openrice
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片
好正
小肥鵝火鍋料理
2019-04-23
試過好多間都冇呢間咁好食!好正,各位食家一定要嚟試下!野又好食,老闆又nice,手切牛肉靚䳘腸必食,鮮炸腐皮卷好正、地方都算舒適好似係屋企食飯咁!正!嚟到呢到必定要食牛肉,䳘腸,粉皮,咸旦魚皮精選,我從來唔食都食唔停口,如果食埋個䳘煲之後一定要叫個公仔麵,真係正到冇得頂!炸魚皮頭好彈牙,仲有掌翼好夠味,刺身好新鮮好吃😋嚟深水埗一定要嚟試下!舖頭分上下2層,樓上樓底矮少少不過都好舒適!價錢合理,物有所值!…查看更多
检举
powing148 你好!我係阿榮👨‍🍳咁遲先覆你,唔好意思🙇‍♂️因為我啱啱先學識玩呢樣嘢🤣 首先好多謝你為我哋寫呢個食評🙏 講個秘密畀你聽🤫 我老闆同我講話 : 如果有50個食評,我就有人工加🤣🤣🤣 多謝支持本店💪歡迎再次光臨😜
2019-05-27
招牌肥鵝煲
䳘腸
牛肉
鮮炸腐皮卷
差到唔知可以用咩易容詞
Budaoweng Hotpot Cuisine
2019-04-06
不知所謂!個個咁嘅唔知店長定經理(矮,瘦),服務態度差到呢,我想叫隻牛肉船試下,佢一句就話唔好叫吖你食唔到咖,叫手切啦,我再叫d乜佢都話唔好,又話難食個d,我叫刺食d剌身又唔凍嘅!d餃類大粒到粉果咁,食一粒仲食得落其他野嘅!九唔搭八,我訂枱講明要望靚景色,個晚成個場數埋得個四五張枱有客坐,個場咁大,8成吉枱,佢比張角落頭我坐仲要有柱阻住啲景色,問佢可唔可以換位,佢就話,成個場最靚咖位比你坐咗啦!明明隔離嗰度就大把枱冇客嘅,開揚冇遮冇擋咖!我張單宵夜時段都要8千幾蚊吖,使唔使受你d咁嘅氣吖,忍到埋單,問下有冇邊張信用卡做優惠咋,仲要比佢一句頂埋嚟,你已經宵夜時段啦仲想要優惠!冇病吖,我張單8千幾蚊都食得起吖,問下都唔得吖,不倒翁老闆們你地眼光咁獨特吖,請d咁嘅人打理間舖!咁怪得舖位咁靚都冇客唔爆場啦!…查看更多
检举
服務真係差到唔敢相信吖!
Shin Mapo BBQ
2018-04-13
食物都還算合格,由其係泡菜芝士炒飯好好吃個,但泡菜餅又唔香趣,粉多到死,又漏單,明明爐邊蛋可以加嘅,叫服務員加又淨係加蛋唔加泡菜,問個服預員唔係加嘛泡菜咖咩,佢個態度直情唔想做仲話你要加嘅要岀聲講名加泡菜加蛋!呢個咩原理嚟咖?服務員上前菜又倒瀉晒係張枱到都唔知,同佢講仲要問返我乜係佢整咖咩?員工態度真係令我感到一定唔再去食,香港咁多韓燒,呢間真係跌晒眼鏡😭!但有樣可以稱讚嘅係坐位都算闊落人多都唔使迫到死!…查看更多
火山芝士泡菜炒飯
爐邊蛋
2018-04-09
$218 (Last Night Supper)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice