2019-02-16 92 views
講左食物先,叫左個小食kp chatt platter, 入面有四樣野雖然個樣好似,但每款都有小小不同,有一款係有米通蕃茄辣嘅;有一款係有餅乾係底有薯仔;仲有一款係有個花邊模仔嘅皮再加有粟米,呢三款都好好味! $135 抵丫 最後一款係白色乳酪係包上面,但口感偏淋就麻麻地。唔記得講仲有呢個醬可以點,深色啲係甜,點啲小食勁好味,淺黃色果個係酸嫁,仲有綠色嘅係辣! 仲有叫左蕃茄芝士,入面有五舊cottage cheese , 其實啲芝士係好似豆腐嘅口感,唔咸,但每人食兩舊已經好滯,整體都好夾好好味,一定要叫烤餅點個醬黎食。舊芝士係咁嫁咬開之後我地叫左兩款烤餅食:一個係大蒜烤餅,勁有蒜味$30,另一個係芝士烤餅$40,呢個見到佢入面有勁多芝士,都好好味! 仲有叫左mango lassi, 口感好杰身,入面仲有一粒粒嘅野咬下,味道好特別! $49 最後講埋環境,裝修勁靚! 坐得超舒服,waitress 態度又勁好! 唯一美中不足係水要俾錢買,大枝要$25,細枝要$15,我地冇要,最後埋單$375。

最後一款係白色乳酪係包上面,但口感偏淋就麻麻地。

舊芝士係咁嫁咬開之後

2019-02-15