2020-03-25 204 views
cafe座位較少,大約得3-4張枱,好適合靜靜地傾計~.🍝Salmon Linguine主食方面點左三文魚扁意粉,意粉+煙三文魚份量足料,不過食落就比較乾身同埋唔太食得出黑松露味~ 意粉質感偏硬身,嚼勁度頗高,配埋雜菌一齊食,口感豐富🤤🍳All day breakfast除左意粉我地仲點左all day breakfast☺️腸仔表面煎得微脆,鹹香味頗強,而多士都好脆口😽炒蛋就略嫌唔夠滑身,蛋香亦可更重~中間仲有一堆沙律菜解膩!.☕White呢杯漸層咖啡可以話係呢到嘅招牌! 咖啡入口順滑,咖啡豆飲落偏nutty,而咖啡同奶嘅比例控制得唔錯🥳大家記得一定要攪混先飲,如果唔係第一啖就只會飲到咖啡嘅苦澀味😝
cafe座位較少,大約得3-4張枱,好適合靜靜地傾計~
🍝Salmon Linguine

🍳All day breakfast