,食佢既熱食會不知不覺食過籠
,要時刻提示自己食少d,唔係就無胃口打邊爐

糖水--正正常常,係邊爐完既下火物

熟食--魚肚羹
2010-01-08
熟食--魚肚羹
  • 蜜糖炸雞翼
  • 火鍋魚類
  • 碗仔翅
2010-02-15 20 瀏覽
大年初一相約哥哥去飲茶,因我哥住觀塘,所以我就佢去觀塘飲茶,原本想去富臨但驚人多等位耐.所以去隔離果間德星,因唔洗等位大把位。一去到門口有個帶位講歡迎光臨,入到去酒樓就兩個世界,無人理仲要自已搵位,都唔緊要,我哥到先,佢已叫叉燒飯食,到我去到後就叫了幾款點心加一碟炒意粉,原本都無乜唔事,叫完野食就傾計等食物到,點知突然佢個收銀唔知發生乜野事將果D賀年音樂開到好大聲,咁我就坐正係個喇叭底,即刻叫個著黑衫打呔既,叫佢同我收細聲或者同我換個張檯,點知等好耐都無反應,見到佢同個收銀係度唔知傾乜,我再叫企係我隔離既侍應員同我換檯,點知個女服務員,只係眼望望然後行開,理都無理度,就係咁,又等一陣依然無理到我既要求,跟住來子一碟鹹水角,都無食,我就叫埋單走人,因為我覺得這樣一間酒樓,服務質數實在太差勁,我唔會再去光顧呢間酒樓,因為我覺得佢唔似做生意,想我再去光顧必須要我聽到有人同我講佢好我先至會再去!未見過一間咁差服務既酒樓失敗!希望佢會有改善既一日!這次消費$68唔算貴(原本叫既食品應該要2佰幾蚊埋單架)不過服務差令我無哂食野既心情,失敗!食品無試到,應該唔會太差,我哥都食碗叉燒

未見過一間咁差服務既酒樓
失敗!希望佢會有改善既一日!

食品無試到,應該唔會太差,我哥都食碗叉燒飯,都無話唔好食,應該ok掛?
2010-02-14