呢間餐廳外觀都幾高級咁,但價錢就大眾化我同朋友食過幾次...想同大家推薦下1. 可以叫下d"牛仔骨"2. 雞翼<--- 正3. 我朋友話d咖哩飯得喎(我未食過)d扒唔知得唔得,見到好多人食同埋下午茶時段抵食,好大碟!
呢間餐廳外觀都幾高級咁,但價錢就大眾化
我同朋友食過幾次...

想同大家推薦下

1. 可以叫下d"牛仔骨"
2. 雞翼<--- 正
3. 我朋友話d咖哩飯得喎(我未食過)

d扒唔知得唔得,見到好多人食
同埋下午茶時段抵食,好大碟!
2005-09-11 18 瀏覽
與朋友光顧了兩次....也是點set lunch感覺得抵食夾大件....至於味道不過不失不過今天喝的餐湯味道有點過濃侍應都算手腳快平民格局算不錯
與朋友光顧了兩次....也是點set lunch
感覺得抵食夾大件....
至於味道不過不失
不過今天喝的餐湯味道有點過濃
侍應都算手腳快
平民格局算不錯
2005-07-25 5 瀏覽
新裝修之後, 格局high 好多, 食物質素冇乜點, 亦冇乜特別(試蜜汁焗豬扒飯同雞扒意粉)另外, 食完幾口渴, 可能味精唔少

另外, 食完幾口渴, 可能味精唔少
(非會員)
2005-07-11 14 瀏覽
我在此區住左5年, 從未光顧過, 因平時都見佢冇乜人. 上個月見佢裝修過, 姑且試下, YUCK ~~ 從未食過咁難食既野!!order 羊扒扒大蝦餐, 先來個羅宋湯, 凍既!! 叫佢拎返去叮熟過, (之前果碗我加左d pepper落去, 但之後果碗又冇pepper 喎, 唔知係咪倒返入個煲內....). 跟餐既麵包牛油, 塊牛油雪到石頭咁硬, 點搽啊?? 大家食過"炸羊扒"未?? d 羊扒(一條條, 叫羊條尚可), 係成件丟落油度炸熟, 黑麻麻.....件大蝦又係開邊丟落油度炸熟, 再上碟加個汁算數, 茨條得幾條, 半件小蕃茄, 三件脆肉瓜, that's is!味道........唉!!友人叫左個芝士焗西籣花, 精采! 西籣花用水烚熟, 用唔知乜粉打個獻, 灑芝士粉再焗, 出來一pat 糊狀物, 完全冇芝士味, YUCK!最後叫侍應上埋"泰式"甜品,coffee, 個侍應竟然同我講個甜品唔好食架! (???) 叫我加2元轉杯野飲!! 我叫佢照上啦, 果然, 個"泰式"甜品係一舊擦字膠!!冇錯!, 無論size , 外表同texture 都係一舊擦字膠!! 個侍應後來仲埋單時仲話"

最後叫侍應上埋"泰式"甜品,coffee, 個侍應竟然同我講個甜品唔好食架! (???) 叫我加2元轉杯野飲!! 我叫佢照上啦, 果然, 個"泰式"甜品係一舊擦字膠!!冇錯!, 無論size , 外表同texture 都係一舊擦字膠!! 個侍應後來仲埋單時仲話" 係咪呢! 我都話左唔好食架啦!", 吹漲!!

咖啡係茶餐廳一般貨色, 但brown sugar 欠奉.

我問個侍應呢度有乜好食, 佢話除海南雞飯外……. 係冇野好食!! 好! 難得坦白!,

Service 方面, d 侍應又好似睇人唔到咁, 叫幾次先應.

我真係唔明呢間野仲點可以生存咁耐, 仲可裝修再開? 又要加一, 除左用黎洗黑$外, 我稔唔到仲有乜原因, 有冇人可以話我知?

埋單$85 加一變$93.5, 夠膽死round up 收$94! 好野!
2005-06-17 8 瀏覽
d間我食過幾次.. 但真係唔覺得有咩特別..好普通...但佢又唔算貴...可食可唔食...
2005-06-17 13 瀏覽
係呢間食過午餐同晚餐, d 食物也不是太差, 但住附近的朋友都話呢間野係唔好食, 唔建議我去. 鐵板$25一個, 感覺不太貴, 可惜, 要飲品要加$8, 好似不值, 咁成個鐵板餐即係$30幾, 有點取巧. 其他小菜套餐也不是太差, 比較附近的餐廳, 這一間係平左少少. 但質素就一般了. 座位都幾舒服, 不會太迫, 可以加分.
座位都幾舒服, 不會太迫, 可以加分.
2005-05-25 9 瀏覽
一家人吃晚飯,還未想到在那裏吃,經過見這裏的卡位幾好,便入去試試,一坐下便後悔了,侍應當我們是透明的,幾經辛苦終於被他們"發現",最終叫了三個鐵板餐(兩個牛,一個雞),媽媽叫了咕嚕肉客飯,雖說這裏的鐵板餐很便宜,但亦難食得很,我是從來沒吃過牛扒是"酥"的...吃了兩啖便放棄了,真的很浪費,但沒辦法..姐姐的牛扒亦是一樣,她都放棄了..這樣我便知道不是我的問題了,另一個雞的就可以.最好吃的還是咕嚕肉和老火湯...走時還是餓著肚的...總括,雖然這裏的食物不是貴,但已這裏的質素..去牛頭角巷仔吃兩飯又化算又好吃...
2004-08-11 12 瀏覽
這是一間平價的西式茶餐廳,門面看上去很簡陋,沒什麼特別,但這裡的鐵鈑餐無論在價錢上還是品質上卻是我吃過最好吃的.$25左右有一個鐵鈑餐(可以選豬,牛,雞.etc.),加$5有個飯/意大利粉,加$8有杯飲品.d豬都ok,但最正係d雞,好滑,好軟,而且幾大碟,自從發現了這裡以後,我便再也不去大家樂食鐵鈑餐lu!雖然這裡會比較嘈,不過想坐低傾下計也不會有人理的,因為好多人都鍾意係度吹水.
2001-10-27 6 瀏覽
餐飲好大杯!焗豬扒飯好好吃不過, 午餐同晚餐食焗飯, 但價錢就相差十多元!伙計態度就差少少.
餐飲好大杯!
焗豬扒飯好好吃
不過, 午餐同晚餐食焗飯, 但價錢就相差十多元!
伙計態度就差少少.