2008-07-07
到去果日落好大雨,, 入到去一個客人都冇,, 只有d staff o係度吹水.. 感覺好似入錯左一間落左閘既茶餐廳咁...而且態度痳痳..一行十多個人., 我只試左ice cream sandwich, 薄荷ice cream,, ice cream sandwich - 一件3味: coffee, coconut, vanila, 冇乜特別,唔覺得好味薄荷ice cream,, 好冰涼.太冰涼.. 感覺不爽..到結帳, 由於佢只係睇碟收錢,有點混亂,, 有個類似senior既人講,"你地唔好一個個比錢啦, 一次過收啦.," (但係我地人多,分開幾張臺坐的,點樣一次過收)..個senior又大聲同另一個收緊錢既呀姐講,"咁樣點收錢呀, 零零丁丁咁收一定收唔齊啦, 人地好易走數架!"一論唇槍舌劍後., 眾人氣慣離開, 食物已經唔係特別, 仲要咁既service, 咁樣唔會再黎喇,,
感覺好似入錯左一間落左閘既茶餐廳咁...
而且態度痳痳..
到結帳, 由於佢只係睇碟收錢,有點混亂,,
一論唇槍舌劍後., 眾人氣慣離開,