2019-09-02
仔仔明天開始番K1, 曾今天係難得即平日又未番學,所以一家四口去左大樹先生的家。地方好易揾,一入到去燈光充足,望落去好多野玩,除左個個小朋友都鍾意既波波池外,有其他玩具區,仲有俾0-24個月既遊戲區,又有沙池,真係可以满足大小朋友既願望。食物方便,以西餐為主雜菇牛柳粒四色糙米飯個雜菇炒牛柳粒好野味,牛柳啱啱好,唔會太難咬,我揀糙米飯,入面仲有蛋,菜同蘿夢絲,再加一杯蘋果醋,同味噌湯,好健康,我咁大食都覺得夠食。南瓜忌廉汁配意大粉照燒雞意粉好creamy, 好好食,唔會太咸,啱啱好而且份量大,食完真係好飽配既紅湯好足料小朋友就叫左個螃蟹寶寶配照燒雞扖我仔食飯簡直係挑戰,難得呢個飯他食到八成,我真係開心,個賣相真係好可愛,好吸引,難怪小朋友食到咁多環境光淨企理,食物又好味,啱曬我兩個仔仔玩同食,平日又唔會太多人,下次再來玩。
食物方便,以西餐為主
雜菇牛柳粒四色糙米飯
南瓜忌廉汁配意大粉照燒雞
意粉好creamy, 好好食,唔會太咸,啱啱好
而且份量大,食完真係好飽
配既紅湯好足料
小朋友就叫左個螃蟹寶寶配照燒雞扖