2023-02-20 400 views
永利公關打來話有老虎機比賽,會送房,咁咪去玩一轉。嚟左三日,住左一晚,有幾餐都係食紅8,味道ok但冇咩驚喜,但份量真係細份,食完成碟飯都好快肚餓,佢哋食物份量太少了。叫左個牛腩麵及淨雲吞,牛腩麵正常味道,但太細碗,雲吞好食,蝦肉鮮甜又爽口。叫了個套餐,兩餸有湯有飯。勝瓜津白,來到冇津白,多左幾隻蜆。蜆冇味,勝瓜亦冇味,差。另一碟是生炒骨,這個好食,但又係太細碟。湯就普普通通,不過佢冇落味精,飲完冇口喝。另外散叫左一籠鮮竹卷,味道可以,賣相就夠精緻。食完呢餐冇幾耐又肚餓,我都係在永利玩,咁又入去幫襯多次。叫左個乳豬飯,乳豬皮脆,但細件,好快又食完,呢餐用積分唔洗比錢。

2023-02-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch