2023-10-19 743 浏览
一坐低, 侍应姐姐马上栋系度催落单,十分之勤快!之后我哋点咗支汽水,炸马介休球同埋烩牛脷,点完碟牛脷侍应姐姐即刻就问:「要唔要菜? 」咁照上文下理我哋当然就以为佢问牛脷要咩配菜啦,所以就拣咗个菜。之后我地差唔多食完餐饭,佢就上咗个「菜」,我地仲以为佢哋送错枱,点知原来系位姐姐好好心咁惊我地食唔饱所以分开点咗个菜俾我哋,多谢哂! 再讲食品质素: 差。 炸马介球- 涷冰冰, 得几条鱼丝。烩牛脷 - 淡, 适合食得清淡嘅人士。埋单时候我地同收银理论, 𠮶碟「菜」我哋冇掂过冇食过而且唔系我哋主动点嘅菜, 但系店方仍然唔肯让步要我哋照俾𠮶碟菜钱,话系「沟通问题」, ok fine, 我俾冇所谓, 当买个教训,不过你坤记以后就少咗两个客啰。永别。

再讲食品质素: 差。
炸马介球- 涷冰冰, 得几条鱼丝。
烩牛脷 - 淡, 适合食得清淡嘅人士。