2004-09-26 15 瀏覽
哩個蛋糕份量都幾大, 一個長方形咁,都幾有牛油味,又軟熟, 又唔似得garden 果d咁得一陣風,正
哩個蛋糕份量都幾大,
一個長方形咁,
都幾有牛油味,
又軟熟, 又唔似得garden 果d咁得一陣風,
(非會員)
2004-07-07 13 瀏覽
又燕有新野.....麥片香蕉蛋糕,唔夠香蕉味,口感一般, 之前出個個紅豆綠茶蛋糕好食好多
(非會員)
2004-07-06 3 瀏覽
奇華仲有花生糯米滋,舊時有粒粒花生碎鋪面仲好味道!
奇華仲有花生糯米滋,舊時有粒粒花生碎鋪面仲好味道!
2004-07-02 2 瀏覽
見有特價, $12兩盒冇得心大心細, 因為一係黑芝麻,一係芋蓉,黑芝麻好似食緊湯圓呀,芋蓉都好香, 甜一點會好d
見有特價, $12兩盒
芋蓉都好香, 甜一點會好d
2004-04-19 5 瀏覽
而家做特價$5.5兩個重新出左紅茶味tim我覺得冇以前的咁香~好似芝麻同vanilla味咁都係好食的只係以前香d lo~
而家做特價
$5.5兩個
重新出左紅茶味tim
我覺得冇以前的咁香~
好似芝麻同vanilla味咁
都係好食的
只係以前香d lo~
2004-04-13 6 瀏覽
今日終於都試左lu~好好食呀! 哈哈!好食過榮華, 恆香, 大同, garden 同其他牌子啦好鬆軟又重牛油味, 份量又ok~ 都有成120g ga!幼滑既口感真係食得感動><
今日終於都試左lu~
好好食呀! 哈哈!
好食過榮華, 恆香, 大同, garden 同其他牌子啦
好鬆軟又重牛油味, 份量又ok~ 都有成120g ga!
幼滑既口感真係食得感動><
2004-04-03 12 瀏覽
以前在佢推出時食過一次龜包,仲一次過買左幾個比同事試。絕對同意是毫無特色之作,麵包硬硬的,價錢雖然唔係貴,但都一路食一路呻笨!外形更係唔係隻龜,真不明白呢隻包的selling point是什麼。
2004-04-02 2 瀏覽
我都食過佢地o既龜包. 唔覺有咩特別, 唔明點解咁多人鍾意食?!
2004-04-01 22 瀏覽
原價2.5既光酥餅+左0.5變左3蚊真係衰呀><超推介花生一口酥- 有人覺得好dry 但我唔覺.紅綾蓮蓉酥- 個skin好鬆化, 好食過榮華恆香同大同.豆沙酥- 好正, 唔太甜, size細左d."歸"包- 只係甜包一個, 唔feel有咩特別鳳梨酥- 原味最好,蜜瓜同芒果都冇咁好.x蛋酥- 有薑絲在裡面的, 好好食.雞蛋糕- 比起就榮華好食d.拿破崙- 我覺得好食過美心, 哈哈.蒸蛋糕- 無論vanilla choco定綠茶宦咁好食好鬆軟.雞仔餅- d油多到好似水浸咁.
原價2.5既光酥餅+左0.5變左3蚊
真係衰呀><
超推介花生一口酥- 有人覺得好dry 但我唔覺.
紅綾蓮蓉酥- 個skin好鬆化, 好食過榮華恆香同大同.
豆沙酥- 好正, 唔太甜, size細左d.
"歸"包- 只係甜包一個, 唔feel有咩特別
鳳梨酥- 原味最好,蜜瓜同芒果都冇咁好.
x蛋酥- 有薑絲在裡面的, 好好食.
雞蛋糕- 比起就榮華好食d.
拿破崙- 我覺得好食過美心, 哈哈.
雞仔餅- d油多到好似水浸咁.
2004-02-21 1 瀏覽
雖然奇華o既價錢偏貴,但都覺得值。蛋卷同小鳳餅最好味。
雖然奇華o既價錢偏貴,但都覺得值。蛋卷同小鳳餅最好味。
2004-02-21 7 瀏覽
最鍾意龜包同埋芝士吐司(方包)~
最鍾意龜包同埋芝士吐司(方包)~