2008-07-23 110 浏览
澳門少有既日式西餐, 樣靚味道好, 價格中上. 環境舒適, 而且食品款式夠多.食過日式飯類, 西式意粉, 日式小食, 甜品, 全部水準都唔錯, 特別喜歡佢既蜜糖麵包磚, 差不多等於四五塊厚多士咁大件, 入面切成一粒粒, 加埋蜜糖烤到金黃色, 好香脆. 咖啡種類亦十分多, 而且水準唔錯, 就連最普通果杯跟餐咖啡都幾好.服務態度幾好, 不過野食上得較慢.

服務態度幾好, 不過野食上得較慢.
  • 蜜糖麵包磚
(非会员)
2007-11-26 64 浏览
環境唔錯不過食物好一般除左覺得個紅荳湯好飲外牛扒蝦和炒麵味道都不太好
環境唔錯不過食物好一般
除左覺得個紅荳湯好飲外
牛扒蝦和炒麵味道都不太好
2005-05-02 40 浏览
價錢同香港一樣,但大大碟,不過味道差左d。服務生十下十下咁,問佢套餐轉其他野飲得唔得竟然唔知。
價錢同香港一樣,但大大碟,不過味道差左d。
服務生十下十下咁,問佢套餐轉其他野飲得唔得竟然唔知。
(非会员)
2002-08-26 27 浏览
景觀很美麗呢!<br>食物質素不過就比香港差了少少,如豬骨湯拉麵的湯底明顯淡了不少..<br>但係可能係澳門來說這間餐廳不是大眾化的餐廳,所以任何時候都有位的,和香港的百佳咖啡截然不同...<br>服務就非常一般!
景觀很美麗呢!
<br>服務就非常一般!