2021-09-26 904 views
一路見網上食評,啲人話呢一間嘅素菜整得好出色,又講到味道好像真,所以同朋友嚟試吓。好可惜,基本上每一個「扮肉」嘅菜式,都係用相同嘅香草同調味調出嚟,所以味道基本上係冇分別~~另外,個威靈頓牛柳其實本身都好期待,好可惜佢撈醃料嘅時候撈得唔均勻,變成舊肉有部份係極咸,當然亦都有部份肉嘅位係OK~最後,成餐得個甜品覺得係OK嘅~~整體來講,佢嘅餸菜擺盆係OK嘅,但服務都係好一般~~其實我哋食完之後係有少少想反映意見俾啲店員知,等佢哋知道有啲咩位可以注意或者考慮留意一下~我見我哋後面嗰台都係成舊威靈頓牛柳食淨一半有多~好可惜,佢哋個樣係冇諗住聽我哋講嘢,咁我哋唯有拜拜~~冇下次👋🏻👋🏻

最後,成餐得個甜品覺得係OK嘅~~