2015-02-25 524 views
去「亞坤」,被人昆!!!😱😱😱中伏1:糖心蛋不糖心,粉碎了,而且是在整個餐食完,糖心蛋係最後先到,隔離枱既客人追左2-3次,最後先有得食! 中伏2:檸檬薏米水只有一片小檸檬片,加送一堆蛋白,少量薏米粒!咁就$28!!! 中伏3:馬來西亞鹵麵,真係得「一隻凍蛋、一堆油麵、凍豆卜碎、一大堆唔好味既醬」而且辣度高,ORDER之前有問過店員係咪好辣,店員話一般人都食到,但SORRY,我真係食唔到,而且個嫌醬冇香味,只有微量花生味,當日好肚餓都唔想食!中伏4:上菜時,員工唔記得拎餐具,我要每次問員工拎茶匙、拎叉。隔離枱既客人離開時,有一位店員清理枱面垃圾(吐司碎之類)竟然用手,仲唔小心將小量垃圾一掃,唔小心掃左去「再隔離枱」既客人身上!「再隔離枱」既客人出聲話要小心,叫店員唔好用手清理垃圾,店員有SAY SORRY,但講只係想將枱面既垃圾掃落地下!!!!  全店唯一可取是咖椰花生醬吐司係食得既!😂😂😂 (PS: 佢地開張第一日已經有幫襯,當日勁多人排隊,但服務同食物質素都好好,我今次先再去.....點知,今次再去就係「中伏」)
去「亞坤」,被人昆!!!😱😱😱
「被粉碎」的糖心蛋
咖椰花生醬吐司
檸檬薏米水
馬來西亞鹵麵
2015-02-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$80 (Tea)
咖椰花生醬吐司