openrice
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片 (5)
冇服務 冇人講解有咩食
JK Brother's
2021-11-02
是日1305 諗住去試下呢間新開張既JK brother’s。首先去到門口已經好古怪,完全冇人帶位,等左5分鐘先有人傾住電話行過黎,企喺隔離一直傾電話冇理過我地,到收線先serve我地。咁佢問我地食邊個餐,咁講完我再問返佢係咪除左個牛唔同其他野食一樣,佢話係。入到去原來冇刺身食,所有野都係自己去拎,全部野都係急凍貨冇野係新鮮,包括牛肉都係。全程冇人理,咁我行到去海鮮區見到啲蝦同聖子,隔離仲有啲撈篩,就自己撈左幾隻返枱度食,到第二轉再攞,個職員衝埋黎搶走左個筒話:午市冇海鮮食….. 當堂著左火,首先我入黎果陣問左佢,第二由頭到尾冇人講解過有咩食,第三你去食自助餐/放題,見到食物隔離有筒有夾有撈篩你係咪expect係食物?已經嬲嬲地,行到去餐廳盡頭有兩間房,閂埋左間,應該係員工break房,行過出面勁大陣煙味,喺門隙中間見到有人食緊煙….. 痴線,室內禁煙好耐啦大佬!真心嬲,食到一肚氣,唔會再幫襯JK brother’s…查看更多
检举
skyfire007 上面午市,下面晚市顯示兩種餐,但分得唔清楚,係好誤導消費者
2021-11-12
Walliam66 你自己而家睇食評咁細都睇到啦,人哋嗰張紙寫得好清楚午餐同晚餐,只係用一張紙過夠環保, 自己唔睇清楚,就去怪人呀。
2021-11-17
Walliam66 人哋嗰蝦池海鮮寫明晚市先供應㗎嘛,唔見你講嘅,仲有$88蚊你想食啲乜嘢呀,畀新鮮嘢你食呀,兩舊樓下嗰啲通常都係雪藏貨㗎喇,真係食米唔知米貴,唔關得我哋香港人成日都畀人話麻煩,包括香港以外地方都係呀,咁樣亂寫食評邊個服呀。
tszhimm $88可以食到有煙味既餐廳真係好抵食
tszhimm $88可以食到未解完凍既食物真係性價比超高
tszhimm $88可以無限吸二手煙既餐廳喺邊搵
tszhimm $88唔代表可以結住冰咁serve客
2021-12-09
Alisonls 食晚市,超級難食,從來都唔會俾comment,今次忍唔住都要彈下!唔好話咩服務,海鮮,連最基本嘅丸類都唔係正常味道,超伏👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
極度失望
Akamaru・Don
2020-12-18
唔係成日黎上環呢邊 ,見呢間野裝修都ok 諗住試下。一入到黎,有個阿嬸問左我三次係咪堂食,我亦答左3次係,已經覺得唔對路。坐低哎左個四色便當(帶子,三文魚,三文魚子,海膽),黎到冇海膽唔出聲,自己換左做蟹肉。到我再哎一個海膽壽司先講話冇....咁我都無話可說,咁就照食,你哋有冇諗過食日本野個飯係熱?唔係暖暖地, 係熱到出煙.... 勁無奈.... 之後仲哎左個蔥吞魚軍艦(冇蔥,冇紫菜...無言),啲飯仲要一夾就散... 失敗。呢外哎左個油甘魚刺身(3片),師傅啲刀功... 我攞把扒刀應該都切得好過佢,啲邊全部唔齊口,油甘魚勁腥有血水,未解凍完,食左兩片頂唔順,放棄... 伏到一個點!…查看更多
检举
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice