之前一晚系赌场入面,见倒有块牌写住买一送一,即刻打去book位11点几到,无人既,个环境唔错。要1杯杯既水就唔驶钱,开1枝枝既要钱。午餐包头盘、主菜同甜品首先黎个welcome bread, 1个硬猪切4片, 3条芝士条,芝士条极好食。配牛油同茄酱二选一头盘1.火鸡片竹笋沙律黑松露酱-d cream 好美味,呢个arm女仔食2.回香清汤意大利云吞-汤熬辣辣,又系好creamy二选一主菜1.大虾青酱阔条面-好大碟,不过好油,同埋食唔愤d酱,觉得味道怪怪地2.猪肉片薯仔二选一甜品1.红莓千层苏焦糖雪糕-雪糕苦苦地,配酸酸甜甜既红莓酱同脆脆既千层苏,好正2.芒果布甸-用芒果同热情果汁整既,味道ok,有一条朱古力条系侧面。埋单系$168+10%(已系2人价钱)用中银卡食一个头盘+意粉餐,98蚊仲要买一送一,仲抵,不过我唔记得带。好似系意大利菜汤/凯撒沙律+肉丸意粉/白汁意粉

11点几到,无人既,个环境唔错。

要1杯杯既水就唔驶钱,开1枝枝既要钱。

午餐包头盘、主菜同甜品

配牛油同茄酱

二选一头盘
2.回香清汤意大利云吞-汤熬辣辣,又系好creamy

二选一主菜
2.猪肉片薯仔

二选一甜品

埋单系$168+10%(已系2人价钱)

好似系意大利菜汤/凯撒沙律+肉丸意粉/白汁意粉

2010-08-02