2023-06-07 4453 views
好幾年前食過一次,疫情後再次光臨,風味依然。叫左一個非洲雞伴薯仔及沙律、一個俱樂部海鮮飯、慢煮馬介休配南瓜汁及一個青提汁煎石斑杉。餐前嘅麵包有啲失色,又硬又凍,但牛油好香,又有橄欖蓉同油,比較特別。食物一次過上枱,非洲雞少少辣,雞肉鮮嫩多汁,薯仔煎得香脆,配以炸脆左嘅煙肉非常咸香。慢煮馬介休同平時嘅炸馬介休球好唔同,原來馬介休好有魚鮮味,少少咸,肉質結實,行不錯。青提汁煎石斑好大塊魚肉,肉厚皮亦厚,好有膠質,滿滿嘅膠原蛋白。最出色係海鮮飯,有蝦、青口、蜆、魷魚、帶子粒,最驚喜係有一舊龍蝦肉,飯以湯煮成,似湯飯,但好好味,凍左都唔覺腥。整體感覺好值得去,下次都要再嚟P.S.男士記得要着長褲,同埋記得要打電話黎訂枱
好幾年前食過一次,疫情後再次光臨,風味依然。

整體感覺好值得去,下次都要再嚟

P.S.男士記得要着長褲,同埋記得要打電話黎訂枱
俱樂部海鮮飯
非洲雞