2023-01-13 156 瀏覽
叫咗碗麻辣鴨血肉燥寬粉,侍應遞上嚟就係咁嘅樣,冇鴨血(得兩舊),冇肉燥(有兩粒肉碎),湯已經唔算得上係湯,只能說係加咗辣汁嘅水,然後收我$64。珍珠奶茶尚叫正常,但都唔算好飲,唔建議大家嚟,浪費金錢👋🏽

2023-01-13
2023-01-03 279 瀏覽
人生第一次食野比負評我真係未食過咁難食嘅野!簡直係劣食之選!首先,跟餐嘅百香Q果綠茶有珍珠但沒提示?!有珍珠的話正常不是双Q嗎?然後,個雞髀飯個隻雞髀都幾大下嘅,但係個雞髀皮硬到好似石頭咁,咬到牙到崩,得d肉可以食下,極度似返炸再返炸,上枱個時又唔係熱嘅,似放左耐先比客食。再者,個白飯底又冇汁,正常台式食物都會有啲滷肉汁撈下,但係佢就完全係一個白飯,乾到爆,個雞髀又乾,個飯又乾,完全唔知點樣食。最後,個飲筒係完全吸唔到珍珠,要打開個封模,倒啲珍珠出嚟先食到,請餐廳真係要改善下。
人生第一次食野比負評
我真係未食過咁難食嘅野!簡直係劣食之選!
首先,跟餐嘅百香Q果綠茶有珍珠但沒提示?!
有珍珠的話正常不是双Q嗎?