2009-01-24
成日見到網友推介,所以特登去試吓兩個人點了以下:豬扒包 - 豬扒又腍又入味,唔會乾爭爭,好食過大利來。豬扒撈麵 - 嘩!正呀,撈麵仲正過豬扒包,第一淡食落去好似有陣肉絲炒麵味,唔知係咪佢D汁呢....應該係蠔油,但同香港D味道唔同架。連我朋友仔咁嘴饞都話好味呀。奶油多 - 一打開份多士,入面D奶油多到飛起,有成湯匙咁呀...正呀....我同朋友仔都好意外呀!菜心跟腩汁 - 係澳門唔知點解廣東粉麵比較遜色,特別係牛腩,佢哋D汁唔太好味囉。但呢度的腩汁唔錯,比較接近香港的味道,而且今時今日咁的環境賣$3.5,仲想點呀!凍奶茶 - 茶同奶的比例唔錯。茶味有D特別,應該係自己溝的。總括,朋友仔咁嘴饞的人都話好味,呢間真係唔錯,所以抵我哋一連兩日都去幫襯佢囉。
兩個人點了以下:
豬扒包 - 豬扒又腍又入味,唔會乾爭爭,好食過大利來。