2019-03-06 1726 浏览
每隔一排就会自动走上Don Alfonso队pizza,绝对比得上意大利嘅正宗出品!餐厅里面有个焗炉系专系焗pizza,出品充满炭香味,我够胆讲佢系最澳门最好食嘅pizza!啫系呢,佢个外面酥脆内里烟韧嘅皮系好食到我连个边都会清埋,简简单单嘅pizza Margherita已经满足到上天堂,更何况系呢味冬季限定嘅white truffle pizza呢。不过呢,佢其他出品就一般般,我通常就剩系专攻pizza。题外话。中午去食都几抵,$320mop包salad bar buffet,有各式Parma ham、冻肉烟三文鱼同其他几有心思嘅前菜小食,仲有主菜同甜品。一般同朋友去食,会叫一个lunch set再加$180mop加多一个salad bar buffet,两个人去食一个主菜pizza,都会好饱肚,人均都系$250左右,抵呀!

用餐时段