2023-04-19 35 瀏覽
今日接男朋友放工,約咗食呢一間串燒,地方都幾易搵,裝修簡單舒服。呢度係用app落單嘅所以好方便,我哋兩個都肚餓所以叫咗幾多嘢食:燒韭菜呢一個燒韭菜好入味食到淡淡燒烤醬汁但又唔會比人好油膩嘅感覺錫紙燒蒜蓉花甲呢個應該係佢哋嘅招牌,分量幾大, 花甲好新鮮,啖啖肉絕對唔會有沙。蒜蓉燒大大茄子 我最愛嘅茄子,燒得超好,茄子可以拉絲出嚟,蒜畀得好多爆蒜嘅感覺我鍾意燒雞軟骨雞腎 (各3串)呢個組合好抵食,每串都係十幾蚊,雞軟骨燒得好香脆,唔會淨係得一粒骨,會有肉喺側邊,雞腎彈牙但唔會韌雞肉棒串 雞肉棒啖啖肉,肉質鮮嫩,唔錯蒜蓉燒魷魚呢個燒魷魚係最好食嘅,勁軟綿綿,輕輕咬就咬得開

燒韭菜

呢一個燒韭菜好入味食到淡淡燒烤醬汁但又唔會比人好油膩嘅感覺

蒜蓉燒大大茄子

燒雞軟骨雞腎 (各3串)

雞肉棒串
雞肉棒啖啖肉,肉質鮮嫩,唔錯

蒜蓉燒魷魚

呢個燒魷魚係最好食嘅,勁軟綿綿,輕輕咬就咬得開
2023-04-15 34 瀏覽
旺角越黎越多燒烤小店,今次試串燒陣 款式都幾多,價錢合理,揀咗小辣,蒜蓉量勁多又夠香錫紙燒麻辣蒜蓉花甲 ,份量多,每粒花甲都新鮮多汁蒜蓉燒大生蠔,食燒物點可以唔試燒生蠔,大隻厚肉又多汁醬燒豬頸肉,厚切,燒得啱啱好,肉味更香濃,好食燒日本一口和牛粒,嫩滑香口蒜蓉燒大大茄子,必點既燒物,茄子夠肉厚蒜蓉又多,果然唔錯,推薦鍚紙燒蒜蓉娃娃菜,娃娃菜好甜,食下菜解膩燒豆卜,燒到好脆口,幾過癮鍚紙燒小肥牛,份量都多,肥瘦適中QR code落單,有加一服務費,職員友善,最特別系朋友想食燒烤時飲啤酒,職員話餐廳暫時未有提供,但又提我地如想飲啤酒可出去便利店買返店飲
旺角越黎越多燒烤小店,今次試串燒陣
款式都幾多,價錢合理,揀咗小辣,蒜蓉量勁多又夠香
錫紙燒麻辣蒜蓉花甲 ,份量多,每粒花甲都新鮮多汁
蒜蓉燒大生蠔,食燒物點可以唔試燒生蠔,大隻厚肉又多汁
醬燒豬頸肉,厚切,燒得啱啱好,肉味更香濃,好食
燒日本一口和牛粒,嫩滑香口
鍚紙燒蒜蓉娃娃菜,娃娃菜好甜,食下菜解膩
燒豆卜,燒到好脆口,幾過癮
鍚紙燒小肥牛,份量都多,肥瘦適中
2023-04-14 25 瀏覽
一直好想食燒烤又來了又唔需要上深圳🤭位於旺角嘅串燒陣方便又就腳,可以坐係度慢慢食。鋪面雖然唔大,但係裝修乾淨整潔。👍QR code 落單,方便又快捷。燒茄子🍆燒烤必點👏蒜蓉粒比較細油份唔多,且辣味啱啱好。燒脆脆香燒賣$20一共五粒,外面椒脆,內裡煙韌,亦🈶️談談嘅椒鹽味,亦唔會太熱氣。芝士年糕$32必點🫶裡面的全部都係芝士、一咬落去全部流心芝士⋯炭燒豬頸肉💰28肉質有啲幹比較硬身,但係整體味道唔錯。 燒一口和牛粒💰38和牛肉肉質嫩滑,和牛火候控制得啱啱好。錫紙燒麻辣蒜蓉花甲💰58花甲份量都頗多,蒜蓉磨得相對較細,整體味道唔會太辣。

一直好想食燒烤又來了又唔需要上深圳🤭

燒茄子🍆
燒烤必點👏蒜蓉粒比較細油份唔多,且辣味啱啱好。

燒脆脆香燒賣$20

芝士年糕$32
必點🫶裡面的全部都係芝士、一咬落去全部流心芝士⋯

炭燒豬頸肉💰28
肉質有啲幹比較硬身,但係整體味道唔錯。

燒一口和牛粒💰38
和牛肉肉質嫩滑,和牛火候控制得啱啱好。

錫紙燒麻辣蒜蓉花甲💰58
花甲份量都頗多,蒜蓉磨得相對較細,整體味道唔會太辣。
好味指數:👅👅👅👅抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5 回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐️呢間串燒陣睇個門口覺得有啲保驚驚地中伏,但食落有驚喜!蒜蓉燒大大茄子 $38👍🏻 蒜味超入味!👍🏻 夠淋,索晒燒烤汁嘅味!川式麻辣燒扇貝 $32 / 隻👍🏻扇貝新鮮!爽口!👍🏻 估唔到都幾大隻👍🏻 超濃蒜味,好啱我口味😋😋雞軟骨(6串)$88👍🏻 肉同軟骨比例啱啱好👍🏻 濕度岩岩好,唔會過乾🥲 我鍾意多粉,但佢唔係落勁多調味,變左冇咩味,鍾意淡淡地味嘅人啱晒炸鵪鶁蛋串 $20👍🏻 冇咩地方有得食鵪鶉蛋串👍🏻 炸得岩岩好,鍾意食鵪鶉蛋嘅你一定要試!麻辣海蜇 $35👍🏻 份量夠多,唔係得一兩條👍🏻爽口🤧唔係好夠辣燒脆脆香燒賣 $20🤧燒得太乾,少少overcook 燒雞泡魚乾 $45👍🏻 好特別,好啲似厚嘅魷魚乾👍🏻好岩配酒飲總括嚟講,串燒陣每樣野都好唔錯,價錢中等, 好值得去試下,佢嘅質素唔會比日式果啲差好多😋💓 因為果度冇賣酒,佢可以比你自己帶去💓 服務好好👍🏻 我地誤會左叫錯餸,佢幫我地整多次🥹
好味指數:👅👅👅👅
抵食指數:⭐️⭐️ ⭐ .5
回頭率指數:⭐ ⭐ ⭐ ⭐️

呢間串燒陣睇個門口覺得有啲保驚驚地中伏,但食落有驚喜!

蒜蓉燒大大茄子 $38
👍🏻 蒜味超入味!
👍🏻 夠淋,索晒燒烤汁嘅味!

川式麻辣燒扇貝 $32 / 隻
👍🏻扇貝新鮮!爽口!
👍🏻 估唔到都幾大隻
👍🏻 超濃蒜味,好啱我口味😋😋

雞軟骨(6串)$88
👍🏻 肉同軟骨比例啱啱好
👍🏻 濕度岩岩好,唔會過乾

炸鵪鶁蛋串 $20
👍🏻 冇咩地方有得食鵪鶉蛋串
👍🏻 炸得岩岩好,鍾意食鵪鶉蛋嘅你一定要試!

麻辣海蜇 $35
👍🏻 份量夠多,唔係得一兩條
👍🏻爽口
🤧唔係好夠辣

燒脆脆香燒賣 $20
🤧燒得太乾,少少overcook

燒雞泡魚乾 $45
👍🏻 好特別,好啲似厚嘅魷魚乾
👍🏻好岩配酒飲
燒雞泡魚乾

💓 因為果度冇賣酒,佢可以比你自己帶去
💓 服務好好👍🏻 我地誤會左叫錯餸,佢幫我地整多次🥹
2023-04-03 42 瀏覽
今日發掘到呢間又抵食又好食嘅串燒店,我同朋友食到好滿足😍<超美味玉子燒>、<燒豆卜>、<燒甜美菠蘿>、<燒翠肉瓜>大力推介玉子燒!燒到有少少燶邊,好香口🥰燒菠蘿一啲都唔dry 🫶🏻翠肉瓜都keep到juicy!<甜蜜蜜一口蕃薯>、<燒頂級墨魚丸>、<燒四季豆>一口蕃薯好過癮,食落煙煙韌韌。墨魚丸好彈牙,仲要燒到脆身😍<燒香卜卜魚豆腐>、<燒雞腎>、<炸鵪鶉蛋串>、<燒韮菜>第一次食炸鵪鶉蛋,好邪惡!送酒一流!<燒娃娃菜>食咁多肉,要食啲菜balance下🤓燒得好入味😍
今日發掘到呢間又抵食又好食嘅串燒店,我同朋友食到好滿足😍

<超美味玉子燒>、<燒豆卜>、<燒甜美菠蘿>、<燒翠肉瓜>

<甜蜜蜜一口蕃薯>、<燒頂級墨魚丸>、<燒四季豆>
一口蕃薯好過癮,食落煙煙韌韌。墨魚丸好彈牙,仲要燒到脆身😍

<燒香卜卜魚豆腐>、<燒雞腎>、<炸鵪鶉蛋串>、<燒韮菜>
第一次食炸鵪鶉蛋,好邪惡!送酒一流!

<燒娃娃菜>
食咁多肉,要食啲菜balance下🤓燒得好入味😍
2023-04-03 120 瀏覽
上openrice見旺角串燒有得book位,又算多人like,就book位試試!一入去個環境就比較細同埋係舊d,同埋已經係用手機落單,都好方便。不過佢款色都唔太多,尤其係牛都係少款色。有個好大既問題係店面好多小昆蟲不停飛來飛去,打死一隻又有一隻手機Ordered左15分鐘左右,首先上左個茄子🍆其實呢一個係好食,又juicy唔會乾水,蒜蓉都好多,好入味。整體性價比係高。之後就都係大家介紹既蒜蓉蜆,味道都濃,不過係調味重。同埋有沙,應該係處理吐沙程序唔全面。以下既野食都係食左少少先記得影相,實在有小昆蟲飛來飛去,會好想食哂先菠蘿係好甜,不過”渣”多左d墨魚咀彈牙,都唔錯牛舌太多調味料,肉質都一般羊肉串都係調味料整體其實食物質素係唔差,不過衛生問題係真係會好影響,見到隔離枱都不停係到打死d昆蟲仔,呢一樣野就真係太差。

手機Ordered左15分鐘左右,首先上左個茄子🍆
燒茄子

燒菠蘿
菠蘿係好甜,不過”渣”多左d
墨魚咀彈牙,都唔錯
牛舌太多調味料,肉質都一般
羊肉串都係調味料

,呢一樣野就真係太差。
2023-04-02
燒茄子
燒菠蘿
  • 蒜蓉燒大大茄子
2023-04-01 48 瀏覽
我同朋友最鐘意食串燒🔥🔥🙈經過旺角,開咗間食串燒餐廳,咁就一於去試吓❤️❤️❤️❤️❤️❤️餐廳款式都幾多,雖然佢好似好隱蔽,但係都勁多人去食🤣🤣🤣🤣🤣🤣我就最鍾意食燒粟米同埋燒韭菜,火候剛剛好👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👌🏻👌🏻另外新鮮嘅海鮮,亦都唔錯👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼值得一試啊🔥🔥🔥🔥🔥價錢亦都好相宜👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
我同朋友最鐘意食串燒🔥🔥🙈

另外新鮮嘅海鮮,亦都唔錯👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

值得一試啊🔥🔥🔥🔥🔥價錢亦都好相宜👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
2023-03-29 107 瀏覽
係抖音見到話好食所以黎試下,結果大失所望!清水白烚串燒?1、串燒上台唔熱,微微暖。2、串燒根本冇焦香味,翻開背面根本就係白烚!正面燒倆野敷衍下?3、叫佐2串牛,韌到撲街!燒菠蘿冇甜味,超酸。雞泡魚乾唔錯,其他味道好差。4、錫紙花甲上台唔熱,都係過句話白烚完,然後倒落個錫紙兜撈2野就叫錫紙花甲?同埋我叫嘅係麻辣錫紙花甲,結果上佐個唔辣嘅蒜蓉錫紙花甲,本身就已經唔熱,拿返去撈2野再上台已經凍Q曬。5、尼間野真係平平無奇,食尼間不如去隔離食烤魚工房嘅串燒好過,平靓正!6、返大陸食啲味都唔係咁呀吖?咁難食都咁多人推介,啲人唔通食慣白烚串燒!
係抖音見到話好食所以黎試下,結果大失所望!清水白烚串燒?
1、串燒上台唔熱,微微暖。
2023-03-29
2023-03-29 27 瀏覽
今日我去咗串燒陣食飯,整體上感覺好滿意😎餐廳環境好乾淨,佈置簡約大方,令人感到好放鬆。餐廳有好多唔同款式嘅燒烤同串燒,有肉類、海鮮、素菜等唔同口味,每一款都燒得啱啱好,肉質好鮮嫩,海鮮好新鮮,素菜好清爽,真係一試難忘。🤩🤩首先係炸鵪鶉蛋串,個蛋炸到好酥脆,蛋黃仲半熟,串燒出嚟之後,真係好好睇。食落就仲有好多口感,蛋白好新鮮,真係好好食!😝😝而且仲有一啲甜品都好好味,例如甜蜜蜜一口番薯,番薯煮得好軟糯,真係甜得好啱味!🤤🤤🥸🥸燒台灣腸都好好食,燒得好香脆,加上真係好開胃。🥳🥳燒四季豆就好清爽,燒得啱啱好,口感爽脆😃😃其他都唔錯,例如燒脆脆香燒賣,皮煎到好酥脆,內裡又鮮美。燒甜美菠蘿就好特別,菠蘿燒得好軟糯,加上糖霜同椰漿,真係好香甜。燒雞軟骨就好有嚼勁,燒得好香脆,食落啱啱好,真係好好食!🤩🤩

燒台灣腸都好好食,燒得好香脆,加上真係好開胃。🥳🥳

燒四季豆就好清爽,燒得啱啱好,口感爽脆😃😃

其他都唔錯,例如燒脆脆香燒賣,皮煎到好酥脆,內裡又鮮美。
2023-03-27 33 瀏覽
去咗旺角串燒陣食飯店內好多霓虹燈牌好啱打卡同朋友去就啱哂食物款式選擇都多肉類、蔬菜、丸類、炸物、海鮮等等都有價錢方面都好親民 食多啲都唔怕▪️炸黑松露薯條黑松露俾咗超多 仲有沙律醬 味道豐富 餐廳選用波浪薯條 食落有咬口▪️炸雞軟骨 香脆可口 炸到好乾身 雞軟骨好有口感▪️麻辣海蜇 辣度可接受 麻得過癮▪️玉子燒 流心芝士年糕年糕超邪惡 咬落去勁多芝士玉子燒都燒得好靚 味道香甜▪️燒香卜卜魚豆腐 燒韭菜 燒雞腎 串燒好多味粉 好惹味韭菜燒到脆脆地 口感特別雞腎口感爽嫩▪️燒雞軟骨叫咗好多串 個個朋友爭住食口感同味道一流 好惹味呀
去咗旺角串燒陣食飯
店內好多霓虹燈牌好啱打卡
同朋友去就啱哂
食物款式選擇都多
肉類、蔬菜、丸類、炸物、海鮮等等都有
價錢方面都好親民 食多啲都唔怕

▪️燒雞軟骨
叫咗好多串 個個朋友爭住食
口感同味道一流 好惹味呀
2023-03-27 22 瀏覽
串燒陣 Barbecue Kitchen🌟整體: 平民串燒again 每串$1x to 3x 可以用手機落單 種類都算多🏠環境: 木枱咁 又唔會好窄 乾乾淨淨咁 唔似街邊嗰啲串燒店🧑🏻‍🍳服務: ✅☆║.............║☆‼️ 燒雞泡魚乾 ✅ 以味醂醃裝後烘乾,油脂清香 送酒好fit‼️ 燒香卜卜魚豆腐✅ 係豆腐加入咗魚做心 多咗層次 不過味道就主要靠 本身孜然粉調味‼️ 燒翠玉瓜✅ 燒得啱啱好 外面少少乾身 內裏依然充滿汁 串燒叫翠玉瓜係冇得輸‼️ 雞肉棒串✅ 就係啖啖肉 雞肉ok嫩 鎖到肉汁‼️ 燒台灣腸✅ 皮脆肉香!肉汁够多‼️ 燒雞軟骨✅ 唔太乾身 軟骨唔會過硬 算爽📍 旺角通菜街1號威達商業大廈地下M號舖Shop M, G/F, Witty Commercial Building, 1 Tung Choi Street, Mong Kok⏰ 星期一至日 14:00 - 00:00☎️ 電話號碼 55419657📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
串燒陣
Barbecue Kitchen

🧑🏻‍🍳服務: ✅

☆║.............║☆

‼️ 燒雞泡魚乾

✅ 以味醂醃裝後烘乾,油脂清香 送酒好fit

‼️ 燒香卜卜魚豆腐

📍 旺角通菜街1號威達商業大廈地下M號舖

⏰ 星期一至日 14:00 - 00:00

☎️ 電話號碼 55419657

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2023-03-25 18 瀏覽
9點幾先收工同成班同事去食宵夜吹下水講下八卦,搵左間開到凌晨12點嘅串燒店。款式都幾多下,有肉類,海鮮,連甜品都有估唔到。我哋叫左好多嘢食,揀幾款精選講下!燒娃娃菜通常有女仔係到就點都會叫啲蔬菜,平時唔食菜嘅我都覺得燒得幾好食!無左陣草青味呀最緊要流心芝士年糕外脆內軟,芝士份量都不少燒香卜卜魚第一次食卜卜魚,肉好鮮嫩,幾驚喜燒惹味小饅頭同平時蒸饅頭係完全唔同風格,脆得黎幾香燒雞泡魚乾啲調味粉好香~

燒娃娃菜

流心芝士年糕
外脆內軟,芝士份量都不少

燒香卜卜魚
第一次食卜卜魚,肉好鮮嫩,幾驚喜

燒惹味小饅頭
同平時蒸饅頭係完全唔同風格,脆得黎幾香

啲調味粉好香~

🐝串燒陣🐝#bee11foodie旺角༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶🤓今日去咗旺角到食😋,食物質素好好,食到好飽好滿足🔥😌✨燒惹味小饅頭燒惹味小饅頭外脆內軟,饅頭底部有啲麻辣嘅味道,非常開胃❤️👍🏻✨燒甜美菠蘿燒甜美菠蘿係酥脆多汁,味道甜美,非常適合食返甜味嘅人🤓✨燒脆脆香燒賣燒脆脆香燒賣係肉質鮮美,底部有脆脆嘅口感,令人食到嘴裡就停唔住🤣🤣✨燒香卜卜魚豆腐燒香卜卜魚豆腐有豐富嘅魚味,豆腐口感滑嫩,同埋燒得啱啱好,味道十分鮮美🤤🤤🫠✨燒韭菜燒韭菜係經典燒味菜式,燒得啱啱好,有嚟自韭菜嘅清香味😋👍🏻✨燒豆卜燒豆卜的口感香脆,豆香味十分濃郁,令人回味無窮❤️😍呢間餐廳嘅菜式十分豐富,又燒得啱啱好,味道鮮美。而且價錢亦相宜,值得一試!🥳🥳༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍🤍༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶📍 通菜街1號威達商業大廈地下M號舖
🐝串燒陣🐝
#bee11foodie旺角

🤓今日去咗旺角到食😋,食物質素好好,食到好飽好滿足🔥😌

✨燒惹味小饅頭

✨燒甜美菠蘿
燒甜美菠蘿係酥脆多汁,味道甜美,非常適合食返甜味嘅人🤓

✨燒脆脆香燒賣

✨燒香卜卜魚豆腐

✨燒韭菜
燒韭菜係經典燒味菜式,燒得啱啱好,有嚟自韭菜嘅清香味😋👍🏻

✨燒豆卜
燒豆卜的口感香脆,豆香味十分濃郁,令人回味無窮❤️😍

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍🤍

📍 通菜街1號威達商業大廈地下M號舖
2023-03-24 42 瀏覽
旺角有好多間串燒店,行女人街差唔多到盡頭位,有間平凡嘅串燒店裝修是正簡樸,質素幾有驚喜呢間嘅燒花甲都幾招牌,一盤都有好多花甲,數唔清有幾個,兩個人可以毫唔顧忌咁食,充滿蒜蓉極之香口饅頭同孜然粉風馬牛不相及,但原來鋪喺上面烘吓佢,味道係幾有趣,開餐前食有開胃同warm up嘅作用年糕相當煙韌,咬開有流心嘅芝士雞肉棒外脆內嫩,熱辣辣口感極佳。鵪鶉蛋原來有炸嘅,外脆內綿嘅感覺好正。魚腐都可以燒做串燒,確實係好脆口一般串燒店都會有茄子賣,通常係蒜蓉吊味,但呢間居然有芝士味,連埋茄肉拉絲,仲有醬料畫龍點睛雞軟骨燒到勁卜卜脆,好有咬口。羊肉串唔會好羶,羊懼可以挑戰吓!墨魚咀係比較特別嘅option,勁彈牙爽口。雞皮少少焦脆,但不失彈性。五花腩富有層次,肥瘦剛好。燒菠蘿十分大嚿,而且好甜好多汁
可口可樂

裝修是正簡樸,質素幾有驚喜

燒惹味小饅頭

年糕相當煙韌,咬開有流心嘅芝士

芝士燒大大茄子

2023-03-23
芝士燒大大茄子
  • 錫紙燒麻辣蒜蓉花甲
2023-03-19 34 瀏覽
今日放工之後,同朋友嚟到旺角女人街,女人街好多間食肆,而我哋行經一間幾多人嘅串燒店,心想試一下啦,因為香港好少專門主打做串燒嘅店舖😋😋我哋見台台都有叫到一個蒜蓉蜆,諗住應該都唔錯,一食落去蒜蓉味好足夠,非常惹味,令我哋食完又再想食多一盆!🤣🤣如果加多碗白飯就正啦,啲蒜蓉汁簡直好味到可以撈埋飯食添!😽😽跟住再叫咗一個燒茄瓜,上面灑左一啲孜然粉,再加啲蒜蓉,燒到非常外脆內軟,入邊嘅茄瓜肉仍然非常Juice好多汁🙀🙀連平時都食嘢好有要求嘅朋友都話呢味未必點👍🏻👍🏻跟住我哋就叫咗唔同款式嘅傳銷,例如有燒羊肉、燒雞皮、燒干豆腐、燒牛舌、燒魷魚😳😳樣樣都係好多算多蔥,味道非常香濃,真係差碗米粉或者白飯😂😂其中令我最驚喜嘅係燒魷魚,佢嘅魷魚唔似其他魷魚咁燒到好乾,仍然鎖住汁,亦唔會燒到過於韌,仍然非常有咬口✌🏻✌🏻另外,我最鍾意食係燒豆腐,有啲甜甜地嘅感覺,但係又有啲孜然粉灑喺上面,真係非常惹味🥰🥰今餐我同朋友都非常滿意,認為係一間唔錯嘅串燒店,這性價比都非常高,可以下次再一試🤟🏻🤟🏻