2008-08-31 25 浏览
之前去澳門, 成日都係去大利來度食豬扒包, 睇到好多人都話青洲劉記先係正~ 所以今次山長水遠都要去偏遠既青洲試下有幾好味啦~ 真係冇令我失望~ 好好食~ 豬扒包: 厘度既豬扒包個包軟軟地, 都好香~ 冇大利來既咁硬, 而且塊豬扒好有肉汁, 剛剛煎起又夠香, 真係好好食~ 講真我鍾意厘度既豬扒包多D~ 始終價錢平, 而且又好食~ 咖喱牛腩麵: 勁好食!!! 厘度既咖喱好正~ 好夠味~ 而且辣辣地又夠香~ 完全覺得小小既舖仔可以整得咁好~ 而且又係好平一碗~ 物超所值!! D麵又彈牙~ 唔會淋!! 真係食多碗都得~~ 推薦!!!! 油菜: 油菜都要讚??? 係呀~ 味道其實冇咩特別, 菜一碟, 但價錢真係破天荒地平~ $3.5....... 一大碟....... 香港邊度搵??? 2個人食真係嫌多~!! 雖然唔知而家有冇加價, 但我覺得碟野6蚊都已經係好抵................. $3.5............. 食得好happy~~ 青洲係遠左D, 但0個度環境幾好~ 當然間舖真係好細同好簡陋, 但食物味道同價錢已經令我覺得環境, 服務已經唔重要~ 最緊要係好食~
真係冇令我失望~ 好好食~

我諗下次去澳門都會再黎~ 食埋其他野同食油菜~ 哈哈~
極力推薦此店!!!!
劉記
豬扒包