2021-11-02
是日1305 諗住去試下呢間新開張既JK brother’s。首先去到門口已經好古怪,完全冇人帶位,等左5分鐘先有人傾住電話行過黎,企喺隔離一直傾電話冇理過我地,到收線先serve我地。咁佢問我地食邊個餐,咁講完我再問返佢係咪除左個牛唔同其他野食一樣,佢話係。入到去原來冇刺身食,所有野都係自己去拎,全部野都係急凍貨冇野係新鮮,包括牛肉都係。全程冇人理,咁我行到去海鮮區見到啲蝦同聖子,隔離仲有啲撈篩,就自己撈左幾隻返枱度食,到第二轉再攞,個職員衝埋黎搶走左個筒話:午市冇海鮮食….. 當堂著左火,首先我入黎果陣問左佢,第二由頭到尾冇人講解過有咩食,第三你去食自助餐/放題,見到食物隔離有筒有夾有撈篩你係咪expect係食物?已經嬲嬲地,行到去餐廳盡頭有兩間房,閂埋左間,應該係員工break房,行過出面勁大陣煙味,喺門隙中間見到有人食緊煙….. 痴線,室內禁煙好耐啦大佬!真心嬲,食到一肚氣,唔會再幫襯JK brother’s
急凍食物仲要未解哂凍
急凍食物