2018-03-09 147 瀏覽
地點雖然不太方便,但食物質素好,用料上乘。和店員閑聊,他說會堅持用最靚材料,務求食客食得開心。一品牛皇 - 極力推介 - 牛丸彈口,牛肚非常入味,湯底夠濃!秘製炸醬麵 - 醬料味濃,少辣,非常惹味!炸蠔餅 - 不油膩,粉味不會太重,非常足料,不會偷工減料。由於當日為試業日,店主專誠給了我們一份沙薑雞試味,非常有心。沙薑雞味道也不錯,價錢也不貴,值得一試。試業當日因爲是頭一兩天開業,落單有點兒亂,不過相信很快會有大改善!絕對會再去!
秘製炸醬麵 - 醬料味濃,少辣,非常惹味!
炸蠔餅 - 不油膩,粉味不會太重,非常足料,不會偷工減料。

絕對會再去!
  • 一品牛皇
朋友的親戚響黃埔開左間粉麵店,本身純粹支持去試下!點知有驚喜 !同老公兩個去到,一個點左一品豬皇,一個點左炸醬撈麵!等緊的時候,見到餐牌有蠔烙!心諗咁有趣粉麵店有蠔餅,就試下佢!一品豬皇入面有豬手豬肉丸同豬頸肉,豬手入味但唔會太鹹,我喜歡!湯底都夠味!炸醬麵老公話比出面好食!冇幾耐,蠔餅泥啦!開頭都驚伏,一試!嘩,好味woo! 唔會太厚粉,但脆又有蠔味!呢個真係有驚喜!
一品豬皇
炸醬撈麵