2024-06-08
嘩嘩嘩~黃埔多嘢食就係人都知,一落街就搵到好嘢食,見到呢間手工餃小店好吸引😍即刻同Lisboy入嚟食餐好!🍽️ 鮮蝦帶子餃拼大葉雞肉餃+花膠雞絲清湯麵我見Menu有一個呢個鮮蝦帶子餃,再雙拼配個大葉雞肉餃加花膠雞絲扁麵🍜成個餐清清地啱晒Lisboy😋個鮮蝦帶子新鮮,餃子大大粒,餃子皮好滑,皮滑餡靚🌟Lisboy食咗4大粒!再食埋雞絲麵,食到舔舔脷😋🍽️ 黑松露豬肉煎餃拼鮮蝦鮑魚煎餃+雞湯麵估唔到有黑松露豬肉煎餃😋 Lisba最愛黑松露😍黑松露味濃加埋豬肉新鮮,好味!再併多個未見過嘅鮮蝦鮑魚煎餃,煎餃皮煙煙韌韌韌,清雞湯麵清清地又夠晒入味🌟真係值得一讚!🍽️ 椰菜豬肉餃拼韭菜豬肉餃+胡麻醬撈麵第三個套餐,我哋叫咗比較簡單嘅椰菜同埋韭菜豬肉餃,睇吓佢同出邊嗰啲餃🥟有啲咩分別😋點知又係皮滑餡多😋 d豬肉又夠新鮮,食落啖啖肉,但係最有驚喜嘅竟然係呢個胡麻醬撈麵有少少雞絲同埋青瓜絲加埋胡麻醬撈埋一齊🥰味道Freash得來好夾,除咗花膠雞絲湯麵,小Sun媽最愛呢一個撈麵!🍽️ 洛神花茶+羅漢果白茶我哋另外叫咗兩個特色嘢飲,洛神花茶同埋羅漢果白茶,兩個都係用罐裝裝住好特別,差啲唔記得要提大家試試佢哋自家製嘅
🍽️ 鮮蝦帶子餃拼大葉雞肉餃+花膠雞絲清湯麵
🍽️ 黑松露豬肉煎餃拼鮮蝦鮑魚煎餃+雞湯麵
🍽️ 椰菜豬肉餃拼韭菜豬肉餃+胡麻醬撈麵
我哋另外叫咗兩個特色嘢飲,洛神花茶同埋羅漢果白茶,兩個都係用罐裝裝住好特別,差啲唔記得要提大家試試佢哋自家製嘅菜脯😋辣得來又夠晒滋味!