上星期見o岩o岩出糧,天氣又突然轉涼,連平時唔太好coffee o既我都突然心血來潮想嘆番杯starbucks~咁岩同事想試下佢地x'mas o既新野,我們一齊食完lunch就去左就近的世貿買!!!去到時見到門口有poster寫住今個月2至8號都有promo做緊!o個日2-5pm惠顧中杯x'mas promo drink,享有"買一送一"優惠!!抵好多呢~原本鍾情starbucks o既鮮奶抹茶o既我今次都決定同同事一齊試新野~我叫左杯熱薑汁鮮奶咖啡,第一次飲有薑汁味o既coffee,覺得都幾match~飲落去好似特別warm咁~但同事試左一啖,話覺得好重"薑餅"味,佢接受唔到~所以若果唔like薑o既朋友仔就最好試另外兩隻味~~同事仔叫了紅莓白朱古力咖啡,佢覺得好好味呢~~因為真係好香濃紅莓味&好甜,但相對coffee味就冇咁濃~我試左一啖都覺得真係幾好飲~可能我地兩都未算coffee迷每人廿蚊就可以嘆暖笠笠o既starbucks,真係既滿足又超值呀!!!哈哈哈哈~~

抵好多呢~

同事仔叫了紅莓白朱古力咖啡,佢覺得好好味呢~~
因為真係好香濃紅莓味&好甜,但相對coffee味就冇咁濃~
我試左一啖都覺得真係幾好飲~可能我地兩都未算coffee迷

2011-12-02
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$20 (Other)
Dining Offer
Others