2010-02-13 35 瀏覽
見很久沒吃寿司,於是約友人一起到元氣吃個團年「飯」原來元氣新加了很多菜式,不論是寿司和熱食都加了不少款式呢!而價錢好像亦稍有提升以下是今次吃的食品:油甘魚寿司($9件)x2:記得以前來吃油甘魚沒有什麼味道,不過今次吃的很鮮甜,不錯不錯,值得推介一下。炙燒黑椒三文魚寿司($13) x2:這款三文魚的價錢和一般三文魚一樣,不過在表面略為燒過後,增加了吃時的口感,外面是暖暖的較實的肉質,裡面卻是三文魚刺身那軟軟的口感,感覺很新鮮,再加上面頭的黑椒作調味,吃時還帶有一陣很香的黑椒味,真的很好味。亦要在此推介一下!沙甸魚寿司($13):起初以為是池魚,原來是沙甸魚,肉質不太軟又不太實,有著一股獨有的味道,不過若怕有細骨的朋友不要試這個呢!但本人覺得還不錯。特大帆立貝寿司($9件):肉比一般的帆立貝大和厚身,不過卻缺少了應有的魚甜味,對它有點失望。洋風帆立貝寿司($13):在帆立貝面頭加上了一些洋蒽、蒽絲和少少的醬汁,吃時可以吃到很香甜的洋蒽味,不過卻搶了帆立貝的甜味,但是喜歡吃洋蒽和蒽的朋友應該會喜歡。甜蝦寿司($16):我自己沒有吃這個,不過友人說蝦很鮮甜,名符其實的甜蝦呢!炸軟瞉蟹手卷($1
見很久沒吃寿司,於是約友人一起到元氣吃個團年「飯」
以下是今次吃的食品:

炸軟瞉蟹手卷($18):這手卷相信是元氣的招牌菜,相信大家都有試過,在此不作介紹,能保持一貫的水準。
油甘魚
沙甸魚
2010-02-12
慶祝紀念
團年飯
油甘魚
2010-01-15 5 瀏覽
從前來元氣總是叫著那好幾款﹐沒什麼新意。但元氣徐著2010年的新開始﹐餐牌上亦有好幾款新選擇來供顧客享用﹐而大部份價錢也只是$9/件﹐因而是晚來這裡試試。全場爆滿﹐但服務員人數不多﹐舉起手也要等一會才能得到服務員的注意。 特大帆立貝 –$9 / 件 雖然沒有珍寶帶子那麼肥美及膠口那感覺﹐但這特大的質素也不差。溫度冰凍﹐肉厚﹐帶有少許鮮甜﹐必叫。藍鰭吞拿魚壽司 - $9 / 件 顏色沒有普通吞那魚那麼深紅﹐ 肉質鬆鬆帶有少許筋﹐ 味道帶有淡淡的酸味。 劍魚腩壽司 $9/件 溫度冰凍﹐新鮮﹐但劍魚肉質本身沒有很大的味道﹐ 所以味道淡淡﹐但肉質軟熟﹐質素不錯。松葉蟹壽司 $9/件 松葉蟹上半截已脫殼﹐﹐ 長度不是很長﹐ 味道不太帶有蟹本身的鮮味。可叫一試﹐質素普通。筋子壽司$9/件 整排三文魚子連膜黏在一起﹐整排魚子看落濕潤﹐精營通透。放落口內那感覺很好﹐味道新鮮﹐鹹美。三文魚子份量比三文魚子軍艦還要多﹐徐了特大帆立貝外﹐這款亦是必試的一款。北寄貝沙律軍艦 / 海鮮沙律軍艦 - 沙律種類的軍艦因混合了其他醬汁在內﹐所以味道較其他款式濃及鹹,蓋過本身食材的味道。三文魚頭湯 - 三文魚頭帶有很多
三文魚頭湯 - 三文魚頭帶有很多白色的魚油﹐ 味道帶有很重魚油香﹐ 不錯的選擇。
赤海蝦壽司 $9/件 - 赤海蝦肉質新鮮﹐咬落爽口﹐咀嚼膠口。由如同時吃下很多隻甜蝦般那麼甜美。
軟殻蟹手卷 $15- 這手卷元氣平時做得不錯﹐但是晚軟殻蟹的味道帶有一點油憶味道﹐不知是否他們用的油很久沒有換。
海膽墨魚軍艦 - 海膽墨魚新鮮﹐墨魚爽脆﹐混合在內的海膽醬令這款軍艦甘香及鮮甜。
煙三文魚壽司 - 肉質厚肉﹐煙燻味道很香﹐面頭上那些萬能蔥及酸忌廉不但中和了煙三文魚的鹹味﹐還更加帶出煙三文魚的味道。

總括來說這輪推出的新款式質素不錯﹐ 有驚喜﹐ 各種不同的壽司及軍艦都很新鮮。如不用排上長長的人龍﹐ 進內一試也不錯。
2010-01-02 8 瀏覽
執野時望見張元氣100元coupon快將過期,放工立刻和在附近看完牙醫的家人會合吃下午茶.呵呵,終於可以食到39元的3選1下午茶了.三款自選食物要了,炸魷魚鬚,四件壽司和燉蛋.炸物的炸魷魚鬚略嫌炸漿太厚兼魷魚太乾了.燉蛋蒸得過火太老兼唔多夠鹹味.壽司的吞拿魚無光澤也過乾.帶子也是太乾唔夠新鮮.三文魚肥美只是切得太薄.北貝寄最好夠鮮甜散叫的元氣卷:三文魚肥美可口.他他牛肉味濃郁.海膽魷魚的紫菜好脆,海膽味鮮甜不帶苦.辣味三文魚辣辣地好醒胃.再散叫的特大帆立貝今次夠光澤也鮮甜.池魚魚味濃,好味道.總括來說自選下午茶味道麻麻,散叫壽司堂食比外賣更好味道扣除coupon後只需50多元..
總括來說自選下午茶味道麻麻,散叫壽司堂食比外賣更好味道
扣除coupon後只需50多元.

唔好味的下午茶
好味的特大帆立貝
他他牛和海膽魷魚
2009-12-27
好味的特大帆立貝
他他牛和海膽魷魚
(非會員)
2009-11-13 20 瀏覽
炙燒三文魚壽司x1無咩特別炙燒帆立貝壽司x2 $9件抵食平時帆立貝壽司都$9件天婦羅壽司x2有1隻大1隻細麻麻好味松葉蟹壽司x1算是好味紫菜好脆熟蝦壽司x2新鮮好味牛肉壽司x2真是好好味只是細件d燒三文魚x1好肥唔算燒左是凍的不新鮮豉油很鹹,板長好味甜d侍應生很忙但比我想像中有禮貌我吃過板長唔抵食,元氣便宜d平常吃少少也值值
炙燒三文魚壽司x1無咩特別
炙燒帆立貝壽司x2 $9件抵食平時帆立貝壽司都$9件
天婦羅壽司x2有1隻大1隻細麻麻好味
松葉蟹壽司x1算是好味紫菜好脆
熟蝦壽司x2新鮮好味
牛肉壽司x2真是好好味只是細件d
燒三文魚x1好肥唔算燒左是凍的不新鮮
豉油很鹹,板長好味甜d
侍應生很忙但比我想像中有禮貌
我吃過板長唔抵食,元氣便宜d平常吃少少也值值
2009-11-08
  • 熟蝦壽司
  • 牛肉壽司
2009-11-11 5 瀏覽
晚上,去apm 睇戲,先再這裡吃晚飯,店子不大,要排隊十五分鐘左右。店員好像很忙,無咩招呼,態度麻麻,繁忙時段,水準很差,灸燒壽司完全無燒焦的痕跡,呆左。如果唔係想儲印仔拎會員卡都唔會食。蒸鰻魚壽司($16): 其實係一盅細鰻魚飯,熱辣辣,飯軟,幾好味。厚燒玉子壽司($9/1件): 成餐最好味的壽司,暖暖地,甜甜地。炙燒特大帆立貝($9/1件): 完全睇唔出佢燒左,白雪雪,同普通帆立貝無分別。炙燒黑椒三文魚($13): 這個睇得出燒過,不過就無咩黑椒味,同埋好多沙律醬。赤海蝦($9/1件): 無印象,唔會好味得去邊。特大帆立貝($9/1件): 無味,有點黏口。松葉蟹軍艦($9/1件): 唔好味,蟹腳凍冰冰,無曬味。甜蝦軍艦($9/1件): 寧願食甜蝦壽司。三文魚壽司($13): 不太肥,剛好。北寄貝壽司($13): 口感唔錯,不過都係無味。北寄貝沙律軍艦($13):普通,有少許wasabi味。浦燒鰻魚壽司($16): 普通,沒有特別。劍魚腩($9/1件):完全無味。另外,推介香港仔分店,晚上即使多人也可以保持水準,比這裡好很多。
赤海蝦($9/1件): 無印象,唔會好味得去邊。
特大帆立貝($9/1件): 無味,有點黏口。
松葉蟹軍艦($9/1件): 唔好味,蟹腳凍冰冰,無曬味。
甜蝦軍艦($9/1件): 寧願食甜蝦壽司
三文魚壽司($13): 不太肥,剛好。
北寄貝壽司($13): 口感唔錯,不過都係無味。
北寄貝沙律軍艦($13):普通,有少許wasabi味。
浦燒鰻魚壽司($16): 普通,沒有特別。
劍魚腩($9/1件):完全無味。

蒸鰻魚壽司
2009-10-24
蒸鰻魚壽司
厚燒玉子壽司
2009-10-03 6 瀏覽
因為要用了元氣八折生日咭,夜晚又去APM食了,因為今次早了關係也不需等太久便有位了燉蛋:今次的燉蛋好滑,沒有蒸過火,又夠鹹味,好味道大和蜆湯:蜆得好少隻,沒有少洗得幾乾淨,只是湯著實沒甚麼味道,好像喝水般三文魚三味,三文魚唔夠肥美,火炙三文魚竟然有大量鱗片,討厭.煙三文魚太鹹了.帶子唔夠鮮甜肥美.一向好想食又經常缺貨的長鰭吞拿魚竟然無味道,失望透了三文魚手卷的三文魚唔夠新鮮肥美,紫菜也淋了,軟彀蟹手卷紫菜也是淋淋,蟹又是凍的,不好味道炸魷魚鬚:魷魚唔算好韌,只是皮唔夠脆,失色了一點炸墨魚嘴:墨魚嘴細細粒又JUICE,好好味芝士蛋糕:芝士味香港又幼滑,像在吃芝士雪糕蛋糕啊總結:上次外賣時的壽司飯鬆散,今次情況好點,但都有幾件是散散的,要改善服務:明顯唔夠人手,有時很難找服務員幫忙

燉蛋:今次的燉蛋好滑,沒有蒸過火,又夠鹹味,好味道

炸魷魚鬚:魷魚唔算好韌,只是皮唔夠脆,失色了一點

炸墨魚嘴:墨魚嘴細細粒又JUICE,好好味

芝士蛋糕:芝士味香港又幼滑,像在吃芝士雪糕蛋糕啊

服務:明顯唔夠人手,有時很難找服務員幫忙
蜆湯
炸魷魚鬚
炸墨魚嘴
超好味芝士蛋糕
2009-09-18 7 瀏覽
因為家姐喜歡元氣壽司,去完吉之島立即趕去買外賣.雖然出了好多新款式,可惜由於外賣關係,最後也放棄一些款式池魚$9,唔夠新鮮,魚肉也點乾劍魚$9,這個幾好味道,有魚味,肉又唔會好淋,有咬口.他他牛$9,今次的牛有點兒乾,牛味也唔夠,也有少少韌,味道比起之前遜色松葉蟹軍艦$9,這個無乜特,同普通蟹肉一樣味道甜蝦軍艦$9,這個好味道,甜蝦真係好鮮甜,蝦肉有彈性,唔會話霉油甘魚$9:無乜魚的味道,加上魚肉幾乾,好一般三文魚三味$18:三文魚唔夠肥美,煙三文魚幾香煙薰味,可惜因煙薰關係,三文魚有點乾,火炙三文最好味,幾肥美新鮮最後要彈的是飯唔知點解好鬆散,一夾跌晒落鼓油處,激死人由於有些買了幾件所以最後買了180元,,85折後153

池魚$9,唔夠新鮮,魚肉也點乾

劍魚$9,這個幾好味道,有魚味,肉又唔會好淋,有咬口.

松葉蟹軍艦$9,這個無乜特,同普通蟹肉一樣味道

油甘魚$9:無乜魚的味道,加上魚肉幾乾,好一般

最後要彈的是飯唔知點解好鬆散,一夾跌晒落鼓油處,激死人

由於有些買了幾件所以最後買了180元,,85折後153

他他牛
池魚
2009-09-14
他他牛
2009-09-14 2 瀏覽
星期一晚上都有好多人排隊等食.池魚壽司 -- 唔係好似池魚,無乜魚味.甜蝦軍艦壽司 -- ok松葉蟹軍艦壽司 -- 幾鮮味.(魚立)魚壽司 -- 不錯,幾有魚味,九蚊幾抵食.燒帆立貝壽司 -- 幾大粒,芝士味夠重,不過無乜咬口,太淋太滑.赤海蝦壽司 -- 幾大隻,幾有彈性,不錯.三文魚三味 -- 燒三文魚幾肥美,煙三文魚則比較咸,普通三文魚則一般.整體算ok,不過唔係好夠侍應.

星期一晚上都有好多人排隊等食.
池魚壽司 -- 唔係好似池魚,無乜魚味.
甜蝦軍艦壽司 -- ok
松葉蟹軍艦壽司 -- 幾鮮味.
(魚立)魚壽司 -- 不錯,幾有魚味,九蚊幾抵食.
赤海蝦壽司 -- 幾大隻,幾有彈性,不錯.
整體算ok,不過唔係好夠侍應.

2009-09-07
2009-08-20 9 瀏覽
今日夜晚出左去元氣食一入到去見到有好多炙燒三文魚同蝦壽司以為係賣唔曬將佢燒左變左呢d壽司原來唔係wor,係元氣轉左menu多左呢d炙燒壽司,可以有多d選擇啦,正正正!!叫左,碟計三文魚壽司x2飯有d散,三文魚有魚味,唔錯三文魚頭湯x1必叫,一上檯無端端個waitress立即收走,因為個碗有個調味包既袋係度@@不過佢係我未出聲時已經及時收左,再黎到時,三文魚頭好多,好滑好好味炙燒三文魚壽司x2 (新 product)上面有沙律醬同black pepper燒,半生熟加d黑椒香味,好正三文魚三味壽司(new product)三文魚,燒三文魚,煙三文魚壽司各一件$18燒三文魚就味味,一早燒定,係凍既煙三文魚,其實本身我麻麻好煙三文魚,但呢間d煙三文魚+沙律醬又好味wor鰻魚壽司x1無咩特別,只係因為見到佢岩岩燒完就拎左碟沙甸魚檸檬漬壽司x1(新product)沙甸魚熟既,酸酸地,加d薑係上面都唔錯炸廣島蠔x1(new product)x26有兩假大兩隻細,但入口不算太juice,不過連元氣都出炸蠔真係唔試唔得軟殼蟹手卷x2我覺得最好味係呢隻,次次必叫,佢隻沙律醬好好味,軟殼蟹又炸得脆,正正!!
今日夜晚出左去元氣食

一入到去見到有好多炙燒三文魚同蝦壽司
以為係賣唔曬將佢燒左變左呢d壽司

叫左,碟計
三文魚壽司x2
飯有d散,三文魚有魚味,唔錯

三文魚頭湯x1

炙燒三文魚壽司x2 (新 product)

三文魚三味壽司(new product)
三文魚,燒三文魚,煙三文魚壽司各一件$18
燒三文魚就味味,一早燒定,係凍既

鰻魚壽司x1
無咩特別,只係因為見到佢岩岩燒完就拎左碟

沙甸魚檸檬漬壽司x1(新product)
沙甸魚熟既,酸酸地,加d薑係上面都唔錯

炸廣島蠔x1(new product)x26

軟殼蟹手卷x2

仲有玉子壽司同墨魚壽司,不過唔係我食就no comment

而家元氣仲入左天婦羅蝦烏冬,麻醬豆腐同多左好多炸物入menu
令到d食物多元化左~
下次仲有更好多想試下呢
  • 軟殼蟹手卷
  • 三文魚三味壽司
  • 三文魚頭湯
2009-07-12 5 瀏覽
06-07-2009成日係度頭食野, 都未食過完氣, 真失策!食過朗豪坊果間, 同呢一間真係冇得比我們等了約45分鐘, 終於有得食可能係太夜的原因, 迴轉的款式都少了食物質素不錯, 服務都ok 最好食的, 竟然是西式和日式crossover的三文魚sushi!仲有個軟殼蟹sushi, 好新鮮, 好食!原來星期一至四用enjoy card會有10%off, 好抵呀!
06-07-2009

成日係度頭食野, 都未食過完氣, 真失策!
食過朗豪坊果間, 同呢一間真係冇得比
我們等了約45分鐘, 終於有得食
可能係太夜的原因, 迴轉的款式都少了

食物質素不錯, 服務都ok
仲有個軟殼蟹sushi, 好新鮮, 好食!

特價腐皮
唔知咩燒牛肉sushi
seafood soup
很得意的柚子sushi
軟蟹卷!
Crossover 三文魚和魷魚
2009-07-06
$65 (宵夜)
特價腐皮
唔知咩燒牛肉sushi
seafood soup
很得意的柚子sushi
軟蟹卷!
Crossover 三文魚和魷魚
2009-07-03 6 瀏覽
尋晚朋友話想去食壽司, 原本諗住去板長, 但格過價之後都係元氣平好多我哩d 咁大食既人, 最鍾意就係等一壽司半價時段狂食, 都係$70.滑雪我之前o係板長要食16件三文魚壽司先岩岩夠飽, 所以唔係任食既話真係有d 擔心個銀包今次對我黎講好似豪食咁, 睇黎要就住就住.首先拎左碟天婦羅炸蝦卷, $18. 都算平. 依然咁脆, 但炸粉較為多我最愛既蛋壽司$9碟, 蛋係超級厚切, 見到都流晒口水. 勁大件!!牛油果軟殼蟹卷, 都夠脆, 配埋牛油果好清新元氣卷, 三文魚新鮮, d 咸我唔記得有咩. 不過$18/3件算係咁.特大帆立貝, 做緊特價$9/件, 即管試下佢咩料. 嘩, 真係估唔到, 咁新鮮, 好爽口, 又易咬開.不過食到最尾有少少腥味. 但我都已經覺得好好食了.赤貝, 朋友話超腥吞拿魚腩, 第一次食, 見佢$9/件. 只係貴吞拿魚$1. 名符其實係入口即溶!!!他他牛, 都係做緊promotion $9/件, 咬唔開, 要成件食, 好多筋. 塊牛真係麻麻地, 但d 醃料幾入味.平時食元氣都係阿哥買返屋企. 今次第一次同朋友出去堂食3個人去每人$70 食到都夠飽. 勝在佢d 壽司夠大件夠
今次對我黎講好似豪食咁, 睇黎要就住就住.

牛油果軟殼蟹卷, 都夠脆, 配埋牛油果好清新
不過食到最尾有少少腥味. 但我都已經覺得好好食了.

赤貝, 朋友話超腥

平時食元氣都係阿哥買返屋企. 今次第一次同朋友出去堂食
3個人去每人$70 食到都夠飽. 勝在佢d 壽司夠大件夠多飯!

等位等左成粒鐘, 但食左半粒鐘都冇XD

ps, wasabi唔係好夠辣 & 店長服務幾好
冇食
三樣都冇食
  • 特大帆立貝
  • 蛋壽司
2009-06-20 12 瀏覽
原本星期三食完之後以為有一陣子都不用去食元氣,點知家姐又未儲完印仔,最後唔嫁又嫁的情況下要再食過了燉蛋:今次又比星期三的好味,最少唔會蒸到好老和鞋口軟殼蟹手卷:唔多好味道,又唔夠熱螺片:幾爽口,只是有怪味炸蝦天婦羅:這個完全唔得,炸蝦乾凍和乾火燒三文魚:今次燒得唔夠時間,也唔夠肥美蟹肉三文魚子軍艦:竟然有殼的,實在太過份啦赤貝:無味加超薄他他牛:今次食的比星期三新鮮,牛肉味仍然濃,正元氣卷:好好味的三文魚墨魚嘴:炸完又炸咁,唔脆好淋,唔夠新鮮日本芝士餅:芝士餅雪得好凍,加上用上蛋糕作底,好似小時候食的芝士蛋糕,服務:仍然幾好,今次沒有再漏單了

燉蛋:今次又比星期三的好味,最少唔會蒸到好老和鞋口

軟殼蟹手卷:唔多好味道,又唔夠熱

螺片:幾爽口,只是有怪味

炸蝦天婦羅:這個完全唔得,炸蝦乾凍和乾

火燒三文魚:今次燒得唔夠時間,也唔夠肥美

蟹肉三文魚子軍艦:竟然有殼的,實在太過份啦

赤貝:無味加超薄

他他牛:今次食的比星期三新鮮,牛肉味仍然濃,正

元氣卷:好好味的三文魚

墨魚嘴:炸完又炸咁,唔脆好淋,唔夠新鮮

服務:仍然幾好,今次沒有再漏單了

日本芝士蛋糕
墨魚嘴
各式壽司
火燒三文魚和元氣卷
2009-06-18 13 瀏覽
要儲埋最後四個印仔,又懶懶地唔想入將軍澳食,最後只好食番觀塘元氣.點知食完又後悔了,看來下次還是不要這麼懶了今次主攻9元的壽司他他牛:上次食的樣子靚仔點,今次又核核突突.幸好味道不錯,今次仲沒有這麼韌,好軟熟,牛味仍然健在,9元件實在太抵食啦海鰻:好食過鰻魚,好軟熟的,入口即溶.蟹肉三文魚子軍艦:蟹肉和三文魚文味道好夾.加埋脆卜卜的紫菜好好味啊特大帆立貝仍然無乜特別,普普通通,勝在夠大件赤海蝦:今次食的蝦有點霉,又唔夠爽口,不新鮮池魚:魚味幾香,只是肉質淋淋的,我個人不喜歡9元系列後又食番平日叫開的火炙三文魚,三文魚仍然肥美鮮甜好味海膽魷魚:超好味之作,海膽無腥臭味,魷魚爽口,每次食都覺好味道燉蛋:都唔知點解上次食又係蒸過火老左,今次一模一樣,仍然是沒有鹹味,自己落鼓油加味算了蜆湯:上次在將軍澳叫錯時明明個樣靚好多噃,仲要唔似用麵鼓湯,總之今次湯係麵鼓湯,勁鹹,蜆肉洗得唔乾淨,有沙服務:因為多人有漏單,有一樣都要讚下斟水幾密,

今次主攻9元的壽司

海鰻:好食過鰻魚,好軟熟的,入口即溶.

特大帆立貝仍然無乜特別,普普通通,勝在夠大件

赤海蝦:今次食的蝦有點霉,又唔夠爽口,不新鮮

池魚:魚味幾香,只是肉質淋淋的,我個人不喜歡

9元系列後又食番平日叫開的

火炙三文魚,三文魚仍然肥美鮮甜好味

服務:因為多人有漏單,有一樣都要讚下斟水幾密,

勁鹹的蜆湯
超老加無味的燉蛋
蟹肉三文魚子軍艦
9元的壽司
2009-05-08 5 瀏覽
又因為要儲印仔的做會員關係,去了好耐無去的元氣食壽司了.由於唔太肚餓關係,兩個人也只是吃了二百多元原本想吃三文魚手卷,點知我劃錯左,最後變左三文魚皮手卷.三文魚皮炸得香脆,紫菜也還是脆的,不錯.失敗之作竟然是三文魚壽司,竟然食到有魚鱗未刮得乾淨,仲要唔只一件添,實在唔掂.火炙三文魚壽司:三文魚唔夠肥美,燒得也唔夠香口,一般辣味三文魚壽司:辣味唔多夠,麻麻地三文魚刺身:唔夠肥美,也沒有甚麼味道,差小柱和帶子壽司:好乾,唔好味道一向無乜失手的燉蛋,竟然都蒸得過火,一點也不滑.實在沒有興趣再叫第二次最後叫的泡芙,最正常也雪得夠凍,好味道總括來說對這間元氣幾失望,因為一向都覺得這間水準是眾多吃過之中水準最穩陣,點知退步了好多,短時間都唔會再去過間分店了

火炙三文魚壽司:三文魚唔夠肥美,燒得也唔夠香口,一般

辣味三文魚壽司:辣味唔多夠,麻麻地

三文魚刺身:唔夠肥美,也沒有甚麼味道,差

小柱和帶子壽司:好乾,唔好味道

最後叫的泡芙,最正常也雪得夠凍,好味道

三文魚手卷
泡芙
2009-05-06
三文魚手卷
泡芙
2009-04-18 7 瀏覽
櫻色碟既價錢....話就話係平左....其實差唔多....$6 得果1件玉子三文魚 好薄灸燒黑椒三文魚 OK甜蝦 .....唔夠新鮮海膽墨魚 太少..而且太碎炸蝦卷小柱洋風赤海蝦壽司 最正甜品仲有....puff 比以前差左埋單都唔洗 $160...好抵總括黎講...佢d野係縮水左..不過佢係咁出新野既精神....我好中意..希望下次又有新野試喇新鮮度當然唔可以比美佢嘅姊妹店千両喇!!

玉子
小柱
洋風赤海蝦壽司 最正

甜品仲有....puff 比以前差左

埋單都唔洗 $160...好抵

總括黎講...佢d野係縮水左..
不過佢係咁出新野既精神....我好中意..

希望下次又有新野試喇

新鮮度當然唔可以比美佢嘅姊妹店千両喇!!
洋風赤海蝦壽司
後: 灸燒黑椒三文魚...前:海膽墨魚