2007-01-05 19 瀏覽
好耐無食吉野家下午茶,記得以前一個麵餐十五蚊,而家己經要十六蚊,不過計落其實都還可以接受,不過上次講過佢地水準下降,呢樣就真係無得呃人,麵質明顯係差左,好彩呢度既招牌牛肉依然係咁好味。另外自從佢有紅辣椒碎供應之後,我差唔多次次都會落返d,有時買外賣仲會拎多個返屋企當“食送”,真係幾正嫁。
2006-08-30 4 瀏覽
今日我又幫親油麻地吉野家啦~雖然加咗價,但對於我來講都無咩特別...都啱既,$1又唔係多,咁既得價錢又有咁既service都值~~唔知係咪我慣左來哩間呢,硬係覺得哩間論咩都係最好,真係快-靚-正~~~就來開學啦,又可以日日食, 不過如果可以有d特別既小食出就好啦....
2006-07-18 1 瀏覽
吉野家,我自中學就開始幫襯,都唔知食了幾多個學生餐。雖然而家唔再係學生,但總對它有個情意結。昨晚、一杯咖啡,攪到我真係天光先訓得著。可惜既係一大清早就要返工。黎呢度食左個細牛肉米粉+ 凍奶茶。我10 次有9 次半都係揀牛肉的。如果要計,我覺得以前既水準係好d,但而家都還可以。呢杯奶茶係我今日救星,至少我整個上午都無訓著。其實早餐同下午茶餐真係好抵,雖然我見證住佢由$12 加到去$14,但總係好抵呢。

呢杯奶茶係我今日救星,至少我整個上午都無訓著。

2006-06-05 22 瀏覽
吉野家食o左好幾年,以前真係一個星期最小去一次,因為佢d日式牛肉飯真係好正,但近一兩年已經小去o左,因為發覺得水準越來越差,唔知關唔關生意唔太好既事,除o左牛肉佢d燒雞我都幾鍾意,所以呢個雙併飯餐係我最經常食既餐,牛肉真係無以前咁靚,比較多根,好彩d燒雞都仲幾好食,d準幾好味,飯就真係差o左好多了,連仲係咪日本珍珠米都難講,總括黎講只可以算佢剛剛合格,我諗我以前一個月黎食一次都已經係極限。
2006-03-17 6 瀏覽
其實吉野家我一個星期都最小去一次不過呢個牛肉鍋餐都係第二次食姐,記得上次食d牛肉唔係另外上的,而家鍾意整幾成熟就幾成熟,但係而家就無生蛋送了。個餐其實有小小失望,全部料都好普通,d烏冬仲唔係好咁好食添,38蚊真係唔抵,應該唔會再食呢個餐今日見倒有個新餐咖哩煎雞飯餐,其實一睇就知係個煎雞飯餐加d咖哩比你,不過下次都會試下,睇下呢度d日式咖哩整成點
其實吉野家我一個星期都最小去一次
不過呢個牛肉鍋餐都係第二次食姐,記得上次
食d牛肉唔係另外上的,而家鍾意整幾成熟就幾
成熟,但係而家就無生蛋送了。個餐其實有小小
失望,全部料都好普通,d烏冬仲唔係好咁好食
添,38蚊真係唔抵,應該唔會再食呢個餐

今日見倒有個新餐
咖哩煎雞飯餐,其實一睇就知係個煎雞飯餐加d咖哩比你,不
過下次都會試下,睇下呢度d日式咖哩整成點
2006-02-09 10 瀏覽
昨日吃了牛肉飯......每次的first choice...好好味,真係好好味....另一我鐘意的是...海苔雜菌湯飯
好好味,真係好好味....
另一我鐘意的是...海苔雜菌湯飯
(非會員)
吉野家牛肉飯是小女子至愛食品之一我好鍾意食, 但好耐無食過,不過依然懷念此味道這裏工作的人好叻,好拼命,好勤力所以小女子在此祝願~~~~YMT生意興隆,業務蒸蒸日上各位同事心想事成,步步高陞
吉野家牛肉飯是小女子至愛食品之一
我好鍾意食, 但好耐無食過,不過依然懷念此味道
這裏工作的人好叻,好拼命,好勤力
所以小女子在此
祝願~~~~
YMT生意興隆,業務蒸蒸日上
各位同事心想事成,步步高陞
2005-10-21 7 瀏覽
個日行行下街,又唔知食咩好,見到吉野家就入左去食囉,返正好耐都無食lu,又撞正有茶餐更加抵,$13喔!!!!!!!!!!d牛肉又嫩又多汁,飯又夠熱,真的好好味喔.個身形高大的經理仲好好服務tim,我想要杯水,仲問我要熱水定凍水.仲介紹我加薑or辣椒乾tim
d牛肉又嫩又多汁,飯又夠熱,真的好好味喔.
2005-06-24 4 瀏覽
我成日去呢間,呢間好過係好景個邊個間, 不過好怪, 叫雞米d 雞仲少過雞飯d雞另外我試過3,4次係呢間野找少錢比我所以大家要小心,睇清楚先好走仲有有食煙區d人成日食煙好討厭個啊嬸好快手收野...你未走已經收
我成日去呢間,
呢間好過係好景個邊個間,
不過好怪, 叫雞米d 雞仲少過雞飯d雞
另外我試過3,4次係呢間野找少錢比我
所以大家要小心,睇清楚先好走
仲有有食煙區d人成日食煙好討厭
個啊嬸好快手收野...你未走已經收
2005-02-22 20 瀏覽
呢度d下午茶真係同正餐差不多,返工前食一碗啱啱好,十三蚊可以order雞飯或者牛肉飯,水準好穩定,招呼亦訓練有素,所以我都經常幫趁!
2005-02-11 23 瀏覽
今日來這裡食下午茶,叫左個細牛飯。再order隻生蛋($5)黎撈飯。「發」混隻蛋,然後將佢撈混落碗熱烘烘的飯裡面。嘩!!真係無得頂!!
2005-01-16 14 瀏覽
今日去開油麻地剪頭髮,就諗住去吉野家食個下午茶,點知又未夠3點,結果剪剪下先叫個女仔幫我買...叫左個雞飯既下午茶,價錢上,實在抵無可抵,$13 一個細飯+綠茶,都唔知邊到搵!成個飯,d汁真係好好味,而d雞亦好林,唔會死實實,最緊要就係d飯,起碼似番d日本米嗎!雖然唔係一家好特別既食店,食既野亦係好普通,但食野...都係為左滿足姐...實在好耐冇試過食完一碗飯再食想第二碗喇...^_^!
實在好耐冇試過食完一碗飯再食想第二碗喇...^_^!
2004-12-26 3 瀏覽
2日前去食lunch, 加左$6 要左2串燒雞肉串, 但好唔掂, d肉好淋, 完全唔好.其他牛肉飯, 魚子飯都ok.
其他牛肉飯, 魚子飯都ok.
2004-10-02 11 瀏覽
和朋友行街,因為他不能再行,所以死死氣地入吉野家...沒有希望下,失望不了多少。叫了三文魚蟹子飯(大),湯仍是那回事,整碗飯不過不失,料量亦足,也可以吃下肚,就是這般吧了。
和朋友行街,因為他不能再行,所以死死氣地入吉野家...

沒有希望下,失望不了多少。

2004-07-24 11 瀏覽
Hello!不錯!不過食物要改善,有些食物不太好吃.
Hello!不錯!不過食物要改善,有些食物不太好吃.