2019-08-08 3394 浏览
自助晚餐 (大人 $368/位).💕生蚝一人一次三只,平时唔食生蚝的我,居然默默咁拎左两转,当日质素系我暂时最接收到生蚝既一次,最多人一碟一碟主攻,不容置疑系回本必食。💕海鲜冷盘(长脚蟹 螺 酒螺 濑尿虾 青口 扇贝 鲜虾)海鲜质素一般,最鲜甜爽口系虾,酒螺入味,其余正常。💕片皮鸭热食区最引人关注莫过于呢只片皮鸭,师傅会将一片春饼放上碟,即切「两片」鸭皮,再自行落配料,皮脆香口,如果有个黑洞胃,一定无限食!💕日式区/刺身有唔同花款寿司,即场用火枪炙烧表面,而刺身选择亦多,居然有象拔蚌刺身,当日出品爽口鲜甜,刺身比既份量豪不手软👍👍。💕热食/酥皮汤选择十多款,基本中西式到点心,有炸物同pizza,即煮面区都有,汤类上至蘑菇汤,下至炖汤,碗碗比我试过,可能长脚蟹太咸😂,至于图中酥皮汤无咩唔好睇唔开去拎,味道ok,衰在一个饱左3.4成!!.💕甜品/雪糕/饮品/生果整体味道可以既,糖水类杨枝甘露、鲜奶桃胶同龟苓膏值得回头,大福同娘惹糕反而有惊喜tim,蛋糕亦可以!冻饮选择只有两款,热咖啡类更多。.当日平日晚上人唔多,一早入座影出来全部系原封不动,环境几安静有feel,适合倾计,剪刀同纸巾类服务
自助晚餐 (大人 $368/位)
💕生蚝

💕海鲜冷盘
(长脚蟹 螺 酒螺 濑尿虾 青口 扇贝 鲜虾)
海鲜质素一般,最鲜甜爽口系虾,酒螺入味,其余正常。

💕片皮鸭

💕日式区/刺身

💕热食/酥皮汤

💕甜品/雪糕/饮品/生果

当日平日晚上人唔多,一早入座影出来全部系原封不动,环境几安静有feel,适合倾计,剪刀同纸巾类服务员一黎有提供,整体味道中规中矩,对我来讲最大惊喜系生蚝。
用餐时段
用餐优惠