2023-03-06 120 瀏覽
⌂ 元朗倆口小吃 @both_street 元朗鳳攸北街5-7號順豐大廈地下18號舖星期二至日 12:30- 19:00星期一 休息𖧷 只收現金•泰式蝦餅刈包配鹹蛋黃醬 $49︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸#ewm元朗#ewm台式#ewm掃街︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸୨୧ ∴∵∴ 世界第一刈包 ∴∵∴ ୨୧ 米芝蓮必比登推介!!!「車!有幾好食啊,點解啲人會大熱天時排咁耐隊㗎!」12:45去到已經排長龍,排到13:45先到我哋落Order…第一啖食落去真係驚為天人,個包好濕潤同軟熟!仲有個麵粉香味!餡料十分足料!!多到就黎漏瀉咁!炸蝦餅非常香口而且無個油憶味,同個蛋黃醬好夾!自己唔太中意花生嘅味,但個醬係食唔出有花生味,中意花生嘅朋友仔你就可能無咁中意啦՞・֊・՞入元朗No.1必食就係刈包 ₍₍ ( ๑॔˃̶◡ ˂̶๑॓)◞♡店舖設計行日系風,牆上都有壁畫比你係排隊果時睇下解下悶,欣賞佢係加咗帳篷,令到客人唔使係30幾度下暴曬!我哋仲試埋朱古力焙茶壓餅,個人覺得有啲餡料太濃同甜,係奶酥嘅質地,主要成份係奶粉、牛油、糖,食落會好肥同好濟!如果質地係
⌂ 元朗

#ewm元朗
#ewm台式
#ewm掃街

୨୧ ∴∵∴ 世界第一刈包 ∴∵∴ ୨୧
米芝蓮必比登推介!!!
「車!有幾好食啊,點解啲人會大熱天時排咁耐隊㗎!」

我哋仲試埋朱古力焙茶壓餅,個人覺得有啲餡料太濃同甜,係奶酥嘅質地,主要成份係奶粉、牛油、糖,食落會好肥同好濟!如果質地係流心啲就好啦
總結黎講,會為咗食刈包而二訪元朗國!!!

๑ 泰式蝦餅刈包配鹹蛋黃醬 $49
自家製刈包
自家打蒜蓉蝦餅
豆角配蒜香醋
檸檬醃鹹蛋黃醬(含有花生)
油炸鬼脆脆
飯素
青檸角

#元朗美食 #hk #hkdaily #hkfoodie #美食 #hkfoodie #food #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodphotography #手機食先#foodpics#foodblogger #香港美食 #hkigshop #餐廳推薦 #餐廳推介 #元朗好去處 #香港美食指南 #元朗隱世 #排隊美食 #yuenlongfood
2022-07-31
60 分鐘 (堂食)
2023-03-06 554 瀏覽
大隻仔今次覓食嘅店舖就係💥 倆口小吃 💥 大隻仔想食呢間元朗人氣店好耐,見好多雜誌、YouTuber 都介紹過。舖頭細細冇堂食,但長期排隊,最近更加新開分店到中環,中環店有提供堂食但價錢比元朗店貴。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🔥 泰式蝦餅刈包 $49炸蝦餅刈包加上蒜香豆角配上鹹蛋黃醬十分滋味,再灑上日本飯素增加味道,仲有脆卜卜既油炸鬼碎增加口感。不過大隻仔覺得炸蝦餅中心位置有少少過生。至於刈包,經過改良比傳統刈包鬆軟,但熱辣辣嘅外賣刈包好易出倒汗水,刈包就會濕淋。雖然刈包內配料醬汁好多,但每一樣味道都唔會霸道突出,比較平行。🔥 小山園抹茶cream cheese 壓餅 $35切開有流心效果,抹茶味道比cream cheese味強,壓餅好食但食完又未去到印象好深刻,唔算好有驚喜。食後評語:刈包味道好食,但唔算超級有驚喜,唔知會唔會老闆兼大廚到中環店嘅關係,元朗店出品有所下降,大隻仔覺得唔需要排隊值得一試。
大隻仔今次覓食嘅店舖就係

環境 ⭐️⭐️⭐️
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
刈包  +  壓餅

🔥 泰式蝦餅刈包 $49
不過大隻仔覺得炸蝦餅中心位置有少少過生。
刈包

🔥 小山園抹茶cream cheese 壓餅 $35

食後評語:

2023-03-02
45 分鐘 (堂食)
刈包  +  壓餅
2023-02-28 208 瀏覽
星期日專登去元朗試吓出名刈包😀未夠12點已經排長龍,專登入元朗當然唔會放棄!結果真係排足一個鐘,落單個staff好有禮貌!一場嚟到,我就試三款包加個壓餅!試左蝦🦐餅包,菠蘿🍍炸雞包,傳統包,芝士🧀壓餅!係好食既,好足料,醬汁配搭都好match,我個人最鍾意食雞嗰款,少少辣😋壓餅都整得好好食🤤下次會想試埋個菇包,不過應該唔會再排一個鐘🥲可能平日食好少少
星期日專登去元朗試吓出名刈包😀
未夠12點已經排長龍,專登入元朗當然唔會放棄!
試左蝦🦐餅包,菠蘿🍍炸雞包,傳統包,芝士🧀壓餅!
2023-02-26 102 瀏覽
菠蘿雞刈包 $46即時食味道不過不失. 如果不是即時食嘅話,感覺上同平時食既漢堡包差不多味道. 千島醬唔甜而辣醬小辣.抹茶芝士壓餅 $35即時食十分好味. 抹茶味同芝士味十分濃郁. D汁熱辣辣會傷到喉嚨.
菠蘿雞刈包 $46

抹茶芝士壓餅 $35
2023-02-24 112 瀏覽
他们的抹茶奶油芝士压饼,口味有点单调,而且奶油味有点太重了。但是他们的刈包真的非常好吃!包子非常大,口感柔软湿润,炸鸡非常鲜美、多汁、嫩滑,让人一吃就难以忘怀!🤤菠萝烧烧得非常好,味道非常鲜甜,还很多汁,令人垂涎欲滴!而且他们的辣酱也非常好吃!再加上一些甘蓝,就可以中和炸鸡的油腻感,口感更加丰富。😋倆口小吃是一家值得一试的餐厅。虽然有些不是很出色,但刈包真的非常棒!如果你想尝试一些新的台灣小吃和不同的口味,不妨去倆口小吃试一试!😆
傳統刈包加柚子醬🍊$42  ✨:7/10  紅日去 連埋排隊大概用咗1個鐘建議開店前排 越遲越多人包嘅大小一般 做小食ok 正餐唔夠刈包味道幾好 特別個包 好煙韌 似自己整 (連鎖中式包店嗰啲係粉嘅🤐)至於內餡 個人覺得塊肉太稔 幾乎唔使咬 變咗食完覺得有啲空虛😂配料鹹鹹甜甜 好食的 再多啲會開心啲 另外個包裝雖然幾靚 但係令食嘅時候幾le hea 抹茶忌廉芝士壓餅 🍃🧀$35 ✨:8/10冇影相 抹茶味夠濃 似巴斯克蛋糕個流心唔會好驚艷不過本身我好鍾意cream cheese同抹茶 所以都幾鍾意呢個壓餅🤣可能期望太高 冇太大驚喜 不過都好食嘅😂
傳統刈包加柚子醬🍊

抹茶味夠濃 似巴斯克蛋糕個流心
唔會好驚艷

可能期望太高 冇太大驚喜 不過都好食嘅😂
外賣自取
《倆口小吃》前排睇左9bothew @9bothew之後就bookmark左呢間小店講到好好食 無野挑剔🤔等duckduck黎 一是究竟排隊排左個幾鐘又值唔值呢⁉️🐥倆口小吃🐥<傳統刈包加柚孑醬>好好食‼️個柚子醬真係好驚喜🥹冇諗過融合得咁好 一啲都唔突兀👍🏻滷肉本身偏肥 充滿油香同好軟淋 但會易膩正正係咁!柚子醬既甜+酸菜既酸就發揮到好重要既功效勁解膩 😍亦令成個包變得好特別💯💰$ 42<菠蘿炸辣雞刈包>炸雞又大又脆 雞肉唔鞋 燒菠蘿🍍好甜 我的最愛❤️羽衣甘藍夠嫩夠爽 口感一流成個刈包酸酸甜甜 加上微辣都幾好食💰$ 46<芝士壓餅>滿滿嘅芝士 超級邪惡🧀🧀🧀拉絲拉到可以伸直成隻手😨💰$26<麻辣酒香炸辣台腸>佢係多麻少辣果黎唔太覺得有酒香個人覺得一般💰$29 .__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__.總結:推薦‼️傳統刈包‼️真係世一‼️唯一要話就真係好多人😂😂😂環境:/5服務態度:/5食物質素:🐥🐥🐥🐥🐥/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5 回頭率 :🐥🐥🐥🐥🐣/5
《倆口小吃》

• 芝士壓餅
  • 菠蘿炸雞刈包
  • 傳統刈包加柚子醬
2023-02-04 175 瀏覽
最近喺中環康樂大廈Basehall 開咗嘅倆口小吃,掀起左話題,為港島人帶來小確幸,亦令我回想起自己某個星期六一早走入元朗排了差不多兩小時嘅小片段。.幸好當日同行三個人,我們輪流排隊吸到附近買嘢飲行下,時間先過得快少少🤭不過最崩潰嘅喺,當你排到下一個終於到你嘅時候,點知個職員係你面前劃左你諗咗好耐諗住order嘅蝦刈包……….無奈到不能形容。.所以當日最後order左:🔸菠蘿炸辣雞刈包 $46賣相已經好吸引,菠蘿炸雞同埋羽衣甘藍都好夾,菠蘿有燒過係加分嘅,另外個秘製辣醬先係精粹😍仲有加左酸果醬同有啲醋,所以成個味蕾都好豐富。 🔸傳統五花滷肉刈包 $42呢個絕對係芫荽控必叫嘅包🤣多到完全睇唔到啲滷肉,另外個包加咗柚子醬,酸酸地減左滷肉嘅油膩感。🔸台灣香腸刈包 $48唯一呢款台灣腸包,內有菜脯,仲有個蒜味醬係有啲奇怪嘅,或者唔係我杯茶!?隔咗一段時間,其實都有啲掛住,但如果排兩個鐘嚟講,好似有啲太耐了~睇下有無機會拜訪一下basehall 先~
所以當日最後order左:
🔸菠蘿炸辣雞刈包 $46

🔸傳統五花滷肉刈包 $42

🔸台灣香腸刈包 $48

2022-10-08
105 分鐘 (堂食)
🇭🇰肥ne & 肥兔岀巡😼🐰今次肥ne 同粉紅兔編衝入元朗,食鼎鼎大名嘅刈包 …🧐一嚟到已經見到有好多人喺度排隊😺😺😺😺我地order 咗排名第一位嘅「菠蘿炸雞刈包」,另外叫埋「黑蒜菇炸包」同埋「小山園抹茶Cream Cheese 壓餅」😎唔錯唔錯,值得再嚟😽😽😽食物質素(🐰x6最高):🐰🐰🐰🐰🐰$性價比(🐰x6最高) :🐰🐰🐰🐰————————————-倆口小吃@both_street 地址:元朗鳳攸北街5-7號順豐大廈地下18號舖#HK #2023 #Foodie #HKFood #HKFoodie #元朗 #美食 #foodstragram #foodieofinstagram #instafoodporn #foodporn #foodiesofinstagram #foodshare #foodofinstagram #delicious #foodgasm #foodlover
🇭🇰肥ne & 肥兔岀巡😼🐰
今次肥ne 同粉紅兔編衝入元朗,食鼎鼎大名嘅刈包 [好似讀個”掛”字]…🧐一嚟到已經見到有好多人喺度排隊😺😺😺😺

唔錯唔錯,值得再嚟😽😽😽

食物質素(🐰x6最高):🐰🐰🐰🐰🐰
$性價比(🐰x6最高) :🐰🐰🐰🐰
————————————-
倆口小吃
@both_street
地址:元朗鳳攸北街5-7號順豐大廈地下18號舖

2023-02-04
20 分鐘 (外賣自取)
午餐
  • 菠蘿炸辣雞刈包
2023-01-26 117 瀏覽
食完呢間正正子小店之後😆搞到我番到屋企係咁自己搓刈包做早餐🥲食過一次之後就排唔到再食了壓餅想試好耐都未食到~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~💁🏽‍♀️台灣香腸刈包 $49台灣香腸、青瓜絲、菜脯、蒜味醬、蔥蔥蔥蔥蔥好有去台灣夜市食香醬點蒜醬嘅感覺真係爆多蔥🙃唔係咁啱我蔥人係時候狗衝啦😂💁🏽‍♀️傳統刈包+柚子醬 $42五花滷肉、花生碎、酸菜、芫茜(我呢個係走茜版)、柚子醬肥美嘅五花肉見到都覺得邪惡🫣滷得好入味😋酸菜同柚子醬甜甜酸酸咁拉番油膩感個balance
食完呢間正正子小店之後😆
搞到我番到屋企係咁自己搓刈包做早餐
🥲食過一次之後就排唔到再食了
壓餅想試好耐都未食到
~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~
💁🏽‍♀️台灣香腸刈包 $49
台灣香腸、青瓜絲、菜脯、蒜味醬、蔥蔥蔥蔥蔥
好有去台灣夜市食香醬點蒜醬嘅感覺
真係爆多蔥🙃唔係咁啱我
蔥人係時候狗衝啦😂

💁🏽‍♀️傳統刈包+柚子醬 $42
五花滷肉、花生碎、酸菜、芫茜(我呢個係走茜版)、柚子醬
肥美嘅五花肉見到都覺得邪惡🫣
台灣香腸刈包
傳統刈包+柚子醬
台灣香腸刈包
傳統刈包+柚子醬
2023-01-19 175 瀏覽
超高質勁出名黃店💛.想食到佢都要靠緣份🥲10次去有8次一唔係賣晒就係排好耐隊,今次難得平日lunchtime時間飛過附近,落住雨得兩丁友買緊,唔係唔買下話!(拍攝當日極狼狽,相柒多多包涵🥲🙏🏻)btw最近喺中環怡和大廈food court開咗分店,當然價錢會唔同啲.1️⃣抹茶cream cheese壓餅($35)想試超級超級耐,緣份終於促使我哋相會🫦外皮煎到香脆,一咬開,啲抹茶cream cheese飛湧出嚟💦件衫差啲鍋可,好彩用個口接得住👅超濃厚嘅cream cheese味!配上淡淡嘅抹茶味同煎脆咗嘅外皮勁邪惡🔥果然係鎮店之寶(每次食一舊就ok,再食就好漏).2️⃣傳統刈包配柚子醬($42)顧名思義就係滷肉+芫茜+酸菜+柚子醬,原本覺得又鹹又果酸咪好奇怪?呀唔係喎,柚子醬唔會做到太酸,係微微低調嘅柚子味,更為肥豬肉提鮮同令個軟熟嘅包無咁寡,唔錯.3️⃣蕃薯條+汽水(+$20)有驚喜🫰🏻佢唔係hea你,佢係加咗梅粉!令到平時會覺得好滯嘅蕃薯條有啲酸酸嘅梅粉味,幾有新鮮感😲出面(香港呀下)無乜咁食過.性價比:🌕🌕🌕🌕🌘美味度:🌕🌕🌕🌕🌖獨特性:🌕🌕🌕🌕🌗.📍倆口小吃🍰元朗鳳攸北街5-7號順豐大廈地下
超高質勁出名黃店💛
1️⃣抹茶cream cheese壓餅($35)
2️⃣傳統刈包配柚子醬($42)
3️⃣蕃薯條+汽水(+$20)
性價比:🌕🌕🌕🌕🌘
美味度:🌕🌕🌕🌕🌖
獨特性:🌕🌕🌕🌕🌗
📍倆口小吃
🍰元朗鳳攸北街5-7號順豐大廈地下18號舖
🍰中環康樂廣場1號怡和大廈地庫BaseHall Kiosk 11
@both_street #元朗黃店 #中環黃店 #dessert #甜品 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #美食推介 #良心小店 #香港好去處 #九龍好去處 #新界好去處 #性價比高 #香港美食指南 #852food #相機食先 #food #foodie #foodporn #foodiehk #hkfoodie #instafood #hongkong #hkfood #foodstagram #foodlover #食評 #食好西 #必食 #人氣美食

2023-01-18 123 瀏覽
呢間人氣極高最近仲開埋分店既台灣小食店試下呢度既人氣產品🤩 我地星期六4點令去到已經賣剩兩個刈包同兩款壓餅, 真係行遲一步或者再諗多陣都冇🌝 呢度所有野都係即叫即整所以等食物既時間需要大概15分鐘, 門口有兩張長木凳可以俾大家坐係度等🥰台灣香腸刈包🌭($48)地瓜酒台灣香腸一開二加埋大量既生蔥絲, 醃椰菜, 青瓜條, 木魚絲咁多款配料加埋個好惹味既麻醬海鮮Mayo 夾係個軟綿綿既白色麵餅入面食好正, 香腸既甜加埋配料既鹹味係好夾😍 小山園抹茶Cream Cheese 壓餅($35)壓餅係外脆內軟糯, 芝士爆醬餡料用左小山園若竹抺茶粉去整, 食落鹹鹹甜甜再帶濃濃既抺茶香味好特別, 而且細細舊食完一啲都唔會覺得膩😌 等緊期間可以係窗度見到廚師係度煎唔同口味既壓餅, 就咁睇都流曬口水🤤 呢度食野記得帶備濕紙巾, 因為食既時候會食到成手都係😂 但係真係好好食, 絕對會encore既一間, 不過想食既就真係要早啲去, 如果唔係就會空手而回🥲

台灣香腸刈包🌭($48)

小山園抹茶Cream Cheese 壓餅($35)

2023-01-14
15 分鐘 (堂食)
  • 台灣香腸刈包
2023-01-15 136 瀏覽
去開元朗,行去雞地試𠉴口小吃,好多人話出名好食所以去朝聖,喺大馬路行去都有d遠。好彩行到門口都唔多人,仲要有位坐,不過冇人落單,等落單等咗15分鐘,個侍應剩係清哂舊單d order。之前睇OpenRice想試壓餅,尤其是芝士壓餅,點知門口塊牌話賣哂最後㨂咗炸白玉,以為三㨂一,點知係三㨂二因為兩串,壓餅㨂咗Tiramisu,因為我鐘意食甜,抺茶cream cheese似咸餅,點知我錯等咗半個鐘終於有,慢工出細貨,熱🔥烈烈,去咗轉角特色牆打卡📸炸白玉(黑芝麻+花生)正,熱🔥辣辣,外脆內軟,冇諗過$24都可揀兩隻味,每串3粒大大粒Tiramisu壓餅, 第一☝️次食壓餅,揀咗Tiramisu,唔知點解入面個餡係咸,唔慣最後冇食到,搭西鐵返屋企,全家一齊開心😄share。

炸白玉+Tiramisu壓餅

Tiramisu壓餅

最後冇食到,搭西鐵返屋企,全家一齊開心😄share。
2023-01-13
45 分鐘 (外賣自取)
炸白玉+Tiramisu壓餅
  • 炸白玉
  • Tiramisu壓餅
2023-01-14 221 瀏覽
開咗好耐都仲係大排長龍嘅米芝蓮食肆,估唔到會係大大伏🤧利申:唔知中環分店質素會唔會有差別傳統刈包 💰42自家製刈包內有酸菜、芫茜、滷肉、花生、柚子醬〰️包皮味道同口感同我喺太安樓食嗰個差不多,無特別🫤(太安樓嗰間應該唔係自家製嘅包皮)底部嘅皮唔知係啲倒汗水定酸菜令佢好濕,一pat嘢咁(片二)🥹其他部分嘅皮都ok軟熟嘅🤏🏻酸菜太多,再加啲柚子,酸,好酸,完全食唔到滷肉味同花生味🫠就咁食滷肉,幾舊都無滷味,有舊仲滷唔夠冧...🤦🏻‍♀️抹茶cream cheese壓餅 💰35要讚嘅係個皮有少少焦脆,咬落有麻糬嗰種煙韌口感👍🏻但‼️依個真係好膩好滯🥲我要bi走啲醬咁食🤣(雖然我平時奶茶係飲開微糖,不過平時食甜品都好少會覺得好甜🫡)抹茶味唔重,甜 & cream cheese味居多😵‍💫⚜️整體性價比 1/10分呢一份係畀個壓餅嘅皮,佢價錢唔平,仲要排隊,至少排十五分鐘(今日已經算少人)😩聽講炸雞刈包多人買啲,但我唔想食炸所以無試,如果唔使排隊又真係好想打卡嘅話可以試下嘅🫥
開咗好耐都仲係大排長龍嘅米芝蓮食肆,估唔到會係大大伏🤧
利申:唔知中環分店質素會唔會有差別

傳統刈包 💰42
自家製刈包內有酸菜、芫茜、滷肉、花生、柚子醬〰️
包皮味道同口感同我喺太安樓食嗰個差不多,無特別🫤
(太安樓嗰間應該唔係自家製嘅包皮)
酸菜太多,再加啲柚子,酸,好酸,完全食唔到滷肉味同花生味🫠
就咁食滷肉,幾舊都無滷味,有舊仲滷唔夠冧...🤦🏻‍♀️

抹茶cream cheese壓餅 💰35
要讚嘅係個皮有少少焦脆,咬落有麻糬嗰種煙韌口感👍🏻
但‼️依個真係好膩好滯🥲
我要bi走啲醬咁食🤣
抹茶味唔重,甜 & cream cheese味居多😵‍💫

⚜️整體性價比 1/10分
2023-01-07 123 瀏覽
原本今日一心一意到倆口小吃的中環店朝聖,怎料早上發現是日menu只有元祖店才有我最想吃的抹茶忌廉芝士和提拉米蘇壓餅(º ロ º๑)‼️所以立刻臨時變陣轉戰元朗🤭/13:45到達的我們,大約等了20分鐘便可以下單,大約14:30 就可以開餐喇~我地仲好好彩,買到最後一個提拉米蘇壓餅和蝦包🥰大家想吃真的要早點來呀(๑•̀∀- )و/🌟蝦餅刈包 $49蒜蓉蝦餅、豆角、油炸鬼脆脆、飯素、檸檬葉咸蛋黃醬(內含花生)濕潤軟熟的自家製炸刈包、開胃的蒜香醋豆角、和香脆彈牙的蒜蓉蝦餅,脆卜卜的口感和軟綿綿的包令到成個層次好豐富😱仲有美味的醬汁和配料,真係好有驚喜,是一個意想不到的味道,非常開胃(♡ᴗ͈ˬᴗ͈)⁾⁾⁾好特別好值得一試🫶🏻原本只對生壓餅有興趣的友人,都忍不住吃了好幾啖,大讚比壓餅更出色💕/🌟抹茶忌廉芝士壓餅 $35薄脆的壓餅,內裡是爆餡的抹茶芝士,濃郁的芝士味帶淡淡的抹茶甘甜,滑溜又邪惡,果然沒有令我失望🥹濃茶控的我表示抹茶味可以更強勁,相反友人卻覺得抹茶太濃,遮蓋了芝士味,真係要自己試過先知岩唔岩口味呀(*/ω\*)/🌟Tiramisu壓餅 $40新推出的提拉米蘇口味都好出色,濃濃的芝士香,同時又
🌟蝦餅刈包 $49
🌟抹茶忌廉芝士壓餅 $35
🌟Tiramisu壓餅 $40
新推出的提拉米蘇口味都好出色,濃濃的芝士香,同時又有香濃的咖啡味,加上表面的oreo脆脆,層次豐富又美味,個人覺得比抹茶更出色🤤
終於有機會一試米芝連推介的倆口小吃,懷著高期望也沒有失望,誠意推介(✌︎˙˘˙✌︎) 如果大家想坐得舒服啲,又唔特別一定要試某一款壓餅,可以去中環分店試試看呀🫰🏻我一定會再去,想試埋另外三款刈包啊.ᐟ.ᐟ
溫馨提示‼️大家記得預備紙巾和濕紙巾,因為真係好爆餡會食到好狼狽ꉂꉂ(๑˃∀˂๑)
  • 蝦餅刈包
  • Tiramisu壓餅