喜來稀肉旺角新店,韓國老細趁第一日試業就馬上帶埋我去試菜,新裝修超靚超豪華,個場金光閃閃,藍色主調,坐得舒服,地方乾淨幾位大隻高大威猛韓仔waiters,服務殷勤,見我攞住一大袋shopping 戰利品,立即幫我攞埋位,好熱情❤️,超感謝🙏新派韓式燒烤牛肉一定推薦喜來!No beef. No Life. 我哋專程來食全牛宴,肯定要食大大塊雪花牛扒,韓國老細用生菜🥬包住牛扒+洋蔥絲+芽菜同醬汁,見佢一大啖就塞晒入口食,渣都冇剩我就斯文啲細細啖食呢間鋪仲特別推出韓國燒羊扒,加埋自助bar 任攞生菜、kimchi 、青瓜及調味料,記得攞wasabi點牛肉我八卦下午餐有乜正嘢食,韓國經理熱情介紹有🐮🐷🐟set lunch ,只係$88,叫埋一杯凍飲啱啱好$100+,好抵食大吃大喝一番,再食哂鍋邊的煮蛋,捧住個肚走。記得記得記得再攞埋條士多啤梨雪條行落街食

新派韓式燒烤牛肉一定推薦喜來!
No beef. No Life.

我哋專程來食全牛宴,肯定要食大大塊雪花牛扒
我就斯文啲細細啖食

2022-06-01