2023-12-14 1952 views
今日來到呢家中式廳堂,真係畀我驚喜連連啊🥢🍚!首先,佢哋個蝦餃,哇,皮薄餡靚到不得了,一啖咬落去,蝦仁彈牙得嚟又鮮美,簡直係點心之中嘅戰鬥機。😋 粉果呢,賣相晶瑩剔透,一口咬落,滑溜溜嘅口感配埋爽口嘅餡料,真係做到又Q又彈!再嚟講講佢哋嘅臘腸糯米雞,吓,個糯米香軟可口,夾雜埋臘腸同肉質的油潤,放喺口入面幾乎係即溶嘅呀。😍 至於甜品,我就試咗碗芝麻糊,滑得禁唔住,芝麻香濃郁,唔會太甜,完美收尾!嗌飲品都冇失禮,一杯凍檸茶解解渴,酸甜適中。整體嚟講,呢次飲食旅程真係無得頂,食完心情都跟住好晒。開心嘅係,感覺得到醫生手藝真係見到母親,即係媽媽級嘅溫馨同熱情。真心推介比大家,想飲食玩到停唔到口,記得要黎試下啊!👌🏻🥟

嗌飲品都冇失禮,一杯凍檸茶解解渴,酸甜適中。