2016-11-08 8495 浏览
假日到澳门HEA游, 话明HEA游自然就晏出发了!落船黎到店前已2点半, 未留意到店3点落场就冲左入去, 店员未有阻止, 只在我坐低后提一下厨房是2点45分LAST CALL, 才惊醒原来人家3点要落场, 红都面哂, 不过坐低左照食啦!又因为晚上有丰富buffet dinner, 于是保守地只点了大部食家都赞好既马介休球和海鲜饭, 因赶住收工价钱都无咩睇了。呢度系无水提供的, 要自己叫, 于是叫支贵水黎饮(好似系$38), 但又好配d野食, 都值得。先来个猪仔包既餐包 个包无论系点小心食都会食到成枱都系碎, 几硬下, 配汤食应该好正!再来系马介休球, 一碟3粒, 就咁睇外表无咩特别, 一咬入面热到出哂烟! 薯蓉唔会太多, 食到丝丝既马介休, 好味!而海鲜饭意外地份量大, 红色大兜令成个感觉更有异国风味。橄榄摆放到好似个样咁xdd可能个厨就黎收工心情好~哈哈饭入面有大量青口, 虾, 鱿鱼等海鲜, 2个人食完饱哂!不过仲可以去峰大饮杯咖啡~睇黎要试多几个菜要揾多几个fd黎先得lu~~

先来个猪仔包既餐包
马介休球
海鲜饭

睇黎要试多几个菜要揾多几个fd黎先得lu~~
2016-10-29
海鲜饭