2020-11-12
1922 瀏覽
呢間石燒牛扒有唔同種類、份量可供選擇。價錢範圍都好闊,由最平嘅八幡平招牌牛排200g只需$80😱,去到最貴嘅A4日本產和牛 230g $330,真係平有平食、貴有貴食~套餐內嘅白飯、沙律及牛肉湯都係任裝任食,大食嘅你都一定夠飽!
<#肉眼扒 200g $140>肉眼扒一上枱已經煎咗4邊,但入面仲保留3成熟。如果你同我一樣唔鍾意食太熟嘅話,可以切一啖 食一啖,同埋唔好留牛排喺石板上咁耐!肉眼扒食落有唔少脂肪,肉汁豐富好juicy😍,食落牛味好香,但係有少少筋位~
貼心位係餐廳有好多唔同醬汁畀你揀,例如蒜蓉、飯素、鹽同胡椒等,任你配搭同調味,唔怕口味單調。特別推介佢個芥末汁,蘸嚟食牛扒好夾好開胃,竟然仲好味過蘸燒汁‼️
任裝任食嘅配菜方面,特別一提係沙律菜🥗好fresh好爽脆,可以自己加醋/日式芝麻醬調味;湯係蘿白牛肉湯,牛肉味唔特別濃,但蘿白幾甜;白飯係正常嘅珍珠米,冇咩特別。
<#八幡平招牌牛排 200g $80>試食咗少少朋友嘅八幡平招牌牛排,食落冇肉眼扒咁多油脂,但都唔會好乾身好鞋咁,性價比好高😋!!.🙍🏻♀️:抵食+好食過之前推介過嘅混亂牛排,會想翻
<#肉眼扒 200g $140>
肉眼扒
肉眼扒
🙍🏻♀️:抵食+好食過之前推介過嘅混亂牛排,會想翻兜!