因為喉嚨痛係屯門睇完醫生,諗住拿拿聲搵番間餐廳食d野然後食藥,結果係tmt plaza行左好耐都唔知食咩好.......剛剛見到遠處有間好多人既餐廳-就係榮式燒雞扒門口貼上了老闆與不同名人的合照例如森美,阿蘇.......心諗應該唔會差得去邊~跟住攞飛等位,個待應話要十分鐘,我地企係門口等.....個頭拎完飛,我隱約地聽到好似有人叫我個號碼,但個侍應姐姐再叫就有另外二個人行左過去,心諗係自己病到呆呆滯滯聽錯,媽媽又聽唔到,咁就繼續等。結果-侍應姐姐再叫就叫我地之後既號碼,我問佢我地張號碼細d做咩唔叫我地,個侍應姐姐就啤住我地話叫左你地聽唔到之嗎!!
1.叫飛叫到咁細聲點聽到2.仲要淨係叫一之咁大把3.我行都未行到去就叫其他人呢d咁既服務態度唔好再搞我
講番食物方面兩個字總括到-普通1)雞扒拼豬頸肉飯 $38連飲品雞扒其實即係M記埋板燒雞扒
不過就燒到塊皮有一小部分係脆-記住係一小部分豬頸肉就比較肥了一點,有少少辣個d菜好大草青味好似無煮過咁:(加上個飯唔夠汁(其實係甜豉油)整個感覺好乾:(:(:(2)雞扒烏冬 $28雞扒相同不再重複....湯底係奇怪的辣麵豉湯,無錯是辣的......烏冬真是少得可憐和過分........大大個湯碗僅得三分之一個烏冬
至於烏冬方面,TMT 兩間手打烏冬都比榮式做得好好多老實講,食物絕對唔值呢個價錢,服務方面絕對需要好大的改善。除左該位姐姐以外,還有一位待應哥哥施展佢凌厲的腳法將圓櫈踢番去原位,結果踢到一仆一碌..........…Read More
Wing's Catering (Trend Plaza North Wing)
2009-09-23
soho食家
佢地有甚麼了不起!!!廢的
$33 (Lunch)