2023-09-14 238 浏览
嚟到澳門第一站,先去呢間親子餐廳醫肚🍴一邊滿足小朋友想玩嘅興奮,一邊完美解決媽媽想嘆葡國菜嘅心願😌入門口就俾呢個清優花牆吸引,放眼望去裝修光亮,旁邊仲有木馬🎠打咭位,兩兄弟急不及待坐上去做白馬王子影相📸️落座就開始order食物,叫咗啲推介嘅招牌菜同兩份兒童餐。等上菜嘅時候,小朋友就衝去「放電玩樂區」細佬鍾意玩廚房🍳超市🍓🌽收銀台💵哥哥流連波波池,滑梯🛝,休閑繩網區食之前玩一輪,胃口大開🍱食完又可以再玩,媽媽又可以再休息一下😎話咁快我地order嘅菜式到齊了:🍽️Weekend lunch set牛柳意大利飯🥩田園式燒春雞伴雜菜🍗另外加了日式炸豬扒咖哩飯🍛葡式蝦多士🦐同兒童餐兩份🚙🚗🅰️雜菜炒烏冬車車🥗🅱️沙律醬雞肉飯團車車🍙訂枱時有remark慶祝生日🎂所以甜品係寫上我名嘅🍫生朱古力蛋糕本身呢個海景親子餐廳望到旅遊塔對出海面,原定我地去嗰晚有澳門國際煙花比賽匯演,但因為天雨關係取消咗☔️如果唔係,呢個餐廳係可以睇埋煙花架🎆依加唯有望相止渴啦🥲九月十月仲有8場煙花架!你哋快啲帶埋小朋友週末過去邊食邊玩啦!✴️留意「放電玩樂區」每日有兩次30分鐘清潔時間🧹而餐廳亦會有人包場,所以最好預約先喔!
嚟到澳門第一站,先去呢間親子餐廳醫肚🍴
落座就開始order食物,叫咗啲推介嘅招牌菜同兩份兒童餐。

等上菜嘅時候,小朋友就衝去「放電玩樂區」
細佬鍾意玩廚房🍳超市🍓🌽收銀台💵
哥哥流連波波池,滑梯🛝,休閑繩網區
食之前玩一輪,胃口大開🍱
食完又可以再玩,媽媽又可以再休息一下😎

話咁快我地order嘅菜式到齊了:
🅰️雜菜炒烏冬車車🥗
🅱️沙律醬雞肉飯團車車🍙
訂枱時有remark慶祝生日🎂
所以甜品係寫上我名嘅🍫生朱古力蛋糕

本身呢個海景親子餐廳望到旅遊塔對出海面,
原定我地去嗰晚有澳門國際煙花比賽匯演,
但因為天雨關係取消咗☔️
如果唔係,呢個餐廳係可以睇埋煙花架🎆
依加唯有望相止渴啦🥲

✴️留意「放電玩樂區」每日有兩次30分鐘清潔時間🧹
而餐廳亦會有人包場,所以最好預約先喔!
2023-07-02 219 浏览
一進餐廳感覺環境舒適,風景很好,食物飲品種類豐富,意粉燒雞都好好味,仲有波波池放電,服務員態度非常好,一流嘅親子餐廳!位置有啲偏遠,如果要來記得要預先訂枱!!!
2023-01-20 308 浏览
一段時間無返澳門,朋友帶我哋嚟咗呢間餐廳,可以食飯之餘,飽覽澳門的景色嚟到天氣非常好,天朗氣清,可以遠望橫琴,旅遊塔,氹仔大橋,真係好靚加上嘢食都好好味,推介食燒雞,夠大隻,三個人食都夠分😊😊

加上嘢食都好好味,推介食燒雞,夠大隻,三個人食都夠分😊😊