2019-04-06 1326 views
不知所謂!個個咁嘅唔知店長定經理(矮,瘦),服務態度差到呢,我想叫隻牛肉船試下,佢一句就話唔好叫吖你食唔到咖,叫手切啦,我再叫d乜佢都話唔好,又話難食個d,我叫刺食d剌身又唔凍嘅!d餃類大粒到粉果咁,食一粒仲食得落其他野嘅!九唔搭八,我訂枱講明要望靚景色,個晚成個場數埋得個四五張枱有客坐,個場咁大,8成吉枱,佢比張角落頭我坐仲要有柱阻住啲景色,問佢可唔可以換位,佢就話,成個場最靚咖位比你坐咗啦!明明隔離嗰度就大把枱冇客嘅,開揚冇遮冇擋咖!我張單宵夜時段都要8千幾蚊吖,使唔使受你d咁嘅氣吖,忍到埋單,問下有冇邊張信用卡做優惠咋,仲要比佢一句頂埋嚟,你已經宵夜時段啦仲想要優惠!冇病吖,我張單8千幾蚊都食得起吖,問下都唔得吖,不倒翁老闆們你地眼光咁獨特吖,請d咁嘅人打理間舖!咁怪得舖位咁靚都冇客唔爆場啦!