2025-06-17
身為食肉獸嘅我終於試到呢間風評超勁嘅川式串燒店!可辣可唔辣,我食唔辣都好香,朋友食辣話夠爽~ 仲有爐熱住啲串燒,熱辣辣唔驚凍🔥<大漠燒羊肉串🍖> 有羊香但冇羶味!✨ 羊肉肥瘦相間,瘦肉部分都好軟嫩,炭火逼出羊脂香,不愧是招牌!<燒牛肉串🐂> 牛肉粒偏瘦,炭燒到微焦,唔會柴,咬落依然爆肉汁,好食😋<燒雞脆骨串🍗> 雞軟骨燒到金黃脆卜卜✨!椒鹽香滲透骨縫,嚼勁十足仲越食越上頭,送酒神器認證✅ <小野人蒜蓉燒茄子🍆> 成條茄子舖滿金蒜炸彈💣 茄子肉燒到半融狀態,吸盡蒜油精華,一啜入魂啊~ <北海道蒜蓉粉絲大扇貝🌊【人氣推薦】> 貝肉肥厚彈牙,蒜蓉粉絲索盡海洋精華,鮮甜汁液多到要用匙羹飲😭✨ <涼拌田園青野菜葉🥬> 新鮮野菜冰鎮過,爽脆度爆錶!撒滿芝麻,解膩效果滿分💯 <烤新鮮海中蝦🦐(4串)> 椒盐超香,蝦殼焦香脆!鮮甜彈牙仲帶炭火焦香,好好食!<小野人黑松露蘑菇烤飯🍄【招牌必點】> 黑松露好香🍄💨 飯粒粒分明包住松露、蘑菇芝士🧀爆多,創意
<大漠燒羊肉串🍖>
<燒牛肉串🐂>
牛肉粒偏瘦,炭燒到微焦,唔會柴,咬落依然爆肉汁,好食😋
<燒雞脆骨串🍗>
<小野人蒜蓉燒茄子🍆>
<北海道蒜蓉粉絲大扇貝🌊【人氣推薦】>
<涼拌田園青野菜葉🥬>
新鮮野菜冰鎮過,爽脆度爆錶!撒滿芝麻,解膩效果滿分💯
<烤新鮮海中蝦🦐(4串)>
椒盐超香,蝦殼焦香脆!鮮甜彈牙仲帶炭火焦香,好好食!
<小野人黑松露蘑菇烤飯🍄【招牌必點】>
黑松露好香🍄💨 飯粒粒分明包住松露、蘑菇芝士🧀爆多,創意食法係紫菜包饭同肉食,好香~
<鹽燒小墨魚串🦑>
墨魚仔燒到微脆帶焦邊,咬落"卟卟"聲超治癒,海鹽吊出原始鮮味,簡單但上癮!